Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte peugeotaci neviete mi niekto poradit ako rozobrat ovladač okien elektricky- demontoval som ho z opierky, ale ma nechce dalej pustit ovladač zrkadiel, ktorym sa ovlada prava a lava strana - potrebujem sa dostat k plošaku a vyčistit ho lebo mi blbne nejde automaticke zatvaranie musim iba držať ovladač ,alebo ide iba vtedy, ked riadne zatlačim a nechcem to odlomit- je nejaká schema, alebo navod čo podpačit ,aby som to nepolamal za radu vopred dakujem:super Mam peugeot 307sw 66kw rok 2004

[upravil dne 13/1/12 06:55 od kalalira]

[upravil dne 13/1/12 17:16 od kalalira]

Odesláno

Ten ovladač zrcátek je tam jen nacvaklý na takovym jezdci, chce to opatrnost, ale jde to vycvaknout.

[upravil dne 16/1/12 18:20 od dott]

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Ovládání oken sem rozebral nedávno - nešlo mi ovládat spolujezdce a zadní blbly také. Na vrakáči za to chtěly nesmysly tak sem to zkusil a je to jednoduché. Udělal sem pár fotek s tím, že je dám do sekce \"udělej si sám\" ale nejde mi tam vkládat tak sem to vzdal. Vybral sem jednu fotku - víc jich sem vložit nejde. Každopádně pokud to někdo bude dělat tak se nebojte :)

post-38424-14109623576948_thumb.jpg

Odesláno
Na vrakáči za to chtěly nesmysly t
Kolko za to chceli ??? :mrk ja to mam K.O. rozobral som to uz asi 20x teraz som na tom tak ze: soferove okno sa zavriem len ked podrzim tlacitko uzamykania a spolu-jazdcove funguje len na jeho strane (nefunguje ked podrzim uzamykanie) :D
Odesláno

Pokud máš v pořádku ty spoje na desce tak není problém? A i kdyby byla ta ploška ,kterou to dosedá nějak prorezlá (vlivem dešťové vody) tak tam jde udělat pájkou cestička? Chtěli jen 1000,- kč. Ještě ,že sem to nedal. Ty máš jen předek na elektriku? To by bylo levnější :-D

Odesláno

to je ještě lepší :-) Určitě máš doma starou klávesnici od PC. Rozšlápnout jí a pod každym písmenkem najdeš poklad. Pak sekundové lepidlo...:D

[upravil dne 19/4/12 18:43 od SuorajCZ]

• O 2 měsíce později...
Odesláno

tak já to teď dočistil taky,foto je zbytečný rozdíl je jenom v tom že mám elektriku jenom na předních a plošák je menší ;)

EDIT: chci si koupit deflektory,tak další krok bude promazání oken nebo vyčištění stahovacího mechanizmu aby deflektory nekladli odpor a aby to nesjíždělo dolu

[upravil dne 3/7/12 18:46 od Gabriel 307]

[upravil dne 3/7/12 18:46 od Gabriel 307]

Odesláno

A povedlo?? Já mám za sebou výměnu panoramy a chystam se na LED světla :cool:

Ty už si stačil EDITovat :-)

Deflektory jsou super věcička a vypadají krásně

IMAG0114.jpg

[upravil dne 3/7/12 18:11 od SuorajCZ]

Odesláno

Zpočátku je to pro ten žlábek nepřirozené a bez toho abys kraje deflektoru odstříhl se asi neobejdeš. Po cca 3 týdnech se to usadilo a udělalo si to prostor. Je třeba to hlídat jestli se zavřely...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...