Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdravim, potreboval by som od Vas radu. Mam dieru na rure vyfuku stredny diel pred katalyzatorom a taktiez mi povoli zvar za katalyzatorom, takze potrebujem to nejak vyriesit, lenze na model 1.1i 44kw, r.v. sa neda kupit samostatna rura ktora je pred katalyzatorom, jedine cely stredny diel aj s univerzalnym katalyzatorom a stoji 160 eur, co je dost vela, ale nasiel som stredny diel ktory je jedna dlha rura na ten isty objem ale od roku 00-04 a chcem sa opytat ci by pasovala na r.v. 1998, samozrejme by som ju rozrezal a na nu navaril stary katalyzator a toto cele na montoval, len neviem ci bude tato rura pasovat

Stredny diel ktory je original na moje auto http://www.autovyfuky.sk/ponuka_vyfuky2.html

A toto je diel na rocnik 00-04 ktory by som rozrezal a navaril medzi to katalyzator

http://www.evyfuk.cz/zbozi/04.277/ - hore treba kliknut na obrazok.

Bude teda tento diel pasovat? :myslim

Odesláno

Hoď sem obrázek toho tvýho výfuku, co tam teď máš, protože ten první odkaz mi to nezobrazí ;) Já mám 1.1 a kat mám hned za svodama a tu středovou trubku mám holou, tak jak v druhym odkazu třeba, ale záleži, jak to máš ty..hoď sem tu fotku a uvidí se ;)

[upravil dne 30/1/12 21:44 od FiFa_cze]

• O 2 měsíce později...
Odesláno

pukud ten vejfuk nemas celej sezranej tak proste ven svarecku a proste to prevar kouskem plechu nebo estli tam mas jen malou dirku tak tam udelej jenom pecku:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...