Print Odesláno 12. únor 2013 Odesláno 12. únor 2013 Tak jak pokračuješ ?? pochlub se a na ostatní kašly
Feelly Odesláno 12. únor 2013 Odesláno 12. únor 2013 Jo jo Tome ukaž jak si na tom, prď na hatery, je to tvoje auto!
Tom_206 Odesláno 27. únor 2013 Autor Odesláno 27. únor 2013 Aby se neřeklo... spíš nepokračujeme Prioritou je bydlení a auto šlo stranou Dostalo nový svíčky Bosch a ještě dostane olej Castrol Magnatec 10W40 a 206 půjde do světa .... Takže 206 je na prodej, kdyby někdo chtěl, stačí se ozvat přes SZ. A buď je na prodej v nynějším stavu (viz. vlákno) nebo v sérii [upravil dne 27/2/13 11:49 od Tom_206]
xbirnyx Odesláno 28. únor 2013 Odesláno 28. únor 2013 Podle popisu jeho nálady bych řekl, že bude, ale Peugeot už to nebude:D:roker
Tom_206 Odesláno 28. únor 2013 Autor Odesláno 28. únor 2013 Jiný bude a Peugeot to nebude Asi koncern...
Rejty Odesláno 28. únor 2013 Odesláno 28. únor 2013 budde to něco f metle na hlínách f TéDéÍ a každej rok bude dělat nápravu přední
Angelussy Odesláno 28. únor 2013 Odesláno 28. únor 2013 zrádce nechtěl si to HDičko? To jsem chtěla spíš já asi ) Nějak se mi představa, že bude doma něco jiného než lvíček a navíc v naftě možná, špatně zkousává Ale je to Tomovo rozhodnutí a já to nechám na něm co si vybere. Ikdyž to bude něco pro mě \"fuj\" tak mu to umeju čas od času
Tom_206 Odesláno 28. únor 2013 Autor Odesláno 28. únor 2013 No a ? Já nejsem věrnej jedný značce a Peugeot není lepší než koncern Takže nevidím důvod, proč si nezkusit třeba VW Kdyby se naskytla pěkná 206 v 2.0 HDI, tak o ní budu uvažovat ale tím pro mě výběr u Pugu končí Ale vidím to na G4 v TDI nebo v benálu .... uvidíme co se naskytne Lůco! Já ti dám fuj .... to co jsem vybíral se ti poměrně líbilo, co si tak dobře pamatuju
Moby89 Odesláno 28. únor 2013 Odesláno 28. únor 2013 nezlob se na mě, ale napsat to musim: golf v TDi jak originální:D, ale praktiký to se musí nechat, tuningový nárazníky seženeš pomalu v každym supermarketu:P:P hlavně pořádně nachipovat a za vejfuk dát gril aby se ušetřilo za uhlí
Tom_206 Odesláno 28. únor 2013 Autor Odesláno 28. únor 2013 Nepotřebuju být za každou cenu originální, to ani s Peugeotem skoro nejde - 206,306 a 406 má kde kdo a denně jich potkám skoro stejně jako Golfů a Octavií a když budu chtít, tak i z Golfa udělám svůj originál... O nárazníkách bych pomlčel, nejsem tuzer a vystačím si s lakovaným originálem A fakt mě netrápí u TDI téma chipu a kouřivosti...
Moby89 Odesláno 28. únor 2013 Odesláno 28. únor 2013 narážíš tím snad na můj nárazník? Chápu že ty jakož to zastánce clean stylu to nemůžeš pochopit.
FiFa_cze Odesláno 28. únor 2013 Odesláno 28. únor 2013 Fuuu, tak to bych nečekal..a výrok, že koncern je lepší než pug už vůbec ne. Co je ale pravda, že Golf v naftě se ti bude potom prodávat líp než 206ka.. Každopádně common rail je celej francouzskej, takže se od francouzů neodtrhneš Prostě francouzské naftové motory jsou nejlepší na světě a ví to i ford, který je od nich dává do svých aut Takže pokud nekoupíš vyloženě itala, nebo japonce, tak se francii nevyhneš
Tom_206 Odesláno 1. březen 2013 Autor Odesláno 1. březen 2013 Tak to teda prr Fífo, já napsal, že Peugeot není lepší než koncern. To neznamená že tvrdím, že koncern je lepší než Pug Jen pro jistotu aby se toho někdo nechytl jak to tady bývá zvykem Já moc dobře vím, kdo dělá komponenty do TDI a od francouzů se jen tak neodtrhnu... teda do tý doby, dokud bude mít Lucka Pugeta, nehledě na to, že v rodině máme ještě 206 a 306 Jak řekla Lucka, je to moje volba do čeho jdu A ze všech kandidátů mi koncern prostě nejvíc vyhovuje a moby, nejsem jen zastánce clean stylu, nemám vyhraněnej styl, líbí se mi tak něják všechno ale jeden nárazník nelakovanej a druhej v laku, to nemůžu pochopit, to máš pravdu
xbirnyx Odesláno 1. březen 2013 Odesláno 1. březen 2013 G4 v TDI je celkem dobrá volba...hlavně se vykašli na benzín
Guest Kamik-N Odesláno 1. březen 2013 Odesláno 1. březen 2013 Já ti můžu nabídnout své HDičko :-) :-) Koncern dělá auta jo ? :D když koncern peugeot atd. jsou poloauta :D BMW a Mercedes je auto :-) :-)
xbirnyx Odesláno 1. březen 2013 Odesláno 1. březen 2013 BMW není auto....BMW umí jen dobrý výkoný motory a hnaný zadní nápravy, jinak zbytek je o ničem
Recommended Posts