Guest Tury14 Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Ahoj všichni, nemáte někdo zkušenosti? Chystám se to nechat namontovat pro prcky.....Díky Citovat
antired Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 Mno ja nemam stropni...ale: Kup si dvojdisplejovy philips ..na kazdem muzes detem pustit neco jineho... namontujes konzolky na operky a pak jen nacvaknes... No a az dojedes a decka to nebudou mit dokoukane a nebudou chtit z auta , prichazi vyhoda oproti stropnimu lcd , ze jim to vycvaknes a slibis ,ze to muzou dokoukat vecer na pokoji ... Treba... Tot ma zkusenost :-) Citovat
elton Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 Tury a doufám, že máš prosklenou střechu:aut tam to nejlépe drží :aut:aut:D:D:D Citovat
Guest Tury14 Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 Jo jo, na panoramu se to skvěle šroubuje......:-D Jinak jsem byl u borce a ten koukal na tu střechu a říkal, že by to nedělal, je dost členitá a bylo by to komplikované a né pěkné, tak mi řekl úplně to samé, až koukám na přenosné DVD......tak asi něco objednám........ Citovat
elton Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 Udělej to jak to psal antired,na opěrky a máš klid. Citovat
Guest mjuzic Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 Muzu taky doporucit prehravac na hlavove operky. Jedine co me stve je, ze kdyz se panackum nelibi program a chteji vymenit dvd, tak to znamena zastavit a jit jim to prehodit. Kazdopadne na dlouhe presuny nezbytnost. Citovat
elton Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 Proč zastavovat:myslim nacpal jsem přehrávač místo kastlíku a přehazuji za jízdy:D Citovat
Guest Tury14 Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 Tak dnes přišlo přenosné DVD s dvěmi lcd, nakonec jsem vzal Sencor, Philips neměl USB port, což nechápu....... Citovat
antired Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 Jaky typ? Napis pak jak jsi s tim spokojen... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.