Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Stropní LCD monitor s USB, DVD....

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všichni, nemáte někdo zkušenosti? Chystám se to nechat namontovat pro prcky.....Díky

Odesláno

Mno ja nemam stropni...ale: Kup si dvojdisplejovy philips ..na kazdem muzes detem pustit neco jineho... namontujes konzolky na operky a pak jen nacvaknes... No a az dojedes a decka to nebudou mit dokoukane a nebudou chtit z auta , prichazi vyhoda oproti stropnimu lcd , ze jim to vycvaknes a slibis ,ze to muzou dokoukat vecer na pokoji ... Treba... Tot ma zkusenost :-)

Odesláno

Jo jo, na panoramu se to skvěle šroubuje......:-D

Jinak jsem byl u borce a ten koukal na tu střechu a říkal, že by to nedělal, je dost členitá a bylo by to komplikované a né pěkné, tak mi řekl úplně to samé, až koukám na přenosné DVD......tak asi něco objednám........

Odesláno

Muzu taky doporucit prehravac na hlavove operky. Jedine co me stve je, ze kdyz se panackum nelibi program a chteji vymenit dvd, tak to znamena zastavit a jit jim to prehodit.

Kazdopadne na dlouhe presuny nezbytnost.

Odesláno

Tak dnes přišlo přenosné DVD s dvěmi lcd, nakonec jsem vzal Sencor, Philips neměl USB port, což nechápu.......:o

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...