Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevěděl by někdo, zda lze v normálním i neautorizovaném servise nechat nastavit, aby se světla pro denní svícení rozsvěcovala automaticky při nastarování?

Díky

Lenka

Guest mischko11
Odesláno
Nevěděl by někdo, zda lze v normálním i neautorizovaném servise nechat nastavit, aby se světla pro denní svícení rozsvěcovala automaticky při nastarování?

Díky

Lenka

da sa to dokonca mnozstvo uzivatelov aj tu na fore maju moznost ti to aktivovat ,len ide o aby si to mala co najblizsie a nemusela koli tomu prejst celu republiku ,a to rovno mozes ist do autorizovaneho servisu ajked nemyslim ze je to zrovna draha zalezitost

Odesláno

Díky

Lenka

Udivuje mě, že to již není nastaveno od výroby. Světla mi při nastartovaném motoru svítí i v poloze 0 a to mám rok výroby 2008.

Odesláno
to vykrivenie pomohlo, bylo potřebné z toho důvodu, že jakýsi umělec v peugeot servise tam

narval žárovku obráceně ikdyž patice na žárovce sama nasměruje jak ji do paraboly zasunout.

Při tom asi ohnul trubičku a už ho nesralo, že to svítí kamsi. Pohled zepředu do světlometu

jasně ukázal rozdíl v poloze trubičky v porovnáním s druhým, správně nastaveným.

Ak ti to robili v BA tak, že pozdravujem... to isté sme mali na 207me... naopak narvané H7čky... ruky by som im za to dolámal na 2x... :bacha

Odesláno

Díky

Lenka

Udivuje mě, že to již není nastaveno od výroby. Světla mi při nastartovaném motoru svítí i v poloze 0 a to mám rok výroby 2008.

Vzhľadom na to, že nie v každej krajine je povinnosť mať zapnuté svetlá aj cez deň, nie je to teda štandardným nastavením z výroby. V rámci predpredajnej prípravy sa to dá veľmi jednoducho nastaviť, ale je veľmi veľa ľudí, ktorí o takúto službu nemajú záujem - nie, nie je to kvôli peniazom (úkon dnes stojí cca 7 EUR), ale kvôli tomu, že sa potom nedajú vypnúť svetlá pri naštartovanom motore. Pri zimnom čakaní na niekoho/niečo im aj dávam za pravdu...

Bolo obdobie, kedy sme to každému zákazníkovi aktivovali zadarmo práve v rámci predpredajnej prípravy, ale ako som písal vyššie, čoraz častejšie sme sa začali stretávať s negatívnymi reakciami. Tak sme službu spoplatnili a dali zákazníkom právo výberu...

Guest mischko11
Odesláno
aj zadné? rád si vypočujem, ako na to...

staci odpojit konektor od kazdeho svetla :P

Guest mischko11
Odesláno
neblázni s tím odpojováním, zadní světlo bys musel stále demontovávat celé !!!

vidim ze ti aj doslo ze si robim srandu ....:super

Guest mischko11
Odesláno

hele vole ked si chces vymontovat ziarovku aj tak musis dat dole svetlo...ked uz to beres tak smrtelne vazne,som rad ze aspon ty vies co je to konektor :roker

Guest mischko11
Odesláno
Kluci, nejste ve stáji.

pohodkaaaaaaaa kliidek tabacek :roker

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...