george.ja Odesláno 14. prosinec 2011 Autor Odesláno 14. prosinec 2011 Poslal jsem ti tu SZ, nějak mi to nejde. Citovat
straki007 Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 Jo a po oprave BSI si musis nechat prelepit celni sklo nebo jeste predtim kontrola lanka na otevirani kapoty jestli ti tudy netece.Okno az potom. Podle vseho to je zdroj problemu. Citovat
george.ja Odesláno 14. prosinec 2011 Autor Odesláno 14. prosinec 2011 Díky za info v SZ. Zítra vše ještě pořeším v servise a dám vědět. Škoda že to vše nelze nějak zrychlit. Citovat
george.ja Odesláno 15. prosinec 2011 Autor Odesláno 15. prosinec 2011 Tak jsem dnes zjistil další info a aktuální stav je, že je v servisu objednaná nová BSI a vozidlo bude ok max do Po. Tak potom napíšu jak to případně dopadlo. Citovat
dyno Odesláno 3. leden 2015 Odesláno 3. leden 2015 Zdravim všechny nechci zakládat nove téma tak to hodim sem :-( Dnes vecer me auto vypeklo a zjistuji ze nejsem první ani poslední nasel jsem i video na yt které tam někdo kdysi nahral jevi se to uplne stejne jako dnes moje https://www.youtube.com/watch?v=HkrwreLYvdc potreboval bych trochu nasmerovat kde zacit hledat pricinu . Auto jde nastartovat ale nejdou budiky a kontrolky blikaj jak na videu po vypnuti motoru a i vyndani klice to porad blika jak vanocni stomecek dik za kazdou radu . Jo a baterku jsem zkousel odpojit bez vysledku . Citovat
straki007 Odesláno 4. leden 2015 Odesláno 4. leden 2015 Natekla ti voda do BSI. Vyndat vysusit. Ale uz asi pozde. Citovat
dyno Odesláno 6. leden 2015 Odesláno 6. leden 2015 (upraveno) Vyreseno natekla voda v rj parkovacího asistenta . Vůbec netusim jak se tam dostala všude okolo sucho jen to opredeni svazku bylo nacucany vodou . Polstrovani podlaha všude sucho . Asi mi tam nach...a kuna . Upraveno 7. leden 2015 uživatelem dyno Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.