bubu912 Odesláno 13. leden 2012 Odesláno 13. leden 2012 Zdravím pežoťáce, začal jsem mít problémy se startováním své 407. Většinou se mi nastartovat povede až na podruhé. Při prvním nastartování motor okamžitě chcípne, při druhém nastartování motor naskočí. Ale nějak klepe, párkrát prošlápnu plyn a je to lepší. Když se motor zahřeje tak je v pohodě. Když je motor teplý tak startování je v pohodě. Nevíte čím by to mohlo být? Byl jsem u jednoho servisáka, který mi tvrdil že to je naftou. Když jsem mu říkal že tankuju vervu, tak prý střiky, nebo čerpadlo. Chtěl 4500 za to že zjistí jestli to jsou střiky s čerpadlem. Moc se mi to nezdálo tak se bracím na vás. Pomóóóóóóóc. Ještě jsem zapoměl je to hdi. [upravil dne 13/1/12 11:30 od bubu912] Citovat
MINI Odesláno 13. leden 2012 Odesláno 13. leden 2012 pred rannym startom skus natahat naftu balonikom,ci nahodou naspaduje,potom by som skusil dva krat nazhavit a potom skusit startovat,za to nic nedas a na koniec by som pozrel zhavice Citovat
martan11 Odesláno 13. leden 2012 Odesláno 13. leden 2012 jak píše výš,jdi nejjednodušší a nejlevnější cestou.Zkus jinou naftu,zkontroluj pal.soustavu,žhaviče.Možná by taky nebyla špatná diag. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.