Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Modře podsvícené budíky, nechcete někdo? Vyměním

Recommended Posts

Odesláno

Mam v autě budíky s předělanym podsvícenim na modré vč. ručiček, ale nějak příznivce modrýho podsvícení nejsem, radši bych měl origo, proto se ptám, jestli by je někdo nechtěl vyměnit. Podmínkou je bílý pozadí ciferníků a 2.0HDi, nechce někdo?

Odesláno

Sice je to trošku off topic, ale proč si dáváte modrou? Vždyť je to ve tmě ta nejvíc do očí bijící barva... bílá je super, červená super, ale modrá je prostě masakr :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Nebo, zda někdo doma má s bílým pozadím a rád by je semnou vyměnil za černé pozadí. Jinak ohledně stavu najetých km, tak to je jedno, pokud se nepletu, jelikož stav km se načítá z řj motoru.

Odesláno
Nebo, zda někdo doma má s bílým pozadím a rád by je semnou vyměnil za černé pozadí. Jinak ohledně stavu najetých km, tak to je jedno, pokud se nepletu, jelikož stav km se načítá z řj motoru.

Km su ulozene v BSI a v budikoch .Nizsa hodnota sa prepise bud v Bsi alebo v Budikoch

Odesláno
VW maju modre..a mne osobne sa to v noci strasne paci.. :) ale moje by som nevymenil za nic :)

Jo..... tos to asi neměl v 407.....já sem to měl a už nikdy více.....hrozně to v noci tahalo oči....... šlo to po půl roce do bílé....

Odesláno
Já......... na usazení je velmi vhodná dia......

Máte pane na mysli usazení pomocí kontroly ručiček v dia, viďte? :roll Párkrát jsem to zkoušel. To mě napadlo, že to určo zvládneš, jelikož ty a něco si nechat udělat od druhých? Prostě člověk s prací všeho druhu :super Copak by jsi za to chtěl a jaká by byla doba? Bez budíku jezdit nemohu :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...