Joozino Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 sewa kamaráti. vo stvrtok som siel na donovaly, no po ceste po dialnici na tempomate pri rychlosti 115 km.h mi vypisalo na RT4 chyba ESP ABS a co ja viem co este, zrazu padli otáčky z 2100 na 0 auto zacalo spomalovat, potom vypisalo chybu palivoveho systemu (alebo tak nejak to bolo napisane) a ani podradenie zo šestky do štvorky nepomohlo musel som zastavit a vypat motor, po cca 2 minutach som normalne nastartovat a pokracoval som v ceste ..vsetko bolo potom uplne v pohode. len mi svietila kontrolka check..ale tá po dlhsej dobe zhasla..co to malo znamenat ? PS: niekto to tu uz pisal sa mi zdá len neviem kto..dakujem Citovat
Vlado-77 Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 ak nikto nevie zatial poradit (lebo ani ja velmi nie) tak ako prve daj auto na DIA, snad tam nejake zapisy ostali. a budes snad mudrejsi. Citovat
Marcel00 Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 prense tak... jedine dia... inak je to (© by Přema) [upravil dne 11/1/12 11:20 od Marcel00] Citovat
Sportivo2 Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 chod do kralovej na dia a snad tam nieco najdu... Citovat
stanleyirl Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 Mne to tiez zvyko blbnut ked som mal vadny abs snimac a z casu na cas sa to pocas jazdy restartovalo a dalsie ine podivnosti. Ale ja mam rt3. Citovat
Joozino Odesláno 10. leden 2012 Autor Odesláno 10. leden 2012 dakujem vsetkym...noo budem musiet ist na dia.. lebo aj alternator mi nejak škrípe za studena..tak ho dam skontrolovat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.