Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

garaz mam teplu,kava,caj,obcerstvenie zaobstaram ale upozornujem ta ze som to nikdy nerobil,material zaobstaram pripadne potreby nejakych specialnych klucov a maziv mi napis nech to pokupujem....mozem objednat tie struny co to znizia o 40mm? ked tak sa dohodneme cez SZ

[Edited on 19/1/12 19:39 by Fredino]

Odesláno

ono treba teraz neviem presne ake treba velksoti :) pozri si či máš kluče potrebne na povolenie šrobov čo má hore na tlmiči ked otvoriš kapotu :) tušim tam je 21 kuč a vic nevim :) :) :) aaaa určite sa zide WD40 ...

a čul otazka chceš aj zadek znižovať??? bo to je pak robota na cely deň s komplikaciami aj viac

Odesláno

no tak ono na zadku je to riadny problem :D tam to chce hodne hrubu silu......aky ročnik je to auto???? ked to bude zhrdzavene tak to bude držať silnejšie ako židovska vira :D :D :D

ale da sa i to udelať ...vymysli teda ako dvihneme cely zadok ale tak aby nepadlo ked do toho budeme mlatiť :D a enake kladivo ale take ťažšie kladivo a roxorovu colovu tč zožeň :D alebo niečo do čoho budem mlatiť :D

Odesláno

rocnik 2001 sak strieknem WD len ukaz kde a postupom casu to povioli kym prides :DDD kladivo zozeniem,a ten zadok dame na spaliky hodne siroke popripadne dame fosnu po podbeh ci potrebuje to ist este vyssie?

[Edited on 19/1/12 20:53 by Fredino]

Odesláno

no tak stačia špalky :D :D a to ti takto ťažko teraz ukažem bo to nemám odfotene :) hadam to povoli :) stači ked to trošku povoli aspoň po polmilimetra a pak to už pojde lahko :)

Odesláno

WD-cka mam dost :D :D :D takze smelo mozem objednat prednbe pruziny a priapdne ti napisem kedy mi to budu robic a by si prisiel ano? :myslim

a kde zozeniem toho barana opacny system kladiva? to by bolo najlepsie ci?

http://racing-styling-motor.autobutik.sk/exterier-racing-styling/podvozky-pruziny-znizenie-auta/dts-line/pruziny-znizene/product-1142-Sportove-pruziny-DTS-znizenie-40..mmna-PEUGEOT-206-2...-inkl.-SW-CC-inkl.-HDI-Diesel-99-/

[Edited on 19/1/12 21:25 by Fredino]

[Edited on 19/1/12 21:25 by Fredino]

Odesláno

ale co otom citam moc ludi od toho dalo ruky prec,ja mam tiez nejake obavy ze to nepojde....

inak chystas sa na Bahon? 26.02 ??

[Edited on 20/1/12 00:20 by Fredino]

Odesláno

jj chystam :) a tak proč by davali ruky preč :) ono uvidime ako to pojde :) ked to pojde ťažko tak nehame zadok vyžšie ako predok :) ale mne to taky nešlo no nakoniec sme to znižil a povolilo a to mám ročnik 1998 a bolo to neskutočne zrezle

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...