Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jdu na to.Zitra dam vedet.Tak jsem to stahnul a vypalil ale do auta se mi nechce.Rano jedu do Prostejova tak to prubnu.Mela tusim 728mb ta predtim mela vic.

[upravil dne 6.1.12 07:37 PM od bubakkaja]

Takze mapy fungujou a moje mesto je podrobnejsi nez ta predchozi.

[upravil dne 7.1.12 01:24 PM od bubakkaja]

Odesláno

Já nové mapy zkouším a zaznamenal jsem problém, že mi dost často přestane navigovat, píše něco jako že jsem mimo mapu a když chci zobrazit mapu, nic na ní není a jen se přesýpají hodiny. Na starších mapách mi to nedělalo. Přijde mi to ale jako by navigace nevěděla kde je, jako by neměla signál z GPS. Tak nevím.

Odesláno

Tak mi to několikrát cestou při navigování píše: \"Rejoin the main road\" a \"Out of mapped area\" a když po startu dám menu - navigace - mode - a chci zadat adresu tak se jen přesýpají hodiny a nic. Cestou zpátky jsem dal cd 2009-10 a naprosto bez problému jsem zadal cíl cesty a až do cíle navbigace perfektně fungovala. Tak nevím, čím to je.

A ještě jeden dotaz k VDO, dá se nějak vymazat Personal directory a Profesional directory ? Po předchozím majiteli mi tam zůstaly seznamy a já bych je rád vymazal a zadal si své.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...