tomm176 Odesláno 26. leden 2012 Autor Odesláno 26. leden 2012 Je mi jasný,že odchází, přece jenom už má za sebou přes 170t km. Jenže kola nejsou do A. Musí teď ještě aspoň chvíli vydržet, aspoň do léta abych sehnal nějakou brigádu.Taky si myslím,že je jedno jakou vazelínu, hlavně aby byla na mazání ložisek. Citovat
Qcko Odesláno 26. leden 2012 Odesláno 26. leden 2012 Ja som tiez nemal kolesa do A, len to zacalo takto vrzgat Citovat
mxmen Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 s tou vazelínou zas tak pravdu nemáte,není jedno jakou použiješ.Nejlepší je zelená tahavá A00 odpuzuje vodu, jsou vazeliny které při styku s vodou ztuhnou a pak je ti na prd. Já si maznice taky dodělalával a protože je rameno duté a zbytečně by se plnilo vazelinou vysříkal jem ho montážní pěnou otvorem po šroubku co drží torzní tyč. Nejdřív ale musíš nápravu promazat aby se pěnou nezalepily jehlové ložiska. jinak pokud by měl někdo zákem o jedný slušný nápravě bych věděl, kluk z práce naboural a auto rozprodává na díly. Je to 306 1.4 benzin rok 96 -97 starší model Citovat
tomm176 Odesláno 2. únor 2012 Autor Odesláno 2. únor 2012 Maznice jsem dodělal, kámoš měl plný kýbl A00 takže jsem tam dal tu správnou a ještě jsem si vzal plnou dekalamitku domů , ale s tou vazelínou je teda hrozná práce jak se to táhne. Jinak křupání přestalo, tak doufám,že chvilku vydrží. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.