Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, nedávno mi kleklo radio v aute, pozdeji poslu fotky, zkratka jsem ho zapnul, v poho hralo a jak jsem to chtel zesilit tak to nešlo, no a přisel jsem nato že hraje je zaple podsviceni displaye ale nejde zadne tlačítko, a nejde ani vypnout, proste hraje svíti ale nereaguje, abych ho vypnul musel jsem odpojit baterku, je to porad stejne akorad mi to ted jen šumi protože se vymazala pamět, zažil někdo nejaka rada ?

je to kennwood z otočnym panelem kdyz se vypíná.

Odesláno

no je mi to jasne, oprava nema cenu, kdyz nove koupim za 1500 a budu tam mit cd a USB, ale prezivam to i bez toho, tak bych ho jeste zachoval, každopadně nějake doporučení na autoradio ? pozadavky CD a USB vstup

Odesláno

no to by mohlo byt, pasek se da koupit novy ? a jaka je moznost že se přetrhne nikdy jsem nato nesahal

ja vím děda za něho dal palku, prý \"neříkej to babičce\"

Odesláno

ty jo jeste kazetka a 4v vystupy to bude kvalitka!! co chces radit? pokazde kdyz se ten panel pohne tak se pohne i pasek to znamena ze casem odejde holt s tim nic nenadelas chce to rozhodit radio musi ven mechanika aby jsi se dostal k paska ten musi ven a podle nej objednas novej muzes se vlezt do 500kč

Odesláno

no a k tomu si musim koupit vydličky coz beztak nesezenu leda prez net takže dam vice za postovne jak za ně, a nakonec tu budu mit za 700 a jeste se s tim budu pul dne drbat :)

to uz zato nestojí, ale to radio je pecka no :/

Odesláno

no to je mi jasné že ne pačit proto jsem to dal do uvozovek, no ja to zkusím, a ten rameček jde dobre nezlomím ho ? se mi zdalo ze drzi fest

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...