Fery1980 Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Čaute lidi.Poradí mi prosím nekdo co je tohle a k čemu to slouží?(viz.foto)Je to hliníkový něco a jsou u toho dost spečený kontakty.Vedou k tomu tři dráty.Dva silnější červený a jeden slabší žlutý.A jestli to muže mít vliv na chod motoru.Díky [upravil dne 8/1/12 16:47 od Fery1980] [upravil dne 10/1/12 18:52 od Fery1980] Citovat
crazybiker Odesláno 8. leden 2012 Odesláno 8. leden 2012 Prvy krat to vidim na aute, neni to dodelane??? Citovat
Karel Odesláno 8. leden 2012 Odesláno 8. leden 2012 Myslím, že je to předřadný odpor pro ventilátor chladiče. Citovat
Fery1980 Odesláno 8. leden 2012 Autor Odesláno 8. leden 2012 To netuším,ale podle techničáku byl proveden výmaz motoru,takže kdo ví kolik je tam ještě předělávek.Ještě tu mám jednu fotku.Je na tom napsáno Gennevilliers což je někde ve Francii.Až se k tomu dostanu tak skusím přelouskat to druhe slovo.Z té fotky kterou jsem fotil na rychlo a ještě mobilem mi to nějak nejde. Citovat
Freedy Odesláno 8. leden 2012 Odesláno 8. leden 2012 Jak psal Karel, měl by to být předřadný odpor motoru sahary, používalo se když tam byl pouze jeden motor, když byly dva dávali se tam 3 relátka. Na chod motoru nevim jestli to může mít vliv, ale jestli to jde někde do zkratu, tak to může dělat problémy v celý síti. Citovat
Fery1980 Odesláno 8. leden 2012 Autor Odesláno 8. leden 2012 Díky za vaše odpovědi.Ještě jedna možná blbá otázka.Když zjistím že je ten odpor v háji,musím sehnat ten samej nebo se to dá nějak obejít(myslím překlemovat)aniž by to tam muselo být. Citovat
pastorek Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 Ak je to predradný odpor tak sa dá nahradiť. Novšie autá mali odporovú špirálu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.