Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jasne to som sa tu uz docital, ze to ide, a dokonca ani zaruka nepadne, ze sa to da \"oficialnou\"cestou. Ale mapy sa priznam ze som az tak neriesil, teda ani neriesim. Tie ostatne veci maju pre mna vacsi zmysel, ako mapy ktore ako som sa docital su aj tak dost zastarale :D:papa

Odesláno

ja mam len 32 800 :( ale to nie je zodrata spojka ale zamastena lamela ako vyhodilo trochu maziva spod loziska.o tom probleme vedia ze vo vyrobe tam dali vela maziva a ze sa to stava.tak to robia z garancie.

Odesláno

noo zrychlujes dupnes na to a auto zacne zrychlovat.potom vyskocia otacky zvrkne motor presne ako ked preklzne spojka.a stavalo sa mi to aj na 3-4-5-6 ke.to bolo jedno a vzdy to bolo od 2000 otacok.presne to iste mi robila mazda ked bola zodrata spojka.ja mam momentalne 32 800 km.som zvedavy ako to dopadne.dam potom vediet

Odesláno

Az taky extrem som to nemal, nastastie ... Inac je zvlastne ale od vcera mi to uz neroby, aj predtym to bolo len obcas +/- raz dva krat za tyzden. Vsetko naznacuje, ze to u mna spojkou nebude, asi ho budem musiet viac po dialniciach poprehanat :)

Odesláno

ani mne to nerobilo vzdy.niekedy mi to robilo cely den vzdy pri zrychlovani a inokedy aj tyzden nic.to znamena ze spojka nie je zodrata ale zamastena a tym ako presmikne tak ten olej spaly ale ked to tam zase preslzi tak to zase zacne smykat.

Odesláno

noo bol som tam dnes pozriet a auto po pol dielne :D som zaplakal ked som to videl.ale mne pretekal olej spod kluky cez gufero.A to momentalne nie je k sehnani.takze sa caka zajtra idem pre nahradne vozitko :( som zvedavy cim ma vybavia :D Ale som nestastny z toho.tak dufam ze ma uz nic horsieho nepostrehne

Odesláno

Toudy5587: Toudy držím Ti palce, aby si sa z levíčaťa mohol zase tešiť ;)

Ak ešte niekoho zaujíma téma stierače, tak už som to nevydržal, originálne Bosch strielali fakt hrozne, vo štvrtok som ich vymenil za BoschTwin a opäť potvrdzujem ich neprekonateľnú kvalitu. Takže vrelo odporúčam. To čo mám teraz na okne sa nedá ani náznakom porovnať s tým, čo bolo ;)

Pekný deň a servis len pri výmene oleja! :papa

[Edited on 7/7/13 07:19 by peterslang]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...