Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 306 1.6 65kW XR z Ria de Žambéra - Na Cyclonech s Hankook Ventus Prime3, 18let spolu, boj s korozí...

Recommended Posts

Odesláno

Pánové a kolegové od Peugeotu, měl bych dotaz, jakou barvu by jste natřeli bubny a brzdiče? Váhám mezi černou a světle modrou. Červenou nechci. :D Díky za případný názory. :)

Odesláno

Nechces mi umejt taky auto? Konecne ho po dlouhem zimnim spanku hodlam vytahnout a je nejaky zapraseny :D Jinak kdyz uz barvy tak cerny bubny modtry trmeny.. jinymi slovy bubny nezvyraznovat ;)

Odesláno

Vojto, můžem se dohodnout :D Rád bych to tvý viděl, když to máme od sebe kousek :-) Jinak díky za rady, dám na vás. Předek modrá zadek černá ;) Dobrý to nápad.

[Edited on 27/3/12 19:21 by radim.1008]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Včera přezuto na letní a dnes proletuje sníh :D Jinak ještě stříknutý bubny na černo. Brzdiče pujdou do světle modrý, až bude čas příští týden. :)

post-39796-14109623328539_thumb.jpg

Odesláno

Jinak 18.4. dávám auto na výměnu čelního skla. Koupil jsem šutrem. U pojišťovny to mám už zlikvidovaný a teď jen čekám až bude místo u známýho :)

Odesláno

Díky :) Snažím se o něj pečovat. Jinak dnes odvezeno na výměnu čelního okna a pátek bych si měl jít pro auto. Doufám, že bude. Jinak asi na sraz Fordem :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...