lamancha Odesláno 1. únor 2012 Autor Odesláno 1. únor 2012 No jak rika kolega, Opel se vyrabi jenom proto, aby Fiat nebyla nejhorsi znacka na trhu..... Citovat
Laďa Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 Můj kolega zase říká Opel má každej osel:aut:D (doufám že jsem nikoho neurazil) Citovat
lamancha Odesláno 1. únor 2012 Autor Odesláno 1. únor 2012 neurazi...ti co maji oply se o krasny auta nezajimaji Citovat
elton Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 No nevím, kdysi jsem měl Opela Astru a byl jsem s ním maximálně spokojenej. Měl nalítáno asi 15x kolem koule a byl to totální nezmar. Kdyby nebylo Peugeotů tak mám Opely. Citovat
lamancha Odesláno 1. únor 2012 Autor Odesláno 1. únor 2012 proc prekvapuje? Sam odpovedel - KDYBY nebylo Peugeotu.... a to dal neni podstatne:) Citovat
elton Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 Téda, to jste překvapení rád si vybírám auta vlastním názorem a ne masáží médií, tak jak většina lidí. Citovat
rick Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 Mají blbou pověst z nedávné doby,asi jako Fiat.Je pravda,že Fiat jde nahoru a Opel taky,jen mě nějak neberou,Peugeot zatim jo:) Citovat
lamancha Odesláno 1. únor 2012 Autor Odesláno 1. únor 2012 jen tak pindáme, jak jste si možná všimli, druhé auto doma je Fiat Panda a jsme s nim tůůůůze spokojeni. V tehle mrazech asi o 120procent víc než s pažoutem:grr Citovat
elton Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 Nevšimli, nemáš to nikde napsané. Tak se nestyď za fiatka, on za to nemůže:D Citovat
lamancha Odesláno 1. únor 2012 Autor Odesláno 1. únor 2012 kecáš - koukej http://www.peugeot-club.com/index.php?co=login/udaje Citovat
elton Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 No nevím, mě se tam ukazují moje údaje:myslim a ja fakt fiatka nemám:D Citovat
elton Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 Už jsem to objevil, ale nemáš tam fotku abychom se pokochali. Citovat
lamancha Odesláno 1. únor 2012 Autor Odesláno 1. únor 2012 je žlutý, aby ladil s pažoutem:)polepším se Citovat
antired Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 Mno... Ke kvalite a porovnavani s jinymi modely... Ono jde dnes vse tak nejak do prd... A to od te doby co vetsina lidi jde hlavne po cene...takze auto musi byt dnes hlavne levne a pak az kvalitni. A bohuzel kvuli tomu si dnes uz nekoupis ani poradny salam:-(. Citovat
lamancha Odesláno 2. únor 2012 Autor Odesláno 2. únor 2012 Mno... Ke kvalite a porovnavani s jinymi modely... Ono jde dnes vse tak nejak do prd... A to od te doby co vetsina lidi jde hlavne po cene...takze auto musi byt dnes hlavne levne a pak az kvalitni. A bohuzel kvuli tomu si dnes uz nekoupis ani poradny salam:-(. Na dobry salam si zajed do Polska (nebo Lidla), rict mi to nekdo pred rokem, tak se mu vysmeju - vim co se u nas prodava pod nazvem polsky salam. Ale mam ted uuuuuplne jiny nazor, krakowska sucha nebo myslivecka klobasa nema u nas konkurenci. Mozna nejsou zrovna technicky zdatni, ale zradylku rozumi. No je to krapet mmimo misu, ale kdyz uz jste vzpomenuli ten salam Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.