Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jo, když ostříkneš čelní sklo, tak se zhruba na dvě vteřiny aktivuje i ostřikovač světel.

Myslím, že jen na denní ledky to neostřikuje.:myslim

Odesláno

Já od prosince, co mám auto, ještě nepozoroval, že by mi to ostříklo světla. A cíleně jsem to nezkoušel.:o:mad: Asi je nejvyšší čas.:)

Odesláno

mno je to tak, že do doby, než jsou zapnutá potkávací nebo dálková světla, tzn. LEDky, parkovačky a ostřikuješ, tak funguje jen čelní sklo a jakmile zapneš xenony, v mém případě teda, tak se automaticky zapne ostřik i světel.

Jen jsem si někdy všiml, že to dokonce ostřikuje 2x za sebou ale jen někdy a někdy jednou asi ty světla byli špinavý...:D

Odesláno

dik skuci.

a este taka otazka dodrzujete nejake pravidla pri jazde na dieslakoch ako napr po dlhej ceste na dialnici nehate motor bezat na odpocivadle alebo tak?je nieco taketo aj pri xenonoch?aby dlhsie vydrzali...

Odesláno

Tak jsem overil ty ostriky prednich svetel. Ostrik pouze pri hlavnich svetlech a to dokonce 2x za sebou. S tim ostrikem pri rozsvicenych dennich ledkach jsem se mylil,at jsem ostrikoval sebevic celni okno, svetla to neostriklo.

Jen myslenka, stacilo by svetla osriknout tak po 3-5 ostricich okna. Strasne to zere kapalinu. Myslim,ze Oktavka to tak mela.

Odesláno

jako xenony by neměli zbytečně blikat... takže problikávání není nic moc... ale vzhledem k tomu, že ty xenony svítí opravdu až když je dle AUTO funkce setměno, tak moc nesvítí takže svítivost bude o to delší...

jinak co se týká dlouhých jízd... tak když jedu na dálnici tak to dělám 2 způsoby... když vim, že budu vypínat motor, tak jakmile vidím místo, kde budu sjíždět, tak vyřadim a jen dojedu a pak chvilku na místě a vypnu motor... ;-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...