Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

elektrony boli k autu. Domov sme to mali este tak 10km a strasne to buchalo o podblatnik a fucalo to ako prasa a ten roxor som tam nechal mech ma svagor menej prace s hladanm diery.

Odesláno

Bolo akurat po vydatnom dazdi a na ceste medzi listami a haluzami /nemyslel som velke konare Marcel ale haluzky/ som nemyslel zeby sa mohol povalovat roxor. 50ke? preco je to moc? urcite ta situacia kedy sa to stalo alebo ten neporiadok na ceste nebol az taky zeby si to vyzadovalo spomalit. Stalo sa.

Odesláno

na bordel na ceste medzi haluzami a listami navyse ked je mokro je 50ka podla mna moc,

ale nebol som tam, mozno by som situaciu vyhodnotil rovnako ako ty...

kazdopadne ist po akejkolve haluzine a listi a navyse ked je mokro je 50ka moc :aut

a ten roxor by nasral aj mna... :bacha

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Cestovali sme cca 11hod s prestavkami. V predu sa sedi luxusne a kamos co sedel v zadu na sedadle /47 rocny pan/ vravel ze sa mu cestovalo dobre. Pytal som sa ho viackrat hlavne preto lebo je to uzke sedadlo. Podopieral sa o tasku ako o opierku. V zadu som mal iba jedne sedadlo koli batozine a bikoch. Ten kamos je trosku frflos a prekvapilo ma ze sa nestazoval. Inak Auto aj na dlhu cestu je skvele. Mal som nizsiu spotrebu ako naftaky ale tie mali bike na streche takze to neporovnavam. Ich 8l s mojim 6,6 je uf. Keby som mal bike na streche pocitam s 9l a mozno aj viac.

Odesláno

Tak to jo... Já mám teď průměrnou spotřebu na 1500km kolem 7,1l ;) a zatím se mi s ním jezdí luxusně, nejdelší trasu jsem měl téměř 500km...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...