winco Odesláno 12. květen 2012 Odesláno 12. květen 2012 čim to máš potahle?? co je pod tim kde to možu sehnat??? premyšlal som o tom že by som tu omju nerez trubku niečim takym oblepil aby sa mi neohrievala od chaldiča ale nevim čo by som mal kupiť na to
Tom_206 Odesláno 13. květen 2012 Autor Odesláno 13. květen 2012 Eon: Tvou námitku vůči vhledu chápu Esteticky se mi to taky moc nelíbí, ale je to funkční a navíc je to pod kapotou ... Vložka do origo mi absolutně nevyhovovala a proto jsem spáchal tohle a věř nebo ne ale je to sto a jedna winco: Ta vrchní je produkt z Japanu sehnal mi jí kámoš a vyjde cca 10m za cenu okolo 700 Kč, info o ní můžu zjistit Ta co je pod ní... to asi zůstane jako výrobní tajemství, výrobce netuším, ale izoluje víc než dobře. Už jí mám nějákej ten pátek v garáži a teď mě napadlo s tím zkusit omotat sání Vzhledově to dost připomíná omotávku na svody - struktura materiálu apod, ale tohle má ještě nějákou svrchní vrstvu Osobně si myslím, že by stačilo sehnat nejákej izolant a to obalit hliníkovou páskou ve 2 vrstvách. Ale bacha na teplotní odolnost, aby to něco vydrželo. Zkrátka byl to pokus omyl a vyšlo to, tepelně to nádherně izoluje. Ještě musím dořešit odstínění od chladiče a zbytku motoru a ještě musím zajistit přívod vzduchu k filtru, takhle to stačí ale pořád to není ono [upravil dne 13/5/12 10:05 od Tom_206]
winco Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 dik za info moej prve sanie ktore bolo z novodurovych tribiek som omotal sklennou tkaninou (použivanu na laminovanie) asi v 7 vrtstvach a omotal hrubším alobalom na grilovanie v dvoch vrstvach .....nie je to idealne ale sklenna tkanina sa použiva i na izolovanie vyfuku a alobal alebo hlinikova folia taky celkom dobre to fungovalo len to bolo hooooooooooodne ošklive a smiešne tak skušam vymyslieť niečo lepšie čo sa da lacno kupiť i v baumaxe napríkald niečo na izolovanie domov alebo kotlov alebo ja nevim neco take
Tom_206 Odesláno 13. květen 2012 Autor Odesláno 13. květen 2012 Kup si v AK hliníkovou pásku Starline a pod to bych dal něco jako tohle: http://www.ask-motorsport.cz/?page=sort_detail&sort_id=411 Akorát já to měl jako pásku Zkus kouknout do Baumaxu a podobnejch hobbymarketů a hledej tepelnou omotávku Je to taková levná varianta ale poslouží to úplně stejně
winco Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 dik sa radu ked bude novy motor na miste tak uvidim ako to pojedena a určite neičo podobne spalšim a skusim to odizolvoať neako inak citiš aj neaky rozdiel medzi omotanýma neomotanym??? citleny rozdiel či to nie je len placebo ........ lebo s tým mojim to ide za studena ako raketa ale ked sa to ohreje tak to ide ako seriovka.nie že by to nasavalo teply vzduch ked to poakziš, ide to stale dobre ale nie tak ako za studena :-P [upravil dne 13/5/12 14:01 od winco]
Tom_206 Odesláno 13. květen 2012 Autor Odesláno 13. květen 2012 Co jsem tak vypozoroval rozdíl tam je, ale je minimální... Chvíli jsem si říkal, že je to placebo ale svezl se s tím servisák a shodli jsme se na tom, že tam rozdíl je... Až to odstíním pořádně, tak to bude asi citelnější rozdíl..
winco Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 tak pak daj vedieť určite.......a prived k tomu ešte chladny vzduch z masky alebo neičo, nech ma aspoň trošku napor alebo veeeeeeeela studeneho/čerstveho vzduchu to ja ešte msuim doriešiť taky a to je to najpodstatneije v mojom priapde
Tom_206 Odesláno 13. květen 2012 Autor Odesláno 13. květen 2012 Já přemýšlím nad tím, že bych sehnal nějáký jetý světlo, kuchnul bych na levý straně místo pro parkovačku, vyřezal plexi na světle a z toho udělal přívod vzduchu k filtru nebo seženu XS nárazník a z levý mlhovky natáhnu flexi hadici a druhou díru na mlhovku zavařím a přes to bych dal US formát SPZ ... ale to jsou takový plány do budoucna A ty teda budeš dávat do 206ky 1.6kovej motor ?
winco Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 jj motor komplet budu davať.....už je hlava takmer uplne upravena je alo času na to tak to robim pomalinky postupne inak palivovou a zapalovaciu rampu davam z 1,4 ta sa mi tam viac hodi, ako ta z 1,6 ale vstreky budu davať z 1,6........ a miesto hmlovky som ajja uvažoval ale nechci tam mať diru sice zavarena dira oby dve a zalakovane plus vyriznuta diera viac na boku ako hmlovka by bolo super riešenie ale nechci tam rezať.musim tam neako prepchať tu hadicu z pred chaldiča ale ešte nevim jak
winco Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 mimochodom ta moja 1,4 bez elektriky bude na predaj či v celku alebo po častiach tak keby máš o niečo zaujem alebo o komplet motor tak daj vedieť a vedely by sme sa dohodnuť :-P
Tom_206 Odesláno 13. květen 2012 Autor Odesláno 13. květen 2012 Zkusím to promyslet, zatím jsem spokojenej s tím svým vysavačem ale některý věci bych z 1.4 potřeboval ...takovej regulátor paliva.. ... Každopádně během 14 dnů odmaturuju a pustím se do auta fest... bude ještě překvápko co z toho bude...odlehčíme, snížíme, přibude laminát... doufám, že se to bude líbit
Tom_206 Odesláno 13. květen 2012 Autor Odesláno 13. květen 2012 Bude jen menší lízátko na předním nárazníku ... To se neboj, že bych udělal půlku auta z laminátu Něják mě chytnulo JDM
winco Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 JDM je podla mna pecka.. len do toho ja mam ted skuskove ale motor sa stiha opri tom delat No ajasne na neake diely sa vieme dohodnut ked tak cely motor ti strelim uvidime a le regulator tlaku paliva je vv palivovej lliste a ta je na vsech motor na cca 3 bary takze tam rozdiel neni...to bys musel kupit regulovatelny ako to ja planuji vv budoucnu taky
Tom_206 Odesláno 14. květen 2012 Autor Odesláno 14. květen 2012 Já mám teď taky zkoušky...respektive maturu, tak jde auto na 14 dní bokem..Nad tím štelovatelným jsem přemýšlel...ale když maj tyhle motory stejnej regulátor, tak nevím jestli to má smysl...jedině tomu dát o nějákou desetinku baru navíc JDM je libovka a tak to trochu přenesu na Puga Přinejmenším to bude zajímavý
winco Odesláno 14. květen 2012 Odesláno 14. květen 2012 Ten stelovatelny je dobry v tom ze ma premenlivy tlak podla toho ci zrychlujes aalebo nie....ked si to natavis napr na 5 bar co je celkom dost ale ako priklad tak ti to ppri zosliapnuti plynu na podlahu priskrti ventil a otlaci ti tam 5 bar ale ked povolis plyn alalebo ides ustalenou rychlostou tak titi tam ttlsci napr len 2 (podla podtlaku v sani) takze sa moze stat ze na dialnici alalebo mimo mesta budes mat aj nizsiu spotrebu no zase v meste sa ti svysi koli tomu ze ti tam ootlaci pri rozbehu viac paliva ......... A jasne udelej JDM na puga bude to fak dobre ... a nieco uplne nove
Tom_206 Odesláno 14. květen 2012 Autor Odesláno 14. květen 2012 Koukám, že ten regulátor asi někde seženu Si mě tak nalákal, že ho tam potřebuju mít Jen co budu mít po matuře, jde se na to ... Neměl by někdo možnost sehnat znak HKS Power ? Něják tak se mi ho nedaří sehnat
winco Odesláno 14. květen 2012 Odesláno 14. květen 2012 :D je to dobra vec aj pre seriovy neupraveny motor, urcite by sa mala citelne zlepsit akceleracia....
Tom_206 Odesláno 19. květen 2012 Autor Odesláno 19. květen 2012 Tak včera dostala 206ka menší dárek v podobě nějáký tý autokosmetiky od Turtle Wax Tak jsme dneska celej den umejvali, leštili, opečovávali, opravovali škrábance.. a tady je výsledek: Poškrábaný bok jsem trochu vylepšil za pomocí sady od TW \"Viva la Peugeot\" A aby se neřeklo, tak jedno foto s majitelem
safi1 Odesláno 19. květen 2012 Odesláno 19. květen 2012 Tome pekne nalestena:) uz len niake kolečka a bude paradna
Recommended Posts