Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: BiFF

Hola hola copak je s vama ?

Asi kluci mají už zimní spánek....

A Bobo změnil práci a dělá teď na poště a hlídá si osobně balíček s housingem :D:aut :aut :aut

[upravil dne 16/9/2008 John]

Odesláno

John - hele vtipálku........

BiFF - se mnou je to tak, že s téčkem nemůžu nic dělat dokud nedorazí housing. Potom se to konečně zase rozběhne. A Voštík shání písty :roll:roll

Hledal jsem na fotkách téčko a nikde jsem ho neviděl, byl jsi tam s ním vůbec ???

Odesláno

no a ja som prekladal baterku z motorového priestoru do zadného kufra, pretože som kupil GREEN FILTER Twister a ako uz pri motore na neho miesto nebolo. :-) Teraz mi treba este urobit nerezone potrubie od filtra k turbu. tak sa s tým hrám. Hned aj vymením hadičky k senzorom za silikonové. :mrk

Odesláno

Bohous: jo byl jsem tam , nevim asi si nikdo uz nevazi tecka na sraze :/ ikdyz nekteri se tam kolem nej motali celkem dlouho:)

White:Posli foto toho filtru , jinak baterku mam taky v kufru uz davno ,jaky jsi tam pouil kabel na plus??

Ja tam mam med 25mm2 a jde to poznat ze to je jeste malo

pri tartu mi ten motor toci trochu dyle a zaskvrci mi sirena takze tam je pokless

Bohous: musime se nejak domluvit potreboval bych neco nahodit na french forum dikes

Odesláno

Biff- no ja som dal 50 mm2 a je to v pohode - bola to síce sranda ho pretiahnut až do zadu a aste k tomu som ho dal do plastovej chraničky ale uz je tam. :roker- večer odfotím tem filter a dam ho tu.

Odesláno

White: tahal jsi ho v liste v prahu ?? vlezl se ti tam ?

taky tam dam tu 50mm2 ale pohraju si s tim az v zime.

Bohous: myslel jsem T16 forum :) sry

Odesláno

tahal som ho z motorvého priestoru cez prednú priečku do interieru a tak v prahovej liste pri dverách az dozadu.

vošlo to tam aj s chraničkou presne na chlp.¨

ty to tam mas ako? tiez takto?

Odesláno

White: jo jo mam to presne stejne a minus mam vzane ze zadu , budu tam muset natahnout tu 50mm2, ale udelal jsem si pekny drzak na tu baterku , Bohoous to tu snad brzy nahodi :) jeste mu to musim poslat :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...