Dodo Odesláno 10. duben 2005 Odesláno 10. duben 2005 Kdyz nastartuju a chci zatocit na miste tak me volant nechce pustit a doprovazi to neprijemne piskani kdyz se rozjedu tak piskani zmizi a de v pohode zatacet, zastavim a je to na novo jako kdyz nastartuju Citovat
.mycTD Odesláno 10. duben 2005 Odesláno 10. duben 2005 nevim jak je to u pazouta. Ale mam za to, ze u ople bylo servo hnany remenem. Tak jestli neni vytahanej. Citovat
Dodo Odesláno 10. duben 2005 Autor Odesláno 10. duben 2005 bohuzel neni ale nekdo mi rikal ze pry zavzdusnini bylo tam docela dloho pod minimem od byvaleho majitele Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 11. duben 2005 Odesláno 11. duben 2005 U me 405ky to delal nedotazeny hnaci remen cerpadla posilovace, pri parkovani jsem musel vzdycky pridat trochu vic plyn, aby se cerpadylko chytlo, za jizdy to nebyl problem. Dokonce pri otaceni za stani se viditelne cukaly kola a remen kvicel jak prase na zabijacce Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 11. duben 2005 Odesláno 11. duben 2005 Napsán autorem Dodo bohuzel neni ale nekdo mi rikal ze pry zavzdusnini bylo tam docela dloho pod minimem od byvaleho majitele Soustava posilovace se odvzdusnuje sama otacenim do maxima doprava a doleva. Jestli ale dloho nekdo jezdil s naplni pod minimum, je mozny ze se pridrelo cerpadylko, je totiz mazany touhle kapalinou. Citovat
striker Odesláno 11. duben 2005 Odesláno 11. duben 2005 nevim jestli ti to pomuze ... ale zkus vymenit servo olej... pac po case starne.. Citovat
Pajda Odesláno 11. duben 2005 Odesláno 11. duben 2005 Kdysi jsem slyšel radu nalít tam na chvíli naftu a trochu to propláchnout. Po asi půlhodině tam dát zase olej. Ale je to bez záruky, nevím co to udělá. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.