Pinďa Odesláno 20. duben 2005 Odesláno 20. duben 2005 Odešlo mi kolečko na střešním okně (viz poslední fotka na mé stránce). Okno bylo namontováno v Holandsku. Prosím o radu kde by se dalo sehnat. Díky http://www.peugeot-club.com/get_foto.php?file=club/jpg/1267_6.jpg&preview=800&text=big [Editován dne 20/4/05 Pinďa] Citovat
Pinďa Odesláno 22. duben 2005 Autor Odesláno 22. duben 2005 Jak vidno nikdo nic neví. Pokazilo se to loni napodzim a zkouším to na vrakáčích u Olomouce (Nedvězí a Bystročice). Tam to napodzim neměli. :bojim :bojim :bojim :bojim :bojim :bojim :bojim :bojim :bojim Citovat
Pinďa Odesláno 23. duben 2005 Autor Odesláno 23. duben 2005 Prohledávám internet a hledám větší firmy, které montují různé šíbry. Dále si vytypuji další vrakáče se zaměřením na Peugeoty. Takže se snažím sám, ale za pomoc - rady kde budu vděčný. Citovat
Ráďa Odesláno 23. duben 2005 Odesláno 23. duben 2005 zkus se zeptat v Rimicích u Holešova je tam vrakáč na Peug.a z Lipníka to máš blíž než do Nedvězí. Citovat
Pinďa Odesláno 23. duben 2005 Autor Odesláno 23. duben 2005 Ráďo: díky na ten jsem úúúplně zapoměl. Už jsem tam kdysi byl. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.