Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, minulý rok jsem změnil značku z Rendy 19 na Pažouta 306 ST. 1,8 čtyřbod. Kámoš ho přivezl z Rakouska. Udělal jsem však drobnou chybču. Posadil jsem do toho drahou polovičku a ta při couvání přehlídla Tempru. Výsledkem byl naštěstí jen rozlámaný zadní nárazník a manželčin hysterický záchvat. Nemáte někdo nějaký volný kousek za nehty?:papa

Odesláno

vím o jednom sedanu na vrakovišti ve Vracově (na Moravě), je bouchnutý přes střechu. Nepamatuju si ale v jakém stavu nárazník byl. Kdyžtak si tam zavolej - číslo je 603848853 nebo 603848860. Jinak je to s nárazníkama na sedana špatenka - na vrakovištích jich je velmi málo...

Odesláno

JJ, ve Vracově. Je to tam relativně nové. Když vjedeš do Vracova ve směru od Bzence, tak se dáš hned první křižovatku doprava a jedeš směrem k bývalému JZD (či co to bylo - jsou tam hangáry a nějaké další budovy). Tak hned vedle toho to je.

Odesláno

No a nebo pokud chces novy, zkus www.levne-autodily.cz, je to v Olomouci, na objednavku cokoliv, co je mozne z druhovyroby.

Pro predstavu cen :

Shanel jsem zadni naraznik na Mondeo :

Novy 8t, vrakac od 2.5-3 t ale v hruznem stavu a u nich 2.3 t i s pripravou na lak ( novy, made in taiwan )

Nenapadny obchudek, tezko k nalezeni, ale potkal jsem se s majitelem na vrakaci :D

A at je reklama komplet : tel 606 444 909 nebo 585 758 619

[Editován dne 22/4/05 snowboy]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...