ann5008 Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 Ahoj,predem se omlouvam,jestli zakladam nove vlakno,ale nejak jsem to tu nenasel,nebo jsem hledal malo a spatne. Mel bych na ty z vas,co maji v 5008 paket video, dotaz. Mam objednanou 5008 s timto paketem,ale pokud je mi znamo neni v tomto paketu dvd prehravac. Jak to mate vyresene? Prodava se nejaky prehravac primo na 12V nebo musim poridit invertor a pak koupit treba konzoli? Predem dekuji za odpovedi Citovat
elton Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 Tak v tomle vlákně máš jak to mám řešené: ps: tož vitaj v klubu:D Citovat
ann5008 Odesláno 11. leden 2012 Autor Odesláno 11. leden 2012 dekuji za odpoved a vrele prijeti,ale bohuzel jsem na tom stejne jako pred tim.Nemas nahodou nafocenou instalaci ci popis instalace prehrvace?a mohl by jsi mi napsat nejaky link na tyto prehravace? diky Citovat
elton Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 Nafocený postup nemám, mám jej v hlavě. Citovat
ann5008 Odesláno 11. leden 2012 Autor Odesláno 11. leden 2012 tak to je skoda,predpokladam,ze jsi musel vest kabely od zadnich lcd?asi tam nejsou nejaky konektory,ze by se ten prehravac pripojil,co? Citovat
elton Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 Není to žádná hrůza, jak budu mít trošku času a chtít, tak tu hodím popis. Citovat
ozzy1 Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 stačí mít propojený telefon kabelem s dvd vzadu a filmy co jsou v telefonu ti budou fachat na lcd v opěrkách.Nic složitého to není.Pokud máš šikovný telefon nemusíš kupovat žádnou konzoli. Citovat
ozzy1 Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 Jasně,na jedné straně je micro USB a na druhé 3 x sinch.Mám telefon N 8/u telefonu byly součástí balení ale dají se kouput/ a fachá to nádherně,synátor na jedné obrazovce poslouchá pohádky a druhá sluchátka má starší kluk spárovaná s telefonem přes BT a poslouchá písničky.Jinak ta sluchátka nemaj sebemenší chybu.Jinak konkrétní návod na uvedení do provozu videa je v manuálu velice přehladně popsán.Jinak máš vidět ,hlavně když je již trochu tma,jak kolemdoucí klopýtaj když viděj pažouta s hrajícím videem.Jednou za mnou jelo za tmy auto tak dlouho,až mi to připadalo ,že tu pohádku sledují spolu s mým synátorem. Citovat
elton Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 JJ, to znám, taky čumívají ostatní na pohádky. Naštěstí se taku můžu dívat i za jízdy. Hoď víc info k autu (jak dloho jej máš, výbava, atd.) Citovat
ozzy1 Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 Jinak telefon jde spárovat přes BT s rádiem,potom navolíš pravým ovl.pod volantem telefon a můžeš přehrávat veškerou muziku z telefonu přes rádio.To samé jde s flashkou.Nic složitého,ale za tu parádu to stojí. Citovat
elton Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 Tak znova:bacha, mám Rneg a ten to neumí. Citovat
ozzy1 Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 Eltone,auto mám od 3/2011 ,koupeno nové v Bystřici nad Perštejnem,jak jinak,1,6 HDi, normální výbava:aut. klima,senzory,el.okna,display,video pack-nemá chybu,5 mist,barva neutrální světle modrá metla-nechci vyčnívat z davu,alu kola,takové věci jako tempomat atd dává pažout v základu,kam se hrabe škůdka.A hlavně,dal jsem mu zvýšit výkon na 103 kW a krouťák na 304 Nm a jezdí to o hodně,hodně lépe.Hlavně bych nevěřil jak je teď pružná 6.Průměrná spotřeba je 5,4 l.Jezdí s tím hlavně manželka a že ta za něj umí vzít.Najeto je cca 17000.S tím zvýšením výkonu mám jen pozitivní zkušenosti.Není to první mé první auto s úpravou.Chce to jen dobrý servis s patřičnou diagnostikou.Nejdelší cesta Chorvatsko,cca 3000 km celkem,průměrná rychlost 85 km a spotřeba viz výše.V těchto mrazech naprosto bezproblémové starty.Co chceš vědět víc?Rád odpovím,pokud budu moci. Citovat
ozzy1 Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 Eltone,objasni mi ,prosím,pojem Rneg?Jinak těch pažoutů jsme koupili už sedm. Citovat
elton Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 No vidíš, že to jde. O mém autě se dozvíš víc v odkazu v podpisu. Citovat
elton Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 Rneg je tzv. Wipnav, nebo-li navigace s SD kartou. Citovat
ozzy1 Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 Takže ty nemáš ve středovém panelu zezadu/od zadních sedaček/ připojení na dvě nezávislá hrací zařízení?Zase to máš o to lepší,zasuneš dvd a jedeš.A přehrává Ti přední display i za jízdy dvd? Citovat
elton Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 Mám to tam, stejně jako ty, jenom jsem udělal mírnou úpravu. Citovat
ozzy1 Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 Nevýhoda připojení dvd přes telefon je,že když Ti někdo volá,tak se na lcd obrazovkách objeví display telefonu,ale dá se to vyřešit přepnutím telefonu do of-line režimu a je po problému. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.