cechic Odesláno 31. květen 2012 Odesláno 31. květen 2012 Zaslepka i segra dobra gratuluju maturante. Jinak co zitra vecer pokec v ji?
Tom_206 Odesláno 31. květen 2012 Autor Odesláno 31. květen 2012 Díky ... Nahoď kdy a kde Klidně do SZ ...
cechic Odesláno 31. květen 2012 Odesláno 31. květen 2012 V 20.00 na omv na brezinkach? Klidne nekoho vem, at to muzeme okouknout jestli je jeste nekdo z okoli
Tom_206 Odesláno 31. květen 2012 Autor Odesláno 31. květen 2012 OK, budu tam poptám se kluků z okolí a kdyžtak by se nás sjelo víc ...
c.WO.k Odesláno 31. květen 2012 Odesláno 31. květen 2012 ehm,byl jsem pozván a dorazím,buď sám nebo s přítulkyní
Tom_206 Odesláno 31. květen 2012 Autor Odesláno 31. květen 2012 Počítá se s tebou Honza nakonec nemůže... Inu kdyby ještě někdo chtěl z klubáků přijet, tak bude vítán
Tom_206 Odesláno 9. červen 2012 Autor Odesláno 9. červen 2012 Tak, jak už někteří, co mě mají na FB, tuší...dávám dokupy 14\" speedline z 205 GTI... Nějákým způsobem se mi tyhle kola zalíbily a tak jsem si pro ně dojel... Koupil jsem je za pár šušňů s tím, že je KO lak. Takže postupně brousím, leštím, lakuju...zkrátka komplet renovace ... Akorát váhám nad barvou středu kola... Byl bych rád, kdyby někdo nahodil nějáký tip na barvu, co by se hodila ke KRG zelený patagonii Stříbrnou odmítám dopředu Fotka před a po, ta zelená je zatím jen základ Dál s sháním někoho, kdo by mi byl schopný i za nějákou úplatu pomoct snížit zadní nápravu ...
safi1 Odesláno 9. červen 2012 Odesláno 9. červen 2012 Tome kolečka vyzeraú SUPER pacia sa mi a som zvedavy ked budu na 206... Ta farba hm neviem ale mne by sa pačili strieborne alebo by som skusil cierny stred ci cerveny taky tmavo...
Tom_206 Odesláno 9. červen 2012 Autor Odesláno 9. červen 2012 Díky Je to makačka dát do kupy tyhle starý kola...zvlášť, když se to musí dělat všechno ručně :-/ Červená se mi taky líbí...dal bych nějákou tmavší a matnou ...ale furt se nevím, jak by to vypadlo s tou zelenou
winco Odesláno 9. červen 2012 Odesláno 9. červen 2012 no ta zelena se mi libi ja bych ju nehal taku aka je pripadne ešte hodiť na to matny bezbarvy lak a bolo by to super osobne sa mi tie kola ku 206 nelibi ani trochu ale inak praca na nich odvedena uplne dokonalo napíš navod čo a ako to robiš?? lebo budem robiť neičo podobne na svojich nekdy
Tom_206 Odesláno 9. červen 2012 Autor Odesláno 9. červen 2012 ... mně se ty kola zprvu na 206 taky nelíbily ale pak jsem viděl podobný kola s leštěným límcem a barevným středem na 206, skoro totožný vzhled a byly TOP A co chceš vědět přesně ? jak se zbavit origo laku ? jak je nalakovat ? jak je vyleštit ? Jinak díky
lukaro Odesláno 9. červen 2012 Odesláno 9. červen 2012 To je nová moda shodit zadní stěrač? Tom, Rejty, Wojta, za chvilu i já
winco Odesláno 10. červen 2012 Odesláno 10. červen 2012 za chvylku i ja budu bez steraču ale je nas vic čo ho nemame :-P :D a to som zvedavy ako to bude na tve 206 vyzerať a jasne chcem vedieť od začiatku procesu až po konec ako zbaviť laku a ako lakovať plechače som lakoval ale to bolo ln ošmirglovane a nastriekane arebnym sprejom a zatim drží ale kola na leto chci riadne neako nastriekať
Tom_206 Odesláno 10. červen 2012 Autor Odesláno 10. červen 2012 Bez stěračů je to hezčí...a popravdě..ani za prudkýho deště mi nechybí... Dobrovlně děláme z auta social edition S těma kolama... Je to vcelku jednoduchý ... Odlakování: Ze začátku jsem to bral smirkem na hrubo ale je to na dlouho...doporučuju oblepit pneu a pak koupit nějáký lepší chemický odbarvovač, dát to na disky a nechat to klidně přes noc. Potom to všechno sundáš třeba špachtlí dolu - jde to krásně i vapkou . Přebytky a co nešlo dolu obrousíš smirkem až na kov. Pokud se zadaří, budeš mít celý kolo bez laku Leštění: dělám to ručně, protože u těhle kol je problém se dostat někam kotoučem na vrtačce, navíc jak jsou obutý, tak mi překáží ventilek :-/ ... Postup: zbavíš se všeho laku a vybrousíš to smirkem až na kov ( ze začátku jsem to bral 120kou a postupně jsem měnil smirek za jemnější až skončíš u 2500 pod vodou. To už budeš mít hodně jemnej kov a pak to vezmeš brusnýma pastama - nejlepší to je dělat kotoučema, já to beru ručně a dá se to Na konečný vyleštění používám Silichrom a beru to jemným flanelovým hadříkem Pokud budeš mít zrcadlo, máš vyhráno Lakování : Koukni do návodu ke Koblihovi, má tam hezky zpracovanej návod Ideální je vybrousit podklad do jemna, dát základ, zbrousit, znova základ, lehce zbrousit, plnič, vybrousit, klidně znova plnič, zase zbrousit a potom vrchní lak - pár vrstev a bezbarvej lak pro trochu tý odolnosti Nic na tom není... Kdyžtak značku odbarvovače se ti pokusím zjistit, až se dostanu do garáže....na 4 kola mi padlo 1/4 plechovky a lak byl dole
Tom_206 Odesláno 11. červen 2012 Autor Odesláno 11. červen 2012 Díky členovi ...206... jsem sehnal zadní lištu bez znaku, sice v modré metle ale důležitý bylo, že jsem jí sehnal ... Dneska jsem na ní koupil černou matnou fólii a lepilo se, sice to není 100% ale podle mě je to fajn Foto na autě: Konečně ten zadek vypadá trochu k světu
winco Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 si ho mohol aspoň umyť takto to nevyzera buh vi ako :D a to som asi jediny ktoremu sa pači ta lišta so znakom a ktory si ju neha??
Tom_206 Odesláno 11. červen 2012 Autor Odesláno 11. červen 2012 To jo...auto už nedostalo koupel dlouho bohužel to nemá smysl... U nás u baráku furt kopou, silnice je v nedohlednu... takže není kde, to ručně umýt a navíc se v okolí všude práší, na to zaprší a můžu to mýt každej den :-/ Takže jezdím s autem špinavým jako prase a nenadělám s tím nic :-/ Jinak budeš asi fakt jedinej, komu se ta stará lišta líbí
winco Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 no ja som na toms tejne až na to že ja jsem lenivi to auto umyť ale snať tento vikend ked bude pekna predpoved sa o neho postaram tak ako treba .) no a ta lišta nova je fakt hezčí ako pači sa mi dosť ale ja tu staru neham i kdyby co bilo mne se libi keby je z carbonu alebo apsoň olepena foliou bola by ešte hezčí ale ja ji necham a budu cool
Tom_206 Odesláno 11. červen 2012 Autor Odesláno 11. červen 2012 tak tu starou sundej a potáhni jí carbonovou fólií a budeš ještě víc cool Fólií to jde potáhnout pěkně Už se těším, až budu mít u baráku novou silnici, to budu mýt auto klidně víkend co víkend Mě to baví... mytí a voskování...akorát čistit interiér mě neba
FiFa_cze Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 Vypadá to pěkně Už se těším, jak budou vypadat ty kanáldekly na autě. Mě osobně se z 205ky víc líbí ty 15\", ale tak toto je taky takový netradiční a vše lepší než plechy
Recommended Posts