Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím lidi,mám velký problém,před měsícem sem si dotáhl z rakouska 407 SW 2.0 Hdi premium pack,vše v pohodě,až do včerejška,ráno jsem nemohl nastartovat,central,zrdcatka,budiky vse naskoci,jen proste nenatocim,jenom cvakne ve spinaci skrince,ale nema ani snahu pootocit starterem,nevite cim to muze byt?Nez zacnu resit servis?Na displeji mi to napsalo tuto chybu,ovsem v chybovych hlaskach neni,ale v prekladu je to snad take nouzovy rezim,poradite nekdo?diky moc vsem:o)

post-40207-14109621840163_thumb.jpg

Odesláno

Přesně tohle mi to dělalo když jsem měl v prd...eli baterku. Koupil jsem novou a je klid. Jen ta hláška se neobjevila. Asi proto že nemám velkej displej. Zkus dát novou baterku a uvidíš

Odesláno

ok lidi,dodelam obed a jdu to zkusit,mam jeste v garazi svýho milacka BMW a tam mam new baterii 74a tak to zkusim:)jeste jen dodatek,den pred tim,sem jel po dalnici a na tempomat a spotreba byla 99,9l/100km coz jsem take koukal,ale predpokaldam ze to bylo tema mrazikama:)

post-40207-14109621840513_thumb.jpg

Odesláno

:-D .... 99,9 :o ... přemýšlím z čeho všeho se počítají údaje o spotřebě... nějaký senzor musí být v háji... mrazíky mi nic podobného nikdy neudělali

a co takhle si přepnou jazyk alespň na angličtnu ? k tomu ti stačí jen stáhnout CD se softwarem, nejlépe z eurovan2.com fóra.. nebo ty raději šprechtíš německy?

[upravil dne 18/1/12 11:57 od adam.bogocz]

Odesláno

to jo... záleží na něm :) ... pokud se mu nechce nahrazovat soubory z ISO obrazu apod... očividně ale nic neřešil když to na něj valí německy ;) proto jsem nahodil tu nejjistější a nejednoduchší možnost ;)

Odesláno

tak kdyby telematika měla problém se čtením té hodnoty anebo by byla neplatná, tak rychlost by takové numero mohla způsobit.... tady by to ale čidlem nebylo, protože by mu musela palubní deska ukazovat vadnou rychlost.... což na to tempomat :-D ...

Odesláno

Tak problem vyresen,baterka original byla K.O a jeste pojistka č.20 vypalena...Nevim k cemu sice je,male jede to:o)Ke spotrebe opet znovu ukazovala 99,9l/100km,ale po 20minutech jizdy zase v pohode.

Narazim na tu anglictinu,nebo cetsinu atd..Dostal sem k tomu mrak cedecek,od map az po software,ktery je ale uplne poskrabanej,prislo mi to jako smilgrpapir:o)coz mechanika nezkousla:o)Ovsem uz bych tam chtel cestinu,ale 1500kc za to davat nechci,ale tech temat o cestine do rt3 je mrak a nevim kde narazit na tu spravnou volbu.

Jinak diky za vsechny rady,toto auto spise pouzivam na cestovani a prevoz vetsich veci,jiank brazdim BMW,snad nikoho neurazim:o)

Odesláno

baterka asi stara,myslim si ze original z vyroby,takze to bylo tim..Ted uz jede jak ma,jiank prikladam tu spotrebu:o)chtel sem jezdit sporive,ale nakonec litam za 100litru na 100km:D

post-40207-14109621844226_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...