Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Prisvecovanie pri odbocovani je povolene EU normou a isto tie hmlovky maju aj nato homologizaciu (ked su to original samozrejme):-)

Btw. niesu v tych hmlovkach dvoje ziarovky? Aspon niektore automobilky to tak mali, a jedno hmlove, jedno odbocovacie prisvietenie...

[upravil dne 2/10/12 10:20 od merlin99]

Odesláno

Pokud má vozidlo homologaci a je schválené pro provoz na pozemních komunikacích daného státu, není se o čem bavit!!!

Navíc svícení mlhovkama a přisvícení do zatáčky jsou dvě rozdílné věci.

Odesláno
zbytocne tu strasis ludi. vobec sa nejedna o svietenie hmlovkami. je to funkcia prisvecovanie pri odbacani. je to schvalene je to homologizovane. hotovo.

pipi: nikoho nestrasim.

Obcas vyspovedam kamosa nech mi poradi par veci na ktore si mam davat pozor, nakolko nalietam cca 7000km/mesacne.

To co som napisal bola jedna z veci o ktorych sme sa bavili ze je to na zamyslenie .....Tak som to tu hodil do placu.Myslim ze aj od toho aby sme si jeden druhemu poradili ci uz v tom alebo onom toto forum je,alebo sa mylim.

Ak to niekomu vadi kludne nech tie prispevky admin zmaze.

:P

Odesláno

Ďalšia funkcia, ktorá by mohla byť pre Teba na zamyslenie je svietenie obrys. svetiel iba na strane premávky, ktorá sa ovláda páčkou smeroviek. Tu by mohli tiež muži zákona argumentovať tým, že nie je osvetlené celé auto.

Tým, že auto túto funkciu má, tak by majiteľov vozidiel ani nenapadlo, že jej použitím porušujú dopravné predpisy.

Odesláno
Ja tu nepisem ci je alebo nieje povolene svietenie pri natacani volantu do zakrut atd.

Pisem o tom kedy je povolene a kedy nieje povolene svietit hmlovkami. To je pointoš. Na zamyslenie.

tak ako bolo uz povedane, svietit hmlovkami a prisvecovat zatacku su dve rozne veci. je to legalne a vozidlo je takto homologovane. su tam dve ziarovky... do zatacky prisvecuje ta druha ziarovka nie hmlovka aj ked je to v skupine s hmlovkou...

Odesláno
...Tu by mohli tiež muži zákona argumentovať tým, že nie je osvetlené celé auto.

Tým, že auto túto funkciu má, tak by majiteľov vozidiel ani nenapadlo, že jej použitím porušujú dopravné predpisy.

musel som reagovat, lebo si povedal ze je to porusenie predpisov... ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...