mazac Odesláno 21. leden 2012 Odesláno 21. leden 2012 Ahoj, da sa nejako dodatocne namontovat / aktivovat system regulacie preklzu pri akceleracii ? (ASR/TCS). trochu mi to chyba .. nejde mi o ESP (niekde som cital ze to je dost narocna dorabka..) vdaka Citovat
HonzaZ Odesláno 21. leden 2012 Odesláno 21. leden 2012 To půjde asi těžko. U pežotů je protiprokluz součástí ESP. Citovat
Marcel00 Odesláno 21. leden 2012 Odesláno 21. leden 2012 pocuj hochu... vidis hovoril som ti... priplat nejake to euro a budes mat poriadnu vybavu, ale ty neeeeee :D:D takto sa prepracujes naozaj na cenu noveho auta s vybavou aku prave dorabas a na dorabku fakt asi mozes zabudnut, ako Honza pise ASR je sucastou ESP a ani nechci vediet co vsetko by si potreboval... o financnej nakladnosti ani nehovorim... proste podla mna nemozne... Citovat
mazac Odesláno 21. leden 2012 Autor Odesláno 21. leden 2012 marcel; ja som spoko. nebolo nic poriadne s takymi parametrami a cenou. vsetko sa tam da dorobit za lacny peniaz .. co ja viem jedine toto ASR/ESP, aj to som tu videl prispevok ze okolo 5 stoviek za ESP. .. a inak.. to si mi povedal az po tom co som ho mal kupene aj tak nelutujem [Edited on 21/1/12 13:30 by mazac] Citovat
HonzaZ Odesláno 21. leden 2012 Odesláno 21. leden 2012 Přestavba by byla finančně náročná. Musel by jsi dát ŘJ ESP, snímač zrychlení, nový COM se snímačem úhlu volantu, to jen co mě tak napadlo. Samozřejmě kabeláž a práce. Radši se na to vykašli. Ten protiprokluz není zase až takový zázrak, někdy spíš vadí. Citovat
mazac Odesláno 21. leden 2012 Autor Odesláno 21. leden 2012 honza; jasne, za tie prachy sa to neoplati. len som zistoval ci to nie je zasa len otazkou dia/nejakej malej investicie. v tomto pripade urcite ozeliem. Citovat
HonzaZ Odesláno 21. leden 2012 Odesláno 21. leden 2012 V tomto případě tomu tak bohužel není. Citovat
buga Odesláno 21. leden 2012 Odesláno 21. leden 2012 zas kebyze chces, mam jedneho chalan v rakusku, asi tak 100km od BA, ktory rozpredava 207 RC, ma tam este packy - COM, ESP, cidla by taktiez podla mna mal mat.. a kable taktiez... ja som bral od neho akurat plynovy pedal, kt je aj pre obmedzovac rychlosti a este nieco ine ale to nepoviem mne sedeli aj diely podla DAM cisla, u teba by to zas trebalo zistit, resp kto sa vyzna, mozno povie ze to nevadi .. taketo diely ma, mal na eBay, trocha nemciny Kupplungsscheibe, Getriebe, Auspuff, Lenkung, Federn, Stabilisator, Dämpfer, Antriebswelle vorne rechts und links, Radio + 4 x Lautsprecher, Klimakonsole, Ölpumpe, Zusatzscheinwerfer PSX24W, Tachometer, Bremsscheiben vorne, Airbag + Lenkradabdeckung, Wagenheberset Kofferraum, Bedien-Armaturen Wischeranlage, Heckscheibenwischer inkl. Bosch Stellmotor, Handbremse, Innenraumfilter, H-Schaltung inkl. Schaltgestänge, Auspuffanlage, Radaufhängung vorne links und rechts, Fußmatten grau Citovat
buga Odesláno 21. leden 2012 Odesláno 21. leden 2012 sice asi som sa dooost sekol,,..z 207 na 308 ESP nebude pasovat ci, asi ee Citovat
mazac Odesláno 21. leden 2012 Autor Odesláno 21. leden 2012 v pohode, zatial to za tu cenu aj tak idem nechat tak .. este mam do coho ineho vrazat peniaze kazdopadne dik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.