Marfo Odesláno 30. leden 2012 Odesláno 30. leden 2012 Zdravím, Kúpil som peugeot 306 kratky r.v 99 ma to najzdene 160 K km motorizacia 2.0Hdi 66 Kw pri kupe som sa vozil na troch tento sa mi pozdaval asi najlepsie napravy nebuchali motor tahal bolo to jemne tuknute zadne dvere a blatnik zmena hrubky farby na KO. Nema to servisnu knizku takze neviem o tom nic zistit ani ci boli rozvody menene znači sa to niegde na blok motora abo robi sa neaka znacka ?. Da sa to neako zistit ? Druha vec ktora mi prekaza je nefukncne DO kupca ma uistuje ze je to v baterkach ale moc tomu neverim. Preto sa chcem opytat ci sa da DO menit s ineho auta, predpokladam ze budem musiet nosit 2 kluce ale to uz by mi ani nevadilo. Ako by som mal postupovat pri oprave toho D0. Co skusat aby som nasiel chybu a mohol sa tomu zacat venovat? Dakujem Citovat
georgegg Odesláno 30. leden 2012 Odesláno 30. leden 2012 tak nejdřív bych zkusil vyměnit tu baterku:D Citovat
Marfo Odesláno 30. leden 2012 Autor Odesláno 30. leden 2012 tak nejdřív bych zkusil vyměnit tu baterku:D No to jasne vyskusam akurat bude doma az v utorok dal som mu zalohu a on ho odhlasuje v utorok nakupim baterky a skusim. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.