Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čaute lidi.Poradí mi prosím nekdo co je tohle a k čemu to slouží?(viz.foto)Je to hliníkový něco a jsou u toho dost spečený kontakty.Vedou k tomu tři dráty.Dva silnější červený a jeden slabší žlutý.A jestli to muže mít vliv na chod motoru.Díky

[upravil dne 8/1/12 16:47 od Fery1980]

post-27232-14109621702951_thumb.jpg

[upravil dne 10/1/12 18:52 od Fery1980]

Odesláno

To netuším,ale podle techničáku byl proveden výmaz motoru,takže kdo ví kolik je tam ještě předělávek.Ještě tu mám jednu fotku.Je na tom napsáno Gennevilliers což je někde ve Francii.Až se k tomu dostanu tak skusím přelouskat to druhe slovo.Z té fotky kterou jsem fotil na rychlo a ještě mobilem mi to nějak nejde.

post-27232-14109621704861_thumb.jpg

Odesláno

Jak psal Karel, měl by to být předřadný odpor motoru sahary, používalo se když tam byl pouze jeden motor, když byly dva dávali se tam 3 relátka. Na chod motoru nevim jestli to může mít vliv, ale jestli to jde někde do zkratu, tak to může dělat problémy v celý síti.

Odesláno

Díky za vaše odpovědi.Ještě jedna možná blbá otázka.Když zjistím že je ten odpor v háji,musím sehnat ten samej nebo se to dá nějak obejít(myslím překlemovat)aniž by to tam muselo být.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...