Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tom´s 206 1.1... Konec vlákna projektu / Na prodej!

Recommended Posts

Odesláno

safi: Díky moc :) ... Kola jsou něják tak v plánu, ale furt si nemůžu vybrat :D

winco: :D jdi do... :D...předek šel o 7 čísel dolu, čekám kdy se udělá zadek, je zarezlej jak svině a po 2 dnech jsme to s 222johny222 vzdali :( a jen co půjde zadek dolu, tak si půjčím stahováky a vyndáme na předku helpry :mrk

[upravil dne 19/5/12 18:22 od Tom_206]

Odesláno

na to že šel predek o 7 čisel dolu je dosť vysoko moj šel o 3,5 čisel a je podla mňa rovnako vysoky ako ten tvoj :D ale ten zadek no hruza :-P inak to znam my sme taky celu noc a doobeda na druhy deň vyražali ten zadek :D len to dopadlo tak že jedna strana šla v pohode takže 3 kolesa boli znižene :D ale druha strana povolila až po osmich hodinach tvrdeho buchania a striekania WDčkom aj brzdovkou aj nahrivanim :D

nakoniec krstny dostal napad zobrať staru špiralu z konvice rychlovarnej pustiť do nej priamo 220 a priložiť to k obymke kde je torzka aby sa to nahrialo a roztiahlo :D a tak to nakoneic povolilo ale krstneho to skoro dokopalo .. no on je extremista a majster improvizácii :D takže u neho bežna vec :D

Odesláno

:D :D nás taky napadlo to nahřát ale nebylo čím a nechtěl jsem něco dodrbat :) Už jsem z toho zoufalej... Snad se najde ještě čas a chuť a hlavně lidi a pustíme se do toho :)

Mně to přijde taky furt vysoký ale už jsem stačil párkrát vodrbat nápravnici a Xkrát jsem už urval SPZku...podle toho taky tak vypadá :D Ale i tak, bez helrpů půjdu snad ještě o nějáký ty 3cm níž :)

Jinak porovnával jsem mezeru mezi kolem a blatníkem u série a u mýho, u série dám ruku na štorc a ještě tam je místo a u svýho dám na štorc max. 2 prsty :D Pro porovnání stačí :)

Odesláno

Tak jsem udělal menší experiment, natankoval jsem E85 do 206ky s poměrem tak 60:40 E85/N95 a byl jsem celkem mile překvapenej.

Motor se trochu zklidnil, zdá se, že se i trochu pročistil... Jinak mi přestali lítat otáčky, který lítali i přes výměnu krokáče. Po vyjetí tý směsi N95/E85 se vrátila spotřeba do normálu. S ethanolem to přeci jen trochu víc žralo :aut

Někdo mě varoval na horší starty se studeným motorem a podobně. Všechno probíhalo bez větších komplikací, akorát ze začátku si motor prvních pár minut dělal co chtěl - zřejmě než si to jednotka srovnala a upravila na tuhle směs... :)

Odesláno

ked si daš namontovať jednoku na ethanol tak spotreba bude o niečo lepšie a vykon pojde hore a cena etanolu je predsa len lepšia :) keby častejšie jazdim a je viac benziniek v okoli na E85 tak už mam auto predelane :D

Odesláno

Přesně, jenže já mám v okolí 1 benzínku ...ale cena za litr 24,90 Kč je parádní :) ... delší dobu nad jednotkou přemýšlím ... otázka jestli se to při mým nájezdu cca 10 - 12 000 km ročně vyplatí :)

Zatím jsem spokojenej takhle, možná časem pošetřím a tu jednotku koupím....dá se po nainstalování tý jednotky kdykoliv zase natankovat benzín ? nebo se s tou jednotkou dá jezdit jen na E85 ? :D

Odesláno

Nepomeň na hadice :) Neboť ethanol ty klasický gumovy hadice žere, ty pak rychle steří, prasknou a máš po ježdění, tak bych doporučoval vyměnit zároveň i hadice. Při ředění s benzínem to není tak hrozny, ale čistej ethanol je žrout :)

Odesláno

Díky za radu :) s E85 to u mě bude ještě na dlouho... zatím se pořád musí investovat někam jinam a pořád radši vrážím peníze do úprav vzhledu, než do takovýhle vychytávek :)

Odesláno

Ono to skus upravene hodit na E85 a pojde to o hodne lepe...ono to ma rovnaky efelt ako keby natankujes 100 oktanovy benzin :) pretoze ten etanol ma 105-110 oktanov takze zvuk je trochu tichsi ale hodne lip to jede :P

Odesláno

winco: Ty seš ale :D vždycky se tady o něčem zmíníš a mě to naláká a už spekuluju co a jak :D Čéče ty bys mohl dělat s Horstem v teleshopingu :D

Uvidíme, až mi přijde regulátor tlaku paliva, jak to pojede, potom bych zauvažoval o upgradu na E85 :)

Odesláno

No mam proste talent :P taky jsem takovi zze kdyz je neaka nova vychytavka tak ji musim mit ale nejsu na to prachy :P

A ty uuz mas ten rregulator objednany?? Pak rekni jak kto s tym jede aleale nedavaj tam 3 bary ako horny limit lebo to pak bude jak seriovka

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...