Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

Původně zaslal: voštík

to nevim, ale 100% tam bude mnohem vetsi skupinka bez motoru:)

protože jsi prd montér ;):D:D:D:D

Ale prd Prd montér.... když to srovnám s tebou, tak aspoň sem-tam montuju a pak nemusím dělat stojku po každý výplatě :papa:aut:aut

Odesláno
Původně zaslal: voštík

Ale prd Prd montér.... když to srovnám s tebou, tak aspoň sem-tam montuju a pak nemusím dělat stojku po každý výplatě :papa:aut:aut

:xvul Co ty víš,třeba ho ty stojky jednou za měsíc baví.... nebo je to víckrát do měsice??? :D:D :D :D:xvul

Odesláno

Voštík - tak jako uznávám, že to přetěsnění a kdesi cosi okolo nebylo zadarmo, ale zase jsem to měl relativně rychle a bez práce :D:D:D

Já montuju 106ku - tam se toho nebojím :roker:roker

Odesláno

Tak co panove jak to vypada ? Kolik Tecek teda nakonec dorazi ?

Vostik: S tebou asi jeste nepocitat co ? nebo prekvapis ;)

Bohous: Sry mel jsem toho tedkom hodne , zitra jestli tak juknu na ty map senzory!

Odesláno

BiFF - v pohodě, už mě to zjistil tigr a má to stejně jako já :-) ale pro sichr to klidně prubnout můžeš :roker

A já na Seč dojedu - sice jen s 0.3 BAR, ale dojedu :mrk:mrk

Odesláno

2 Bohous:

Speedometer doesn\'t work when one of this two parts doesn\'t work and it is also the reason for low boost.

Speedbox (za gloveboxem)

nebo

speedsenzor na prevedovce

ale to ty asi uz vis ;)

Odesláno

Tigr - zabudol - 66,5 cm to jest vzdálesnost zasouvaná do měřící trubičky

voštík - jj vím, ale díky. mimochodem, takhle se to hezky čte - za glove boxem, ale jak se tam dostat, nedávno jsem vyndal co se dalo tzn. šroubky co jsem viděl a dosáhl, ale odhalil jsem akorát mega elektrárnu :mrk:mrk

Odesláno

BiFF - hlavně doraž ty !!!! Slíbil kamarádovi (Accord TYPE R) že se sveze v téčku co fouká jak má ;)

Voštík - jak jako svody neopravitelné ???? Se ti rozpadly pod rukama či co ???

Odesláno

Bohous dojedu urcite akorad mi ted trochu zlobi ventil na Turbu asi nejaky pridreny tak mi to netahne tak jak ma jenom nekdy jak se mu zachce , mozna to bude spravene do srazu , ale nevim jestli bude mit cas v servise

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

Voštík - jak jako svody neopravitelné ???? Se ti rozpadly pod rukama či co ???

No me osobne ne, ale panovi, kterej to svaroval ... ale uz mi jedou (skoro) nahradni

Odesláno

BiFF - he he he to budeme teda dvojka........hlavně že máme téčka :D:D:D

voštík - no tak to máš docela kličku......třeba to fakt do letního srazu složíš.

Jinak pánové mohl by mě někdo z vás změřit odpor speed senzoru ????? stačí obyčejná zkoušečka a rozpojit ten 3 pinový konektor co vede od speedsenzoru - já ho mám poblíž baterie pod tím sajratem z hadic a hadiček :mrk:mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...