Whitetiger Odesláno 4. březen 2008 Odesláno 4. březen 2008 no a nasi blbý colníci asi musia strkat nos vsade tak odomna chcu ani neviem co. preco by to malo byt jednoduché ked to moze byt zložité. no co už niečo im tam napíšem ked im to tak velmi chýba. Citovat
Bohouš Odesláno 4. březen 2008 Odesláno 4. březen 2008 No my celníky už na hranicích víceméně nemáme :roker Citovat
voštík Odesláno 4. březen 2008 Odesláno 4. březen 2008 Jak jsi to kupoval? Jaka byla cena? Je nejaky $ limit nad ktery se clo plati... Citovat
Whitetiger Odesláno 5. březen 2008 Odesláno 5. březen 2008 no ani my colníkov na hranici nemame ale vo vnutrozemí ich je asi dost. Kupoval som to na eBay-i cena bola 33usd za ventil a 57usd poštovné. zatial neviem aky je limit na clo. Potom dam vediet. Citovat
Whitetiger Odesláno 7. březen 2008 Odesláno 7. březen 2008 bohous- mas este to el stahovanie okien? ja by som potreboval ale iba na predné spolujazdcove dvere- dalo by sa? aka by bola cena ak ano? Citovat
Marlin Odesláno 9. březen 2008 Odesláno 9. březen 2008 hele, Vostajsi, ja jsem zvedav jestli ji privezes na jarni sraz Citovat
Bohouš Odesláno 10. březen 2008 Odesláno 10. březen 2008 Tigr - mám zájemce na komplet, takže po kusech to fakt asi nepůjde......:nevim Marlin - musí ji přivézt i třeba na plaťáku :D ale zatím má u mě jednu docela důležitou věc :cool: BiFF + Voštík - ticho nebudu, páč mám nazbrojeno :roker jenom čekám na jednu dobrou duši až mě doveze suspenzor.....pak vás voba spráskám :D:D:D Citovat
Whitetiger Odesláno 10. březen 2008 Odesláno 10. březen 2008 bohous- ok - rozumiem- a co je ten suspenzor - ako viem co je suspenzor ale co to má s autom? Citovat
Bohouš Odesláno 10. březen 2008 Odesláno 10. březen 2008 Tigr - trochu jsem si pozměnil označení pro speed sensor.......:mrk;) Citovat
voštík Odesláno 10. březen 2008 Odesláno 10. březen 2008 MArlin:Seč jsem již odpískal:( Bude Sebetov nebo jeho alternativa..... 100000% s čím přijedeš tentokráte na Seč ty? 4007?nebo neco jineho od Miciny? PS: na orientak se mnou tentokrat nepocitej - pojedu tam \"vyhrat\" Hehe a neptej se, kdo me bude delat ridice Citovat
voštík Odesláno 12. březen 2008 Odesláno 12. březen 2008 Jsemsi teď všiml, že tady máme všichini stejnou náladu Gooooood:aut:super Citovat
Bohouš Odesláno 12. březen 2008 Odesláno 12. březen 2008 He he he tady se někdo probral.....:D Citovat
Whitetiger Odesláno 12. březen 2008 Odesláno 12. březen 2008 bohous- na ten tvoj sekvenčný BOV si robil nejaku redukciu- alebo ako si to napojil na tu hadicu? ta ma menší priemer ak sa nemýlim. Citovat
Bohouš Odesláno 13. březen 2008 Odesláno 13. březen 2008 tiger - já k tomu BOVu dostal i redukci k napojení. Jenže ta redukce nešla strčit do toho originál vývodu - je moc široká, ale opačně to jde (vývod jde strčit do redukce), sice ztuha, ale jde. To by však asi moc dlouho nevydrželo, přece jen tam nějaký tlak je a tak jsem si zajel do Bauhausu, koupil potřebný kus a rozměr hadice a redukci do ní vši silou narval a tenhle systém jsem potom nastrčil na originál vývod, tak, že ten originál vývod jsem kroutivým pohybem zastrčil do redukce. No a pak jsem to na krev zapáskoval. Takže stlačený vzduch jde krásně do BOVu a venkovní hadice je taková pojistka a celkově to drží fakt fest - pokoušel jsem se to za BOV potom stáhnout z origo vývodu a ani omylem.....vypadá to sice zajímavě, páč hadici potřebného rozměru jsem našel jen žlutou, ale ona stejně není skoro vidět :D:D Jo a rovnou si sežeň nějakou tlustostěnou hadičku potřebného rozměru na ovládní toho BOVu - co vede od něj ke klapce. Protože když tam vrzneš nějakou obyč, tak se ti pak teplem stáhne a máš po ptákách a syčení Dokonce mám foto mého výtvoru - tak ať se pobavíte :mrk Uvnitř redukce je vidět konec origo vývodu - černé kolečko uvnitř :roker [upravil dne 13/3/2008 Bohouš] Citovat
Whitetiger Odesláno 13. březen 2008 Odesláno 13. březen 2008 Bohous- diky za detailny postup- ked bude cas tak sa do toho pustím. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.