Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

he he he docela jsi mě Vošťajs pobavil......tím tigrem jsem myslel White Tigera, který měl problém s BOVem :D:D:D samozřejmě tím nechci snižovat tvé tigří kvality :super:super:super

Jinak je jasné, že tvé spuštění na silnici bude předcházet velké množství pozvánek na oslava :roker:roker:roker

Odesláno

je hele, tak to vidis... ja uz jsem v ocekavani, tak cekam, ze ostatni ocekevaji spolu se mnou :D

Jafan, ze az vyplujeme, tak to oslavime...zrejme ten Sebetov bude velmi dobra akcicka

Odesláno

Tak jsem dneska vyjel ze servisu udelal jsem si radost ze mi jede Klima a kupodivu mam pocit ze to auto jede mozna jak ma :) sice mam pocit ze jak jsem v tom jel prvne tak to zrychleni bylo rychlejsi, ale kazdopadne se mi to uz neseka v tech 4000 a motor bezi do otacek znatelne lepe :) tak ze by pomohlo procvaknuti tech elektro shitu nevim :-) uz se taky tesim na sebetov

Odesláno

BiFF - neboj my ti to na Šebetově omrknem a uvidíme zda to jede tak jak má ;):mrk:mrk

Jinak jsem si řikal, že bych možná letos zkusil jet na Šebetově orienťák.....tzn. že bych šel spát v pátek a ne v sobotu nad ránem :roll:roll

[upravil dne 30/5/2008 Bohouš]

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

Jinak jsem si řikal, že bych možná letos zkusil jet na Šebetově orienťák.....tzn. že bych šel spát v pátek a ne v sobotu nad ránem :roll:roll

Pokus dobrej.. ale oba víme,že to je většinou nadlickej úkol jít spat v den co člověk dojede na Šebetov... a nebo by jsi musel utéct.... :D:D :D :xvul

Jinak že by na Šebetově bylo alespoň ,,pár\" 405 docela se těším. :aut

Odesláno

Vostik: je to ladak Apexi tvar takova mirna Elipsa proste decent ale kvalita , uz ho mam namontovany vypada good foto dodam zitra moje pritelkyne ma kabel od fotaku :( takze bohuzel!

Zvuk no momentalne tichuvko a jak zacne tlacit turbo nebo spiss jak tomu dupnes tak takovy mohutny jako by to byl osmivalec :-D , ale to se zmeni musi se poradne vypalit :)

Foto dodam neboj se

Odesláno

nj, koncovku si muzes vybrat, ze jo. Ja vcera vecer koukal na ten svuj - je zhnilej jak svine..Prece jen uz ma 15 roku. A neco bych vyhledove potreboval. To foto dodej (a uplne nejlip i s nejakou slusnou mp3kou :))

V sobotu a v nedeli jsem mel nakopnuto :potlesk:potlesk:potlesk:D. Chvili trvalo, nez se šemíci probrali, ale nakonec jsem je premluvil. Jen se mi ty mrchy pomstili tim, ze plivou do oleje (asi z horka). :aut No holt jsem pri montazi posral tesneni pod palici, takze znovu rozborka. :roll Ted uz vim jak na to, je to prace na jeden den.(hlavne jsou vsecky srouby cerstve utazeny, takze pujde vsechno paradne povolit :) Snad to tedy do Shebetova z tech spalku sundam :myslim

Odesláno

Vostik: Foto dodam bohuzel jsem si jeste nebyl schopen precist jak se tady vkladaji fotky takze to poslu bohousovi na mail a on to sem hodi :]

Zvuk jak rikam je to potichu ale jak zacne tlacit turbina tak vevnitr to ma taky mohutny zvuk jak nejaky osmival , ale venku to nevim co to dela nikomu jsem to auto nepujcoval :]

To mozna nechame na Sebetov :]

Odesláno

Vostik: Poslu ti to na mail a mas to , Bohous je na dovolene ;)

Hej si tak procitam to Franc forum T16 a tam jsou drsni borci co se tyce T16 fakt maras

Odesláno

Voštík - díky za mail, autoelektrikář prej zatím nic nepotřebuje, takže se nechám překvapit.....

BiFF - jsem zvědav na tu tvou rámus rouru....

Tiger - zvláštní, mě posykává i při 0,3 tlaku......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...