Mishanthrope Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 A nezaráží se ta sedačka třeba o něco jiného? Zapomenutý šroubovák, zapalovač, uříznutý prst nebo tak něco??? Citovat
Petr král T Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 problém je někde jinde, zapalovač to nebude... napadla nás zima, tak to nebudu řešit. Za pár jedu na lyže do Tater, možná si zvyknu... Citovat
Petr král T Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Mishanthrope díky za podporu, potěšil si mne, ale já vás nepotěším, pravil klasik... Citovat
roubalova Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Nevěděl by někdo, zda lze v normálním i neautorizovaném servise nechat nastavit, aby se světla pro denní svícení rozsvěcovala automaticky při nastarování? Díky Lenka Citovat
Guest mischko11 Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Nevěděl by někdo, zda lze v normálním i neautorizovaném servise nechat nastavit, aby se světla pro denní svícení rozsvěcovala automaticky při nastarování? Díky Lenka da sa to dokonca mnozstvo uzivatelov aj tu na fore maju moznost ti to aktivovat ,len ide o aby si to mala co najblizsie a nemusela koli tomu prejst celu republiku ,a to rovno mozes ist do autorizovaneho servisu ajked nemyslim ze je to zrovna draha zalezitost Citovat
Mishanthrope Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Nevěděl by někdo, zda lze v normálním i neautorizovaném servise nechat nastavit, aby se světla pro denní svícení rozsvěcovala automaticky při nastarování? Díky Lenka Udivuje mě, že to již není nastaveno od výroby. Světla mi při nastartovaném motoru svítí i v poloze 0 a to mám rok výroby 2008. Citovat
Cinicman Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 to vykrivenie pomohlo, bylo potřebné z toho důvodu, že jakýsi umělec v peugeot servise tam narval žárovku obráceně ikdyž patice na žárovce sama nasměruje jak ji do paraboly zasunout. Při tom asi ohnul trubičku a už ho nesralo, že to svítí kamsi. Pohled zepředu do světlometu jasně ukázal rozdíl v poloze trubičky v porovnáním s druhým, správně nastaveným. Ak ti to robili v BA tak, že pozdravujem... to isté sme mali na 207me... naopak narvané H7čky... ruky by som im za to dolámal na 2x... Citovat
Modzillo Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 Nevěděl by někdo, zda lze v normálním i neautorizovaném servise nechat nastavit, aby se světla pro denní svícení rozsvěcovala automaticky při nastarování? Díky Lenka Udivuje mě, že to již není nastaveno od výroby. Světla mi při nastartovaném motoru svítí i v poloze 0 a to mám rok výroby 2008. Vzhľadom na to, že nie v každej krajine je povinnosť mať zapnuté svetlá aj cez deň, nie je to teda štandardným nastavením z výroby. V rámci predpredajnej prípravy sa to dá veľmi jednoducho nastaviť, ale je veľmi veľa ľudí, ktorí o takúto službu nemajú záujem - nie, nie je to kvôli peniazom (úkon dnes stojí cca 7 EUR), ale kvôli tomu, že sa potom nedajú vypnúť svetlá pri naštartovanom motore. Pri zimnom čakaní na niekoho/niečo im aj dávam za pravdu... Bolo obdobie, kedy sme to každému zákazníkovi aktivovali zadarmo práve v rámci predpredajnej prípravy, ale ako som písal vyššie, čoraz častejšie sme sa začali stretávať s negatívnymi reakciami. Tak sme službu spoplatnili a dali zákazníkom právo výberu... Citovat
Mishanthrope Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 Světla jdou vypnout i při čekání a svítí jen obrysovky, děje se tak přepnutím otočného ovladače do 1. polohy. Citovat
Modzillo Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 aj zadné? rád si vypočujem, ako na to... Citovat
Guest mischko11 Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 aj zadné? rád si vypočujem, ako na to... staci odpojit konektor od kazdeho svetla Citovat
Petr král T Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 neblázni s tím odpojováním, zadní světlo bys musel stále demontovávat celé !!! Citovat
Guest mischko11 Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 neblázni s tím odpojováním, zadní světlo bys musel stále demontovávat celé !!! vidim ze ti aj doslo ze si robim srandu .... Citovat
Petr král T Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 hele vole a co takhle vymontovat žárovku, některý inteligent by mohl pochopit, že se nedá odpojit konektor od světla... možná ani neví, co je to ten konektor ! Citovat
Guest mischko11 Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 hele vole ked si chces vymontovat ziarovku aj tak musis dat dole svetlo...ked uz to beres tak smrtelne vazne,som rad ze aspon ty vies co je to konektor Citovat
Guest mischko11 Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 Kluci, nejste ve stáji. pohodkaaaaaaaa kliidek tabacek Citovat
Petr král T Odesláno 25. leden 2012 Odesláno 25. leden 2012 Pe.Tr , čekám na Tvoji radu, kde je to štelování na motorku, nikde jsem ho nenašel. Citovat
Petr král T Odesláno 25. leden 2012 Odesláno 25. leden 2012 Pe.Tr , čekám na Tvoji radu, kde je to štelování na motorku, nikde jsem ho nenašel. Citovat
Petr král T Odesláno 27. leden 2012 Odesláno 27. leden 2012 Má ještě někdo vědomost jak štelovat výšku světel na servomotorku ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.