Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak neviem. cosmosy som nasiel pekne aj s pneu. ale teraz uz fakt neviem. je to daleko (360km odo mna) tak tazko s tym skusanim.

Myslite ze by mohol byt nejaky problem kvoli strmenom? Ked kvetonovi vliezli na 330mm kotuce, mne by hadam mohli vojst na 304mm?

Odesláno

no disky vyzeraju uplne inac mimo auta a na aute... ja tiez ked som sovje kupoval, tak som si nevedel predstavit a mal som obavy, ale na aute to vyzera ok.... zdanie klame a na zimu za 120e ?

Samozrejme zalezi na prioritach, mne sa napriklad tieto pacia ovela viac(uz len preto lebo 17ky sa autu hodia viac) ako vela inych diskov, co vidavam na 407ckach, a urcite viac ako plechy :-)

[upravil dne 15/12/11 13:48 od hipisko]

Odesláno

dikes Judes. Neviem, na prvu zimu dam asi plechy, aj Premo pisal ze v SB pisu 17\" plechy tak radsej nech je to tak pocas registracie auta na slovensku lebo uz mam tych sraciek z uradmi v PL aj SK vyse hlavy. Ked budu \"love\" tak na dalsiu zimu dam elektrony.

• O 3 týdny později...
Odesláno

neni dolezite co je v SB ale co mas v TP...

tu mate chlapci dva tipy na nakup:

http://auto.bazos.sk/inzerat/12233466/Kolesa-Peugeot-407.php 17\" Cosmos

http://auto.bazos.sk/inzerat/12010485/Peugeot-18-5x108-NOVE.php 18\"

pozor na nakup diskov inych znaciek, malokedy sa zhoduje ET s ET v technicaku. Ja som za origo.

a po dalsie, cez dia sa nastavuje rozmer pneumatik pouzitych na aute, kvoli spravnemu vypoctu udajov palubaku a mozno aj chovaniu ESP-cka. takze neviem ci prehadzovat kolesa medzi sebou roznych rozmerov je pohoda. ja som detailista a tesi ma ze to je tak ako ma byt :) mam jeden rozmer 17\" a to aj na zimnych aj na letnych Cosmosoch... ale niekto taketo prkotiny neriesi.

16\" a 17\" schvalene rozmery nemaju presne rovnaky obvod kolesa. je tam odchylka aj ked v ramci schvalenej a homologovanej normy.

[upravil dne 2/1/12 23:29 od Marcel00]

Odesláno

Tak isto používam aj letná ako aj zimné 17\" asi aj preto ukazuje PP spotrebu dosť prsnú oproti niektorým členom aj tu na fóre ktorý majú oproti reálnej dosť veľké odchýlky.

Odesláno

no vyzeraju tie pneu na nich dost dobre,

ak nemas na leto pneu tak je to rozhodne dobra cena...

vyzeraju ze maju aj snimace, ale viac by si zistil keby si mu zavolal.

rozhodne si myslim ze sa tie komplety oplatia. dal by ich aj za 500ecok.

18 kolesa mozes dat ofiko len ak by si mal silnejsiu verziu motora co nemas :(

takze pekne ostan pri 17\"

Odesláno

hej hej..dokonca ani v TP nemam zapisane 18.. noo hej je to super cena..a s gumami u mna nieje problem :) na leto mam uz nachystane 12 gúm a zadarmo :) cize ja mozem drať a drať :D

Odesláno

alebo predat... za 200 by si pneu predal a hliniky su hned za lepsiu cenu...

uvazujem ze zajtra mu zavolam... len ci budem stihat, mam fukoty teraz...

uvidim, no kazdopadne na jar to pojde ako teple rozky...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...