Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ked ti slabli svetla a po nastartovani zdochol, hmm nemusi to byt len baterka ale alternator ako pisal \"anothetone\".. alternator ti nemusi dobijat ... daj si to skontrolovat.. kamaratovy sa to stalo po ceste domov a po tme..vsetko zacalo slabnut a 6 km domov siel bez svetiel nic mu nefungovalo len tak tak prisiel domov, dolu kopcom :D

Odesláno
ok, dam skontrolovat, dik za rady :super

Staci ti jen zmerit multimetrem dobijeni na baterce, pred nastartovanim by mela mit autobaterie +- 13,4 V nova a po nastartovani neco pres 14 V a nahoru po pridani plynu, opravdu jednoduse sito doma zmeris jestli vlastnis digitalni multimetr, stoji kolem 150 kc obycejny

Odesláno

Tak, zacalo to robit znova, neviem preco to po vymene baterie trochu ustupilo. V kazdom pripade, cez vikend som pri -27°C ani nenastartoval, dal som do teplej garaze, a po jednom dni skusil nastartovat. Tocilo naprazdno, a ani naznak zeby nafta prisla do motora. Tak som dal dole kryt, napumpoval naftu cez balonik, a skusil tak nastartovat, nechytalo, az ked pocas toho ako som ja startoval, tak svokor zacal stlacat zaroven balonik, a vtedy chytilo okamzite. Vyuzil som to, a hned zasiel za mechanikom. Jedno vstrekovanie bolo mokre, takze bolo zle tesnenie - tympadom nebol tlak, a nafta klesala. Podlozka do neho stoji par halierov, ibaze sa objednava priamo z peugeotu, a ak sa vymeni a stale bude presakovat, tak sa da pretesnit cele vstrekovanie. Ale aspon ze je to odhalene, a viem na com som :roll

[Edited on 6/2/12 07:28 by andrex]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...