Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno
no pekne si to delal :) a ako si nakoneic vyriešil ten zavyt??? :) stačilo len prerezať novy zavitnicou či?? :)

Kokos.... ani mi nehovor...

Nakoniec mi starky zohnal podobny sroub z nejakeho stareho mercedesu... tak som ho tam zalozit a predstav si svete chytil zavyt... dotiahol som ho na fest a pre istotu bodol :mad:

Nic no este to vydrzi mesiac dva a pojde tam druha naprava repas. CiNiC hovoril ze najlepsie s SW nakolko ma stabilizatory ako GTi alebo RC :myslim

Odesláno

no jo naprava s SW je najlepšia tu by som chcel taky a halvne kotučovku hned ber :) možna časom by som taky jednu zobral ale zase znižovať aj tu no ako amen tma .D

Odesláno
no jo naprava s SW je najlepšia tu by som chcel taky a halvne kotučovku hned ber :) možna časom by som taky jednu zobral ale zase znižovať aj tu no ako amen tma .D

Ako povedal slepy... Uvidime :D

Odesláno

ja vam neviem chalani

boli aj predtym cervene tak som dal cervene :D no teraz nastava dalsia dilema SW ckova kotucova naprava :) jajaaaj a tie prasiatka budu teda cervene :) bo tam to bude na spravnom mieste :roker ... este tak brembo odtien trafit a bude to ( aspon podla mna ) krasne

IBA ZE BY NIE :D

[upravil dne 14/6/12 20:30 od Razzor0]

Odesláno
ja ich mám taky žervene a je to luxus :D i ked mať bubny je hanba sama o sebe :D ale čo už :D červene su paradne :D

v tomto pripade je to vina STATU ! :D keby sa sem tam aj platy zvysovali tak by sme nemuseli mat bubny ale kotuce :D

a :blablabla

WiNcEnT ako si na tom s tym motorom ? kedy mozem prist do HC na rokovanie ? :D

Odesláno

Malé OT...

Prečo by mal štát zvyšovať platy??? Ty robíš/budeš robiť v štátnej správe??? :myslim:D

A bubny neurážať. Nechápem načo by mi boli na aute s výkonom do 100ps a vzadu kotúče... teda pokiaľ nejazdím rallye ako Winco... :aut

Odesláno

no prave preto že jazdia niektorí rallye :) podla mňa je jedno kolko a auto koni alebo aku ma vaku proste myslim, že brzdy su najdôležitejšie na celom aute, takže by sa mali dávať kotúče aj vzadu kedže je to pak všetko bezpečnejšie, menšia brzdna draa a všetko, ked už to deliť podla výbavy alebo podla vykonu tak už to rozdeliť len podla priemeru kotučov ako to je na kotučoch v predu :)

a s motorom som an tom zati niako :) buduci vykend sa chcem na to pustiť, ale mám asi zlu spravu, sanie takže aj klapaka ostava aj na novom motore z tohto satreho na neaku dobu, takže ten potenciometer asi nedostaneš :/ jedine tak že by som poičal na vyskušanie čo to bude robiť na par hodin :) a pak by si ho vratil :D

Odesláno

Cinic: Nie nerobim ani nebude ( teda dufam ) :) ale vzdy ked sa pozriem na vyplatnu pasku tak tam vidim kolko odchadza len tak prec respektive darmozracom do papul a to ma nasiera ! keby to bolo aspon niekde vidno v tomto systeme ale bohuzial nikde. kazdopadne toto nieje vec ktoru by sme mali riesit v tomto fore.

Takze spat k naprave :)

No uvidime prestudujem vrakovyska etc ci viem niekde zohnat za lacno SW napravu a ak ano plus kolko by vysiel repas a nahodenie na auto :) ak to zvladnem do 400 na komplet tak to bude uspech a pojdem do toho ak nie tak dam pekne len vymenit tuto moju bubnovku a budem sa spokojne vozit dalej :)

WiNcEnT: Kazdopadne mi napis spravu sem ze ako si na tom etc a mozno by to slo na tych par hodin. No Milan co mi robil dia hovori ze to bude na 70% robim lambda cize ked bude cas musim objednat novu kazdopadne.

:papa

Odesláno

jasne napíšem aj na fore budu fotky aj všetko :D sa pochvalim jednoznačne :)

no a s lambdov ti nepomožem asi mám len jednu aj to nevim či je 100% funkčna a na aute ostane :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...