Jovan Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 Ahoj.Chci se zeptat jestli jste to uz nekdo neresil.Obcas se nevypnou nebo naopak nezapnou svetla.Dale pak je stale nefuncni tepmomat.Packa tempomatu menena jeste v zaruce.Mohl by to zpusobovat ovladaci blok pod volantem?Auto 407 2,0 hdi s fap tesne pred fap off.rv 2005. Citovat
HonzaZ Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 Ano, mohl by to způsobovat COM. Nebylo by od věci píchnout to na diagnostiku. Citovat
Jovan Odesláno 15. prosinec 2011 Autor Odesláno 15. prosinec 2011 Mas zkusenosti s opravou nebo je nutne ovladaci blok vymenit.Nekde jsem cetl ze tohle je prvni priznak ze pak prestane jit i esp a abs protoze je tam integrovany sensor polohy natoceni volantu.A druha otazka jestli to nakoduju i jinou diagnostikou nez origo. Citovat
HonzaZ Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 Pokud chceš na pežo něco kódovat, tak jedině origo dia. Neorigo dokážou tak vypsat chyby z ŘJ motoru a popř. vymazat. Ostatní už nezvládají. U tebe může být problém kontaktní. Mě odešel snímač polohy volantu a jinak vše fungovalo perfektně, takže tyto problémy bych s tím až tak nespojoval. Píchnutím na dia jsem spíš myslel pořádně otestovat funkci COMu. Co se týká světel, ty nemáš aktivováno automatické rozsvícení denního svícení? Citovat
Jovan Odesláno 16. prosinec 2011 Autor Odesláno 16. prosinec 2011 Právě že automatiku mám aktivovanou je to zvláštní že to udělá jenom občas a ten tempomat stačí rozebrat a vyčistit kontakty? Citovat
HonzaZ Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 To ti vypadávají světla při automatice? Pokud ano, tak by mohl být problém v BSI buď samotné, nebo v konektorech. Citovat
Jovan Odesláno 17. prosinec 2011 Autor Odesláno 17. prosinec 2011 Takze tempomat vyresen nebyl pouze nakonfigurovan v peugeotu na to nejak zapomeli a vymlouvali se po telefonu ze to budou delat asi ty packy zrejme fakt chteli ze mne dostat dalsich 10000 kc.A ta automatika zkusim rozebrat ty packy a zkontrolavat konektory jak radi HonzaZ. Citovat
HonzaZ Odesláno 17. prosinec 2011 Odesláno 17. prosinec 2011 Myslel jsem ale spíš konektory na BSI a BSI samotné. To ti spíná denní a automatická světla, ne COM. Na COMu to spínáš sám manuálně. Citovat
Jovan Odesláno 17. prosinec 2011 Autor Odesláno 17. prosinec 2011 Aha a bsi je nad nohama řidiče že? Citovat
DERT123 Odesláno 17. prosinec 2011 Odesláno 17. prosinec 2011 ano na lavej strane po odklopeni toho maleho odkladacieho priestoru hu najdes Citovat
Jovan Odesláno 18. prosinec 2011 Autor Odesláno 18. prosinec 2011 Díky ještě dneska na to kouknu Citovat
HonzaZ Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Pokud budeš vytahovat konektory z BSI, tak nejdříve odpoj akumulátor. Citovat
Jovan Odesláno 18. prosinec 2011 Autor Odesláno 18. prosinec 2011 Aha díky měl jsem za to že stačí vyplý klíček. Citovat
Marcel00 Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 no na tvojom mieste by som to ani nerobil, ked si si myslel ze staci mat vypnuty klucik zapalovania... :myslim kazdopadne bud opatrny, bo mozes narobit vela skody... drzim palce. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.