Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

da sa nejako dodatocne namontovat / aktivovat system regulacie preklzu pri akceleracii ? (ASR/TCS). trochu mi to chyba ..

nejde mi o ESP (niekde som cital ze to je dost narocna dorabka..)

vdaka

Odesláno

pocuj hochu... vidis hovoril som ti... :D

priplat nejake to euro a budes mat poriadnu vybavu, ale ty neeeeee :D:D:D

takto sa prepracujes naozaj na cenu noveho auta s vybavou aku prave dorabas :D

a na dorabku fakt asi mozes zabudnut, ako Honza pise ASR je sucastou ESP a ani nechci vediet

co vsetko by si potreboval... :bojim o financnej nakladnosti ani nehovorim... proste podla mna nemozne... :bojim

Odesláno

marcel; ja som spoko. nebolo nic poriadne s takymi parametrami a cenou. vsetko sa tam da dorobit za lacny peniaz .. co ja viem :) jedine toto ASR/ESP, aj to som tu videl prispevok ze okolo 5 stoviek za ESP.

.. a inak.. to si mi povedal az po tom co som ho mal kupene :aut aj tak nelutujem

[Edited on 21/1/12 13:30 by mazac]

Odesláno

Přestavba by byla finančně náročná. Musel by jsi dát ŘJ ESP, snímač zrychlení, nový COM se snímačem úhlu volantu, to jen co mě tak napadlo. Samozřejmě kabeláž a práce. Radši se na to vykašli. Ten protiprokluz není zase až takový zázrak, někdy spíš vadí.

Odesláno

honza; jasne, za tie prachy sa to neoplati. len som zistoval ci to nie je zasa len otazkou dia/nejakej malej investicie. v tomto pripade urcite ozeliem.

Odesláno

zas kebyze chces, mam jedneho chalan v rakusku, asi tak 100km od BA, ktory rozpredava 207 RC, ma tam este packy - COM, ESP, cidla by taktiez podla mna mal mat.. a kable taktiez...

ja som bral od neho akurat plynovy pedal, kt je aj pre obmedzovac rychlosti a este nieco ine ale to nepoviem :aut

mne sedeli aj diely podla DAM cisla,

u teba by to zas trebalo zistit, resp kto sa vyzna, mozno povie ze to nevadi ..

taketo diely ma, mal na eBay, trocha nemciny :)

Kupplungsscheibe, Getriebe, Auspuff, Lenkung, Federn, Stabilisator, Dämpfer, Antriebswelle vorne rechts und links, Radio + 4 x Lautsprecher, Klimakonsole, Ölpumpe, Zusatzscheinwerfer PSX24W, Tachometer, Bremsscheiben vorne, Airbag + Lenkradabdeckung, Wagenheberset Kofferraum, Bedien-Armaturen Wischeranlage, Heckscheibenwischer inkl. Bosch Stellmotor, Handbremse, Innenraumfilter, H-Schaltung inkl. Schaltgestänge, Auspuffanlage, Radaufhängung vorne links und rechts, Fußmatten grau

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...