Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

aj more dyk... tomyka taky prisyci :D no tak to bude parada. Snad nechaj kluci vychodnarsti tentokrate rybicky doma :D peace

Bohousi, jestli ti syci pri 0.3, tak ho mas nejspis blbe nastavenej, chtelo by to vic pritahnout (asi) :)

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

John - no právě že vím....jenže pak jsem v sobotu v takovém zajímavém stavu, kdy se mě moc nechce za volant a raději se válím u bazénu :roll:roll

neviem ako je to mozne al etie stavy poznam na sebetove tiez :)

ale ako relaxacny weekend je to super. :)

Odesláno

voštík - nesyčí stále, jen při řazení tj. při ubrání plynu.....ale samozřejmě jakmile to bude tlačit jak má, tak ho musím poštelovat, protože když se to tenkrát na těch 20 km probudilo, tak jsem byl jak kompresor, protože syčel víceméně pořád :D:D:D

john - no pár nás tam bude, ale pomalu vymíráme :roll

Odesláno
Původně zaslal: voštík

hele, klidek panove... zadne motory se pohrbivat nebudou :) na to mame prece \"garaz\" kousek od Sebetova :) Bohous Ví, že? :D

:xvul Aby se ti tam všechny vešly...... :xvul:aut :aut :aut :aut

[upravil dne 17/6/2008 John]

Odesláno

Koukal jsem, že už je to za chvilku....ono se to nezdá, ale uteče to jako voda. Já mám téčko zatím stále u elektrikáře :cool::cool:

Tigr by měl dorazit, přece jen to snad nemá tak daleko :roll:roll

Odesláno

hmmmmm, me uz visi na aute i naraznik a svetla.... jen se mi to porad nezda... neco tomu asi je :( a jestli jo, tak si jdu hodit maslu...

Ale na Sebetov bych to dotlacit asi mohl... je to prece jen kousek od garaze. Mozna to bude potrebovat jen trosku rozjezdit.

[upravil dne 23/6/2008 voštík]

Odesláno
Původně zaslal: BiFF

Vostik: nejaky problem ? spatne jede ?

Vlastně ještě nejede - neshodil jsem to ze špalků.

Problém je ten, že to pořád trochu kouří - vypadá to na vodu. A když sundám víčko na olej, tak tok z toho jde pára (asi) a čmoudí to jako parní lokomotivka :) a trochu to i tlakuje - nejsem schopnej posoudit, jestli malo nebo moc

Celej vršek je udělaný, takže teď už zbývá jen spodek asi.. Nevím čím bo to jinak mohlo být. Je možný, že to bude tím dlouhým stáním? Oleje vyměněný, voda vyměměná, hlava udělaná, svody+turbo taky... Tak mě už bývaj 2 věci: Buď kroužky (ale to nevím proč by tam šla voda) nebo prasklý blok... někde uvnitř.. Nevím. Asi to zkusím trošku rozjezdit a pak se uvidí. Každopádně už jsem z toho na mašlu

Odesláno

Hmmmm to zní zajímavě. Já teda nejsem mechanik, ale čoudit natož pářit by to z víčka od oleje teda nemělo :roll:roll Mě to tudyma jen tak zlehka dýchá...... Tenkrát tudyma kouřila a tlakovala ta bráchova GTI16 a nakonec se ukázalo, že byl prdlej blok, neboť hlava je prisroubovana 10ti srouby, z toho 2 v rozich uhlopricne proti sobe maji jako jediny podlozky pod hlavou, no a (nejspis) někdo zapomnel pod jeden sroub dat podlozku zpet. Clovek si rekne blba podlozka, ale tyhle podlozky tam nejsou proto ze jim zbyly na skladu a tak je po dvou vyplacali na 16ti vetilech, ale proto, ze v tehle dvou mistech je min hluboka dira a kratsi zavit, no a kdyz tam tu podlozku nedas, tak dotahujes a dotahujes az ses zasroubovanej v bloku a ten blok zamozrejme praskne, protoze sroub uz nema kam jit. Tim ze nekdo chtel i pres absenci podlozky dotahovat sroub na danej moment tak skurvil i zavit v bloku a ta hlava uz se nedala dotahnout tak jak mela, tim padem byla hlava v tom miste nedotazena a tesneni netesnilo jak melo a voda se z okoli valcu dostavala do kanalu spadovyho oleje - proto litala merka ven kdyz jsme to vokotlili, voda ma ve vysokejch otackach obrovskej tlak a tlakovala se prave pres ten kanal pod pisty do klikovy skrine nasledkem cehoz tam stoupal tlak az to vyrazilo merku ven........no ale pokud ti to bude jen čoudit, tak bych to tipoval jen na ty krouzky, prece jen to nejakou dobu stalo a mohly nejak zatuhnout apod......ale pokud to bude parit a brat vodu, tak potes koste :nevim:nevim

Ale to vsechno poznas az to nekde vorostujes - budu ti drzet palce, protoze jinak to do sebetova tlacime :papa

[upravil dne 23/6/2008 Bohouš]

Odesláno

no, do Sebetova to nejak dokroutim...asi

Ja tam zadny podlozky nemam - teda mam, ale na vsech stejny...Takze pokud to uz nekdo nezkurvil prede mnou, tak ja taky ne... No bezelo mi to celkem tak 20min, tedy jeste nevim ci to vodu bere, anebo ne - to se pozna... Za 14dnu bude tedy rozreseni

Odesláno

Tak doufám,že když dorazím,že mě tam nenecháte samotný s 405 s obyč motorem. :) Co jsem si to teď zase po delší době tohle vlákno přečetl.... :roll :roll

Držím vám palečky aby ty téééčka dojeli a byli provozu schopný na sraz a i domů po vlastní ose.. :papa :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...