Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No nevím, kdysi jsem měl Opela Astru a byl jsem s ním maximálně spokojenej. Měl nalítáno asi 15x kolem koule a byl to totální nezmar. Kdyby nebylo Peugeotů tak mám Opely.

Odesláno

Mají blbou pověst z nedávné doby,asi jako Fiat.Je pravda,že Fiat jde nahoru a Opel taky,jen mě nějak neberou,Peugeot zatim jo:)

Odesláno

jen tak pindáme, jak jste si možná všimli, druhé auto doma je Fiat Panda a jsme s nim tůůůůze spokojeni. V tehle mrazech asi o 120procent víc než s pažoutem:grr

Odesláno

Mno... Ke kvalite a porovnavani s jinymi modely... Ono jde dnes vse tak nejak do prd... A to od te doby co vetsina lidi jde hlavne po cene...takze auto musi byt dnes hlavne levne a pak az kvalitni. A bohuzel kvuli tomu si dnes uz nekoupis ani poradny salam:-(.

Odesláno
Mno... Ke kvalite a porovnavani s jinymi modely... Ono jde dnes vse tak nejak do prd... A to od te doby co vetsina lidi jde hlavne po cene...takze auto musi byt dnes hlavne levne a pak az kvalitni. A bohuzel kvuli tomu si dnes uz nekoupis ani poradny salam:-(.

Na dobry salam si zajed do Polska (nebo Lidla), rict mi to nekdo pred rokem, tak se mu vysmeju - vim co se u nas prodava pod nazvem polsky salam. Ale mam ted uuuuuplne jiny nazor, krakowska sucha nebo myslivecka klobasa nema u nas konkurenci. Mozna nejsou zrovna technicky zdatni, ale zradylku rozumi.

No je to krapet mmimo misu, ale kdyz uz jste vzpomenuli ten salam :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...