Guest Kamik-N Odesláno 31. leden 2012 Odesláno 31. leden 2012 XS nárazník 100% ano ale sežen i zadní XS nárazník Lízátko z Astry už má king a jeden tady na clubu radsi bych zvolil jiné lízátko [upravil dne 31/1/12 23:13 od Kamik-N]
King Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 kouknu na P-C dá se říct po \"x letech\" a na co nenarazím, co to tu čtu..?.. já snad inspiruju Čakom je takovej můj tiskový mluvčí je to tak jak píše.. Díky No, jsem rád, že co jsem měl u nás defacto první, tak se to ujmulo a směle používáte dál i teď (jinak žádný šestiúhelníkový tahokov jsem v žádným nárazníku nikdy nevozil, na tahohov jsem si nikdy nepotrpěl, takže to byla plastová výplň mattig ala Audi RS - tenkrát to byla docela drahota oproti tahokovu, nevím jak teď ) Pokud to chceš brát jako inspiraci, tak ti nějaký fotky nasypu rovnou sem do \"projektu\": jednu dobu jsem to neměl snížený ani o moc na tehdejší podmínky, co ten KW podvozek dovolil bez úprav .. -dneska už bych to udělal čistě bez všech těch věcí okolo, který tvořily (doufám) celek- jistej look- nějaký zahrádky a tak... tenkrát jsem si s tím spíš hrál z legrace, protože se to tu ještě nijak extra neobjevovalo. V dnešní době módně nabombenejch aut fejkovýma srdíčkovýma nálepkama a další tunou nálepek všude možně, kdy celkově RAT look a jeho odnože se stal spíš typem módní úpravy jak za málo peněz udělat \"hustou káru\" bych se držel už jen striktně originálního vzhledu, tak jak jsem to auto měl udělaný (podvozek, kola, doladit detaily) bez výstřelků, bez skopičin okolo. Zaměřil bych se spíš na o hodně lepší sladění kol s autem- jinej rozměr pneu, víc snížit atd. ... tak asi tak, toť můj názor každopádně hodně štěstí a hraj si s autem dál (Zdravím Jihlavu taky z Vysočiny )
Tom_206 Odesláno 2. únor 2012 Autor Odesláno 2. únor 2012 King: Díky moc, inu tvoje 206 je pro mě velká inspirace Pro mě je to jedna z nejhezčích 206. V podstatě jde o krásný, clean auto a to já můžu ...poslední dobou měním názor taky spíš k tomu víceméně sériovějšímu stavu s detaily, pěknýma kolama a co nejblíž k zemi... A k těm samolepkám...byla to asi taková chvilková úchylárna, až bude trochu víc teplo, asi půjdou dolu. Jinak co mám v plánu a nemám, tak je snížit auto zatím o 4,5 cm, lízátko z astry H jako jsi měl ty a nechám origo výplň v nárazníku. Na jaře nahodím potah na kapotu. Snažím se teda vyhnout co nejvíc laminátu a všelijakejch křídel a bodykitů ) Co se týče kol, tak zatím zůstanou černý plecháče - než pošetřím na nějáký pořádný a než nějáký pěkný taky vyberu... Co se týče názoru a na RAT, tak mám víceméně podobnej názor. Poslední dobou se to rozšířilo, ale není rat jako rat - někdo ho udělá kvalitně, stylově a utopí v tom spoustu peněz a někdo koupí šrot, nechá to oreznout, hodí to na plecháče, polepí to samolepkama a na zahrádku hodí mlíkárenský barely a hned s tím jezdí po srazech...
NuF!k Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 Plecháče by nemusel bejt marné když se dobře obujou já to mam v plánu zatim orig a příští zimu převařit zadek:) K tomu ratu znam pár lidí co tohle dělá určitě to neni otom že to je šrot ty auta jsou v dost dobré kondici
Tom_206 Odesláno 3. únor 2012 Autor Odesláno 3. únor 2012 NuF!k: Však s tím ratem jsem nemyslel, že to jsou šroty, jen někdo to pojme tak, že když koupí zrezlýho dvojkovýho golfa, polepí to samolepkama, že to je hnedka rat. Pro mě osobně rat je, když to auto tak vypadá vzhledově ale technika a důležitý součásti auta jsou v top stavu Jinak převařáky jsou fajn věc, když to umí někdo pořádně převařit )
čakom Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 taky bych dal xs naraznik co se tyče plechu tak aspon 16\" nebo 17\" kingova 206 byla top
Kutilll Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 Cus chci se zeptat jak jsi složil tu prdel? nebo aspon kde m ito udelaj tady v Plzenskym kraji o nikom nevím :-/ [upravil dne 3/2/12 22:12 od Kutilll]
Tom_206 Odesláno 3. únor 2012 Autor Odesláno 3. únor 2012 Já se na tu torzku teprve chystám jinak jde o to, jí vyrazit ven, naštelovat uložení na určitou výšku na kterou potřebuješ a pak tam torzku zase vrátíš. V servisech se na to netváří nadšeně a když to dělaj, tak s odporem...Zkus se zeptat plzeňáků tady z fóra, třeba by ti někdo pomohl ) http://www.youtube.com/watch?v=Ku8IG4SavvA&feature=relat... ke konci tohohle videa přesazuje torzku
Guest Kamik-N Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Cus chci se zeptat jak jsi složil tu prdel? nebo aspon kde m ito udelaj tady v Plzenskym kraji o nikom nevím :-/ [upravil dne 3/2/12 22:12 od Kutilll] Taky záleží na tom jak jsou zarezlé ty torzky já se psychicky připravuji je přesadit :-) jednomu andílkovi
winco Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 kyž to je zarezli jak som to mal ja tak si prirpav zoznam všetkych svatych a tych pak vymenuješ určite i 2 krat nektorych ale ked to neni take zarezle tak to pojde lahko
Tom_206 Odesláno 5. únor 2012 Autor Odesláno 5. únor 2012 Kamik-N: jo psychická příprava je potřeba ... To budeš sešroubovávat dolu Lucifera ? ... [upravil dne 5/2/12 15:36 od Tom_206]
Tom_206 Odesláno 5. únor 2012 Autor Odesláno 5. únor 2012 Andílek = Kristýnka 206 = Lucifer :D mně to bylo hnedka jasný
Guest Kamik-N Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Ty jsi lepší než sherlock holmes jo jo budu :-) už se na to i těším
Tom_206 Odesláno 5. únor 2012 Autor Odesláno 5. únor 2012 Je mi to jasný ...Kdo by se netěšil, když je na co se těšit
Kristýnka Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 O moc ne:Daby to bylo tak nějak nad hranicí pneu:D
Guest Kamik-N Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Na zem na zem a co škrtání o přičný prahy to ne
Tom_206 Odesláno 5. únor 2012 Autor Odesláno 5. únor 2012 :D ... až tak ? ... Já myslím, že ti to Kristýnka nedovolí, takhle snížit
Recommended Posts