Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Obcas nefunkcni automatika svetel stale nefunkcni tempomat

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj.Chci se zeptat jestli jste to uz nekdo neresil.Obcas se nevypnou nebo naopak nezapnou svetla.Dale pak je stale nefuncni tepmomat.Packa tempomatu menena jeste v zaruce.Mohl by to zpusobovat ovladaci blok pod volantem?Auto 407 2,0 hdi s fap tesne pred fap off.rv 2005.

Odesláno

Mas zkusenosti s opravou nebo je nutne ovladaci blok vymenit.Nekde jsem cetl ze tohle je prvni priznak ze pak prestane jit i esp a abs protoze je tam integrovany sensor polohy natoceni volantu.A druha otazka jestli to nakoduju i jinou diagnostikou nez origo.

Odesláno

Pokud chceš na pežo něco kódovat, tak jedině origo dia. Neorigo dokážou tak vypsat chyby z ŘJ motoru a popř. vymazat. Ostatní už nezvládají. U tebe může být problém kontaktní. Mě odešel snímač polohy volantu a jinak vše fungovalo perfektně, takže tyto problémy bych s tím až tak nespojoval. Píchnutím na dia jsem spíš myslel pořádně otestovat funkci COMu. Co se týká světel, ty nemáš aktivováno automatické rozsvícení denního svícení?

Odesláno

Takze tempomat vyresen nebyl pouze nakonfigurovan v peugeotu na to nejak zapomeli a vymlouvali se po telefonu ze to budou delat asi ty packy zrejme fakt chteli ze mne dostat dalsich 10000 kc.A ta automatika zkusim rozebrat ty packy a zkontrolavat konektory jak radi HonzaZ.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...