Tom_206 Odesláno 19. květen 2012 Autor Odesláno 19. květen 2012 safi: Díky moc ... Kola jsou něják tak v plánu, ale furt si nemůžu vybrat winco: jdi do... ...předek šel o 7 čísel dolu, čekám kdy se udělá zadek, je zarezlej jak svině a po 2 dnech jsme to s 222johny222 vzdali a jen co půjde zadek dolu, tak si půjčím stahováky a vyndáme na předku helpry [upravil dne 19/5/12 18:22 od Tom_206]
winco Odesláno 19. květen 2012 Odesláno 19. květen 2012 na to že šel predek o 7 čisel dolu je dosť vysoko moj šel o 3,5 čisel a je podla mňa rovnako vysoky ako ten tvoj ale ten zadek no hruza :-P inak to znam my sme taky celu noc a doobeda na druhy deň vyražali ten zadek len to dopadlo tak že jedna strana šla v pohode takže 3 kolesa boli znižene ale druha strana povolila až po osmich hodinach tvrdeho buchania a striekania WDčkom aj brzdovkou aj nahrivanim nakoniec krstny dostal napad zobrať staru špiralu z konvice rychlovarnej pustiť do nej priamo 220 a priložiť to k obymke kde je torzka aby sa to nahrialo a roztiahlo a tak to nakoneic povolilo ale krstneho to skoro dokopalo .. no on je extremista a majster improvizácii takže u neho bežna vec
Tom_206 Odesláno 19. květen 2012 Autor Odesláno 19. květen 2012 :D nás taky napadlo to nahřát ale nebylo čím a nechtěl jsem něco dodrbat Už jsem z toho zoufalej... Snad se najde ještě čas a chuť a hlavně lidi a pustíme se do toho Mně to přijde taky furt vysoký ale už jsem stačil párkrát vodrbat nápravnici a Xkrát jsem už urval SPZku...podle toho taky tak vypadá Ale i tak, bez helrpů půjdu snad ještě o nějáký ty 3cm níž Jinak porovnával jsem mezeru mezi kolem a blatníkem u série a u mýho, u série dám ruku na štorc a ještě tam je místo a u svýho dám na štorc max. 2 prsty Pro porovnání stačí
Tom_206 Odesláno 19. květen 2012 Autor Odesláno 19. květen 2012 Je to možný, protože jsem stál přes tu vyjetou cestu, tak mi seděl zadek a zvedl se předek
Tom_206 Odesláno 21. květen 2012 Autor Odesláno 21. květen 2012 Tak jsem udělal menší experiment, natankoval jsem E85 do 206ky s poměrem tak 60:40 E85/N95 a byl jsem celkem mile překvapenej. Motor se trochu zklidnil, zdá se, že se i trochu pročistil... Jinak mi přestali lítat otáčky, který lítali i přes výměnu krokáče. Po vyjetí tý směsi N95/E85 se vrátila spotřeba do normálu. S ethanolem to přeci jen trochu víc žralo Někdo mě varoval na horší starty se studeným motorem a podobně. Všechno probíhalo bez větších komplikací, akorát ze začátku si motor prvních pár minut dělal co chtěl - zřejmě než si to jednotka srovnala a upravila na tuhle směs...
winco Odesláno 21. květen 2012 Odesláno 21. květen 2012 ked si daš namontovať jednoku na ethanol tak spotreba bude o niečo lepšie a vykon pojde hore a cena etanolu je predsa len lepšia keby častejšie jazdim a je viac benziniek v okoli na E85 tak už mam auto predelane
Tom_206 Odesláno 21. květen 2012 Autor Odesláno 21. květen 2012 Přesně, jenže já mám v okolí 1 benzínku ...ale cena za litr 24,90 Kč je parádní ... delší dobu nad jednotkou přemýšlím ... otázka jestli se to při mým nájezdu cca 10 - 12 000 km ročně vyplatí Zatím jsem spokojenej takhle, možná časem pošetřím a tu jednotku koupím....dá se po nainstalování tý jednotky kdykoliv zase natankovat benzín ? nebo se s tou jednotkou dá jezdit jen na E85 ?
winco Odesláno 21. květen 2012 Odesláno 21. květen 2012 ono sa tankuje benzin v pohode ked dojde etanol ...jednotak to pobere a vie si to prisposobiť...
Tom_206 Odesláno 21. květen 2012 Autor Odesláno 21. květen 2012 Tak to asi řeknu rodičům... že by mi to mohli koupit za maturitu Začíná se mi E85 líbit čím dál víc
FiFa_cze Odesláno 21. květen 2012 Odesláno 21. květen 2012 Nepomeň na hadice Neboť ethanol ty klasický gumovy hadice žere, ty pak rychle steří, prasknou a máš po ježdění, tak bych doporučoval vyměnit zároveň i hadice. Při ředění s benzínem to není tak hrozny, ale čistej ethanol je žrout
Tom_206 Odesláno 21. květen 2012 Autor Odesláno 21. květen 2012 Hadice bych asi dal už rovnou silikonový, buď sadu Samco nebo nějákou jinou značku
FiFa_cze Odesláno 21. květen 2012 Odesláno 21. květen 2012 Jj to už je jedno, hlavně je dobry to vyměnit, než na to začneš jezdit
Tom_206 Odesláno 21. květen 2012 Autor Odesláno 21. květen 2012 Díky za radu s E85 to u mě bude ještě na dlouho... zatím se pořád musí investovat někam jinam a pořád radši vrážím peníze do úprav vzhledu, než do takovýhle vychytávek
FiFa_cze Odesláno 21. květen 2012 Odesláno 21. květen 2012 No za mě to určitě nepředělávej Nevím jak ty, ale já miluju zvuk a vůni benzínu
Tom_206 Odesláno 21. květen 2012 Autor Odesláno 21. květen 2012 To já taky... Ještě uvidíme... jsou v plánu nějáký ty úpravy motoru, tak by to byla škoda zabít E85kou...
winco Odesláno 21. květen 2012 Odesláno 21. květen 2012 Ono to skus upravene hodit na E85 a pojde to o hodne lepe...ono to ma rovnaky efelt ako keby natankujes 100 oktanovy benzin pretoze ten etanol ma 105-110 oktanov takze zvuk je trochu tichsi ale hodne lip to jede
Tom_206 Odesláno 21. květen 2012 Autor Odesláno 21. květen 2012 winco: Ty seš ale vždycky se tady o něčem zmíníš a mě to naláká a už spekuluju co a jak Čéče ty bys mohl dělat s Horstem v teleshopingu Uvidíme, až mi přijde regulátor tlaku paliva, jak to pojede, potom bych zauvažoval o upgradu na E85
winco Odesláno 21. květen 2012 Odesláno 21. květen 2012 No mam proste talent taky jsem takovi zze kdyz je neaka nova vychytavka tak ji musim mit ale nejsu na to prachy A ty uuz mas ten rregulator objednany?? Pak rekni jak kto s tym jede aleale nedavaj tam 3 bary ako horny limit lebo to pak bude jak seriovka
Recommended Posts