John Odesláno 16. duben 2005 Odesláno 16. duben 2005 Dnes v poledne zemřel Tomáš Vojtech. :( http://www.sport.cz/05/42/49.html :(:(:( Citovat
ML RABID CAR Odesláno 18. duben 2005 Odesláno 18. duben 2005 Tomáš Vojtěch stejně jako jeho bratr vozili na svých vozech 206, když je jeli, nápis našeho klubu. Pro každého to byl asi nejzarytější peugeo?ák, kterému se automobilový sport stal osudným. Vždy na rallye jsem čekal, kdy se s mohutným průjezdem vyřítí z otáčky a nadělí všem své umění. Byl to mistr. Stejně jako jeho otec, který v roce 1981 diktoval se svou škodou 130 RS. Dnes už o obou můžeme mluvit jen v minulém čase. Oba zemřeli v peugeotech. otec po nárazu do tramvaje v r. 1998, Tomáš teď na selhání srdce. Je to obrovská ztráta pro český automobilový sport. Tomáš byl král silnic, král jednodenních závodů a doufám, TOMÁŠI, že všem ukážeš v nebi, jak Češi jezdí... upřímnou soustrast rodině. :(:(:( Citovat
Crack Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 jj,velká škoda.Taky mě to pěkně štve,sem ho jednou viděl na Barum Rally.A štve mě to dvakrát tolik,že to byl jmenovec... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.