voštík Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 ale nesyci. Mam technologickou pauzu Zasadni utok bude proveden az behem cervna. Vsak neboj, dam vedet Citovat
Bohouš Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 he he he docela jsi mě Vošťajs pobavil......tím tigrem jsem myslel White Tigera, který měl problém s BOVem :D:D samozřejmě tím nechci snižovat tvé tigří kvality :super:super Jinak je jasné, že tvé spuštění na silnici bude předcházet velké množství pozvánek na oslava :roker:roker Citovat
voštík Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 je hele, tak to vidis... ja uz jsem v ocekavani, tak cekam, ze ostatni ocekevaji spolu se mnou Jafan, ze az vyplujeme, tak to oslavime...zrejme ten Sebetov bude velmi dobra akcicka Citovat
voštík Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 au :roll:roll:roll:roll:roll:roll to zas bude drakiada Citovat
BiFF Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Tak jsem dneska vyjel ze servisu udelal jsem si radost ze mi jede Klima a kupodivu mam pocit ze to auto jede mozna jak ma sice mam pocit ze jak jsem v tom jel prvne tak to zrychleni bylo rychlejsi, ale kazdopadne se mi to uz neseka v tech 4000 a motor bezi do otacek znatelne lepe tak ze by pomohlo procvaknuti tech elektro shitu nevim :-) uz se taky tesim na sebetov Citovat
Bohouš Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 BiFF - neboj my ti to na Šebetově omrknem a uvidíme zda to jede tak jak má :mrk Jinak jsem si řikal, že bych možná letos zkusil jet na Šebetově orienťák.....tzn. že bych šel spát v pátek a ne v sobotu nad ránem :roll [upravil dne 30/5/2008 Bohouš] Citovat
John Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 Původně zaslal: Bohouš Jinak jsem si řikal, že bych možná letos zkusil jet na Šebetově orienťák.....tzn. že bych šel spát v pátek a ne v sobotu nad ránem :roll Pokus dobrej.. ale oba víme,že to je většinou nadlickej úkol jít spat v den co člověk dojede na Šebetov... a nebo by jsi musel utéct.... :D Jinak že by na Šebetově bylo alespoň ,,pár\" 405 docela se těším. Citovat
Bohouš Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 John - no právě že vím....jenže pak jsem v sobotu v takovém zajímavém stavu, kdy se mě moc nechce za volant a raději se válím u bazénu :roll Citovat
Bohouš Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 Voštík - nemáš prosím náhodou nějaké \"elektronické nákresy\" tý naší elektrárny ???? Že bych to přihodil do auta tomu elektrikáři....:roll Citovat
BiFF Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 Bohous : jo no mas pravdu , ale jestli bude pekne nevim jestli by se mi chtelo do auta a nekde jezdit to spis ten bazenek jak rikas Citovat
BiFF Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 Tak mi dneska dosel Ladacek Apexi takze radost :] Jak se jinak dari vam ? Uz se schyluje ke konci boje ?? Citovat
voštík Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 jj, dneska si jdu pro opravený chladič, mám po zkouškách a o víkendu jedu zase na Moravu... asi to doskládám Takže: ke konci boje je už pěkně blízko!!!! BiFF: a co je to za vyfuck? Bude tam nejak hezky sedet? Co zvoucek? Bohous: schemkata najdes tuná: http://www.magictom.ch/webdesign/405t16/schaltplaene/index.htm Jsou tam totál všecky Citovat
BiFF Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 Vostik: je to ladak Apexi tvar takova mirna Elipsa proste decent ale kvalita , uz ho mam namontovany vypada good foto dodam zitra moje pritelkyne ma kabel od fotaku takze bohuzel! Zvuk no momentalne tichuvko a jak zacne tlacit turbo nebo spiss jak tomu dupnes tak takovy mohutny jako by to byl osmivalec :-D , ale to se zmeni musi se poradne vypalit Foto dodam neboj se Citovat
voštík Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 nj, koncovku si muzes vybrat, ze jo. Ja vcera vecer koukal na ten svuj - je zhnilej jak svine..Prece jen uz ma 15 roku. A neco bych vyhledove potreboval. To foto dodej (a uplne nejlip i s nejakou slusnou mp3kou ) V sobotu a v nedeli jsem mel nakopnuto :potlesk:potlesk:D. Chvili trvalo, nez se šemíci probrali, ale nakonec jsem je premluvil. Jen se mi ty mrchy pomstili tim, ze plivou do oleje (asi z horka). No holt jsem pri montazi posral tesneni pod palici, takze znovu rozborka. Ted uz vim jak na to, je to prace na jeden den.(hlavne jsou vsecky srouby cerstve utazeny, takze pujde vsechno paradne povolit Snad to tedy do Shebetova z tech spalku sundam Citovat
BiFF Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 Vostik: Foto dodam bohuzel jsem si jeste nebyl schopen precist jak se tady vkladaji fotky takze to poslu bohousovi na mail a on to sem hodi :] Zvuk jak rikam je to potichu ale jak zacne tlacit turbina tak vevnitr to ma taky mohutny zvuk jak nejaky osmival , ale venku to nevim co to dela nikomu jsem to auto nepujcoval :] To mozna nechame na Sebetov :] Citovat
BiFF Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 Vostik: Poslu ti to na mail a mas to , Bohous je na dovolene Hej si tak procitam to Franc forum T16 a tam jsou drsni borci co se tyce T16 fakt maras Citovat
Whitetiger Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 bohous- nesicí tak som ho vymenil za stary ktorý som tam mal. a ten sicí. takže najbližšie mam vo výhľade BOV - Greddy. Citovat
Bohouš Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 Voštík - díky za mail, autoelektrikář prej zatím nic nepotřebuje, takže se nechám překvapit..... BiFF - jsem zvědav na tu tvou rámus rouru.... Tiger - zvláštní, mě posykává i při 0,3 tlaku...... Citovat
tomyka Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 na Sebetove vam pomozem s tymi oslavami T16ok Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.