Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Presne toto sa minule riešilo pri modely 407. Kolega chce blikanie teploty zrušiť, lebo ho to otravuje. Je to individuálne, niekomu to chýba a niekoho to otravuje.

Tak že mi to nedalo a teraz som to vyskúšal. Na RD5 to bliká ako má a po naštartovaní mi ukázalo na displeji medzi budíkmi hlášku Risk of ice.

Odesláno

Mne neblika hodnota teploty ak klesne pod 3st C..na starej 308-ke blikala...len raz vypise v stredovom paneli Risk of Ice. Teraz som si vsimol, ked mi blbne startovanie, tak a ked stlacim tlacidlo \"check\" medzi budikmi, tak okrem km do vymeny oleja mi hlasi Risk of Ice... Vcera po praci ten isty problem...odomklo mi auto, ale nevyklopili sa zrkadla stlacim brzdovy pedal + tlacidlo START a ani \"tuk\":o... Skusil som to asi 10x...tak som zavolal odtahovku cez Peugeot Assistance... Medzitym som volal do servisu Peugeot a ze dnes som uz druhy s 508ku co ma taky problem, ze mam skusat dalej, ze ono to naskoci...a mali pravdu, naskocilo... sice po 30 minutach, ale naskocilo....Medzitym prisla odtahovka tak som ju zrusil ...ten nadaval ako pristavny robotnik... :o Dnes zavolam do servisu a objednam sa na opravu...vraj nejaka suciastka ma problem s nizkou teplotou...tak som zvedavy.. hned dam spravit aj tu zvolavacku na ESP vs. automaticka brzda....

Odesláno

Takže teplota nebliká ale nápis Risk of ice sa ukázal na 2s a potom zmizol.. Zvykol som si na tú funkciu hlavne pri cestách mimo mesta kde som nemusel stále sledovať teplomer či už primŕza alebo ešte môžem ísť ako pretekár :).

Inak pekne rýchlo začína kúriť auto :).

Odesláno

@508GTL: Tiez mam navi a sprava sa mi to rovnako ako tebe.

Bol som bol zviknuty ze chvilu blikal ukazovatel teploty. Aspon tu hlasku mohli nechat zobrazenu na display trosku dlhsie :myslim .

Co uz :) je zima a aj tak treba davat bacha.

JJ kuri paradne a s webastom este lepsie ;)

Odesláno
To tlacitko ked stlacis tak odpoji zadne svetla na citanie.Ale musis zamknut a odomknut.Ked odomknes a otvoris tak nebudu svietit.

Tak mě jdou ty zadní světla na čtení vypnout i zapnout kdykoliv. Ať mám nastartováno, nebo ne a ani nemusím zamknout a odemknout auto.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...