Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tom´s 206 1.1... Konec vlákna projektu / Na prodej!

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Aby se neřeklo... spíš nepokračujeme :) Prioritou je bydlení a auto šlo stranou :) Dostalo nový svíčky Bosch a ještě dostane olej Castrol Magnatec 10W40 a 206 půjde do světa :) ....

Takže 206 je na prodej, kdyby někdo chtěl, stačí se ozvat přes SZ.

A buď je na prodej v nynějším stavu (viz. vlákno) nebo v sérii :)

[upravil dne 27/2/13 11:49 od Tom_206]

Odesláno

budde to něco f metle na hlínách f TéDéÍ:D a každej rok bude dělat nápravu přední:D

Odesláno
:blicismajlik zrádce :) nechtěl si to HDičko?

To jsem chtěla spíš já asi :)) Nějak se mi představa, že bude doma něco jiného než lvíček a navíc v naftě možná, špatně zkousává :ticho:)

Ale je to Tomovo rozhodnutí a já to nechám na něm co si vybere. Ikdyž to bude něco pro mě \"fuj\" tak mu to umeju čas od času :D

Odesláno

No a ? :D Já nejsem věrnej jedný značce a Peugeot není lepší než koncern :roker Takže nevidím důvod, proč si nezkusit třeba VW :)

Kdyby se naskytla pěkná 206 v 2.0 HDI, tak o ní budu uvažovat ale tím pro mě výběr u Pugu končí :) Ale vidím to na G4 v TDI nebo v benálu .... uvidíme co se naskytne :)

Lůco! :D Já ti dám fuj :D.... to co jsem vybíral se ti poměrně líbilo, co si tak dobře pamatuju :aut

Odesláno

nezlob se na mě, ale napsat to musim: golf v TDi jak originální:D:D, ale praktiký to se musí nechat, tuningový nárazníky seženeš pomalu v každym supermarketu:P:P hlavně pořádně nachipovat a za vejfuk dát gril aby se ušetřilo za uhlí:mrk:P:D

Odesláno

Nepotřebuju být za každou cenu originální, to ani s Peugeotem skoro nejde - 206,306 a 406 má kde kdo a denně jich potkám skoro stejně jako Golfů a Octavií ;) a když budu chtít, tak i z Golfa udělám svůj originál... :roker

O nárazníkách bych pomlčel, nejsem tuzer a vystačím si s lakovaným originálem ;) A fakt mě netrápí u TDI téma chipu a kouřivosti... :roll

Odesláno

Fuuu, tak to bych nečekal..a výrok, že koncern je lepší než pug už vůbec ne. Co je ale pravda, že Golf v naftě se ti bude potom prodávat líp než 206ka.. Každopádně common rail je celej francouzskej, takže se od francouzů neodtrhneš :D Prostě francouzské naftové motory jsou nejlepší na světě a ví to i ford, který je od nich dává do svých aut :) Takže pokud nekoupíš vyloženě itala, nebo japonce, tak se francii nevyhneš :P

Odesláno

Tak to teda prr Fífo, já napsal, že Peugeot není lepší než koncern. To neznamená že tvrdím, že koncern je lepší než Pug :)

Jen pro jistotu aby se toho někdo nechytl jak to tady bývá zvykem :)

Já moc dobře vím, kdo dělá komponenty do TDI a od francouzů se jen tak neodtrhnu... teda do tý doby, dokud bude mít Lucka Pugeta, nehledě na to, že v rodině máme ještě 206 a 306 :)

Jak řekla Lucka, je to moje volba do čeho jdu :) A ze všech kandidátů mi koncern prostě nejvíc vyhovuje :roker

a moby, nejsem jen zastánce clean stylu, nemám vyhraněnej styl, líbí se mi tak něják všechno ale jeden nárazník nelakovanej a druhej v laku, to nemůžu pochopit, to máš pravdu :)

Odesláno

Já ti můžu nabídnout své HDičko :-) :-)

Koncern dělá auta jo ? :D :D když koncern peugeot atd. jsou poloauta :D :D

BMW a Mercedes je auto :-) :-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...