voštík Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Původně zaslal: Bohouš Původně zaslal: voštík to nevim, ale 100% tam bude mnohem vetsi skupinka bez motoru:) protože jsi prd montér :D:D:D Ale prd Prd montér.... když to srovnám s tebou, tak aspoň sem-tam montuju a pak nemusím dělat stojku po každý výplatě :aut Citovat
John Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 Původně zaslal: voštík Ale prd Prd montér.... když to srovnám s tebou, tak aspoň sem-tam montuju a pak nemusím dělat stojku po každý výplatě :aut Co ty víš,třeba ho ty stojky jednou za měsíc baví.... nebo je to víckrát do měsice??? :D Citovat
Bohouš Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 Voštík - tak jako uznávám, že to přetěsnění a kdesi cosi okolo nebylo zadarmo, ale zase jsem to měl relativně rychle a bez práce :D:D Já montuju 106ku - tam se toho nebojím :roker Citovat
voštík Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 a ja to mam pomalu a vim co tam mam. a za cenu dilu Citovat
BiFF Odesláno 12. duben 2008 Odesláno 12. duben 2008 Tak co panove jak to vypada ? Kolik Tecek teda nakonec dorazi ? Vostik: S tebou asi jeste nepocitat co ? nebo prekvapis Bohous: Sry mel jsem toho tedkom hodne , zitra jestli tak juknu na ty map senzory! Citovat
voštík Odesláno 12. duben 2008 Odesláno 12. duben 2008 Biff:vypada to, ze to nedopadne. Presne jak jsem tusil...Ale uz brzy..... Citovat
Bohouš Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 BiFF - v pohodě, už mě to zjistil tigr a má to stejně jako já :-) ale pro sichr to klidně prubnout můžeš A já na Seč dojedu - sice jen s 0.3 BAR, ale dojedu :mrk Citovat
Whitetiger Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 bohoušku- nezabudol si na mna s tou mierkou oleja? Citovat
voštík Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 2 Bohous: Speedometer doesn\'t work when one of this two parts doesn\'t work and it is also the reason for low boost. Speedbox (za gloveboxem) nebo speedsenzor na prevedovce ale to ty asi uz vis Citovat
Bohouš Odesláno 21. duben 2008 Odesláno 21. duben 2008 Tigr - zabudol - 66,5 cm to jest vzdálesnost zasouvaná do měřící trubičky voštík - jj vím, ale díky. mimochodem, takhle se to hezky čte - za glove boxem, ale jak se tam dostat, nedávno jsem vyndal co se dalo tzn. šroubky co jsem viděl a dosáhl, ale odhalil jsem akorát mega elektrárnu :mrk Citovat
Whitetiger Odesláno 21. duben 2008 Odesláno 21. duben 2008 je to vzdialenosť po koniec mierky alebo po risku? [upravil dne 21/4/08 Whitetiger] Citovat
BiFF Odesláno 22. duben 2008 Odesláno 22. duben 2008 Chlapi tak je to na kkt pojedu jenom ja a kamos (206GT) jsem myslel ze nas bude vic a ze bude sranda po ceste a nic Citovat
voštík Odesláno 22. duben 2008 Odesláno 22. duben 2008 njn, nekteri jezdi, nekteri tuni, nekteri truni a nekteri cekaji na svody Citovat
Bohouš Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 BiFF - hlavně doraž ty !!!! Slíbil kamarádovi (Accord TYPE R) že se sveze v téčku co fouká jak má Voštík - jak jako svody neopravitelné ???? Se ti rozpadly pod rukama či co ??? Citovat
BiFF Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Bohous dojedu urcite akorad mi ted trochu zlobi ventil na Turbu asi nejaky pridreny tak mi to netahne tak jak ma jenom nekdy jak se mu zachce , mozna to bude spravene do srazu , ale nevim jestli bude mit cas v servise Citovat
voštík Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Původně zaslal: Bohouš Voštík - jak jako svody neopravitelné ???? Se ti rozpadly pod rukama či co ??? No me osobne ne, ale panovi, kterej to svaroval ... ale uz mi jedou (skoro) nahradni Citovat
Bohouš Odesláno 24. duben 2008 Odesláno 24. duben 2008 BiFF - he he he to budeme teda dvojka........hlavně že máme téčka :D:D voštík - no tak to máš docela kličku......třeba to fakt do letního srazu složíš. Jinak pánové mohl by mě někdo z vás změřit odpor speed senzoru ????? stačí obyčejná zkoušečka a rozpojit ten 3 pinový konektor co vede od speedsenzoru - já ho mám poblíž baterie pod tím sajratem z hadic a hadiček :mrk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.