Bohouš Odesláno 7. leden 2008 Odesláno 7. leden 2008 Jo ??? Tak vím o ještě jednom - zkusím se ti zeptat :mrk Citovat
Whitetiger Odesláno 7. leden 2008 Odesláno 7. leden 2008 tak keby žeby bol jeden navyše tak ja by som ho zobral. :-)) Citovat
BiFF Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Bohous : Tak co jak se dari , uz vis co mas v haji ? Citovat
Bohouš Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 BiFF - o víkendu kuchtu speed konvertor a uvidíme..... speed sensor se tváří, že funguje, takže postupuju dále do vozu. Ale už to syčí jako ďas i když to blbě fouká :mrk Jenom ta instalace BOVu se trošičku protáhla......myslel jsem si, že to bude brnkačka, ale prdlajz prdlajz. Nejhorší bylo tom nacpat tu trubku zpátky (já jí totiž vyndal :roker)...... Citovat
BiFF Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 jo jo tak to jsem rad ze ti to syci dobre ja jsem to mel za chvilku sice mi chvili trva lo nez jsem slozil ten BOV {nechtela mi tam zaskocit ta segerka ] ale pak uz to bylo v klidu az na to ze jak jsem ho tam dal tak jsem nemohl vytahnout ruku ale zadarilo se No ja musim ted rozebrat dvere od ridice nejak se mi tam posral nejaky spinac od Alarmu protoze mi nespina ze mam zavrene dvere tak mi nefunguje ted alarm:( [upravil dne 9/1/08 BiFF] Citovat
Whitetiger Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 Bohouš- aky BOV si tam dával? podtlak si napojil kam? Citovat
Bohouš Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 Biff - o tý ségrovce mě ani nemluv. Já na to navíc měl totál blbý ségra kleště, ale nakonec jsem zvítězil Hele a ty jsi při tý instalaci nevyndaval to vedení vzduchu ??? Mě to přišlo snadnější to vyndat, než si tam odírat ruku o chladič atd.....navíc jsem musel trochu pořešit tu redukci, ale nakonec jsem na sebe pyšný - hrál jsem si s tím celej den :mrk Bílý tigr - dával jsem tam tenhle, jenom v khaki barvě a zatím to šlape. A podtlak se napojuje u klapky - je tam na to originál vývod. Když stojíš před autem tak vlevo. Musíš to najít - je to zaslepená taková mini trubička Citovat
Whitetiger Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 bohouš- no ja už tam mam ale iba hejaký obyčajný- toto je asi sekvenčný, však? aká je to značka- kde si ho kupil? a aká bola cena? chcel by som tiež niečo kvalitnejšie. Citovat
Bohouš Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 Tigr - jj tohle je SSQV, ale taky je to nějaký no name, koupil jsem ho přes ebay za mořem - BOV 35 USD, doprava 50 USD, ale i tak to vychází finančně mnohem lépe než podobný v Evropě. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=33742&viewitem=&item=130187476871&_trksid=p3907.m29 Citovat
Bohouš Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 Jinak na jarním srazu musíme trumfnout frantíky :mrk:mrk Citovat
Whitetiger Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 Bohouš- no to je velmi dobrá cena- Bidrin je dosť drahší. funguje dobre? Citovat
Whitetiger Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 menil už niekto z vás stredové ložisko uloženia hnacieho hriadeľa zadnej nápravy? v peugeote stojí nejakých 6tísic čo ako ochotný dať niesom. že vraj sa tak dat z avie. alebo nejaké iné? Citovat
Bohouš Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 Tiger - Bidrin je ale pružinovej.....:bojim A jestli funguje dobře, nemůžu moc dobře posoudit - já s tim zatím přeřadil cca 15x. Ale zvukový doprovod je slušný. Jak funguje sdělím až rozchodím speed sensor / konvertor A středové uložení kardanu jsem měnil venku před garáží Není to nic těžkého - největší problém je povolení šroubů.... Vím o jednom "novém" (jeté pár desítek km) středovém ložisku - kolik jsi ochotný dát ??? :mrk Citovat
Whitetiger Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 Bohouš- no to je- a tento je aký? na ten kardan som už pozeral- su tam tie 4 skrutky a potom sa to v strede len rozpojí- však? a ložisko išlo dole z kardanu ako- da sa ľahko vytiahnúť? za to ložisko tak okolo 1000 to aviácke sa da kupiť za nejakých 400. Citovat
Bohouš Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 Tigr - membránovej...... 4 šroubky ??? To středové ložisko tam drží jen na 2 šroubech, ne ??? - viz. foto. Já jsem nasazoval první část kardanu, takže jsem jen povolil ty 2 šrouby, kterýma je to středové uložení připevněno a bylo. Ložisko šlo dolu kladivem a dost špatně. Nasadil jsem nové, namazal ten střed - kde se do sebe ten kardan zastrkává a přidělal středové uložení. Přitom jsem měl přední část kardanu podepřenou. Po upevnění středového uložení jsem usadil přední část na rozvodovku a připevnil 4 šrouby a bylo.... Zní to jednoduše, ale docela jsem u toho nadřel.......jenže já to dělal před garáží a auto na heveru. Na zvedáku v dílně to je o něčem jiném......:papa Citovat
Bohouš Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 To Aviácké je stejně dobrý jako originál Peugeot ???? Pokud ano, tak díky za tip do budoucna :roker Já slyšel, že někdo tam dává ložisko ze žigula :mrk Citovat
Whitetiger Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 bohouš- no myslel som ze treba povolit 4 skrutky, ktorými je spojený kardan so zadným diferenciálom tak ho vlastne v zadu odpojíš a potom vyskrutkujes tie dve skrutky co držia ložisko a tak zadnú polovicu spolu s ložiskom vytiahneš z prednej časti. potom stahovákom sťahnut ložisko - tak by to mohlo byť si myslím. tiež to budem robiť len pod heverom. . s tym aviacky ložiskom som to este neskušal ale hovoril mi to jeden chlapík od ktorého som bral nejaké diely na 4x4. takže ked nezoženie origo ložisko tak to budem musieť skusiť. a stym ložiskom čo si spomínal? aky by teda bola cena ak by bolo? Citovat
Bohouš Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 Tigr - jo jo tak to přesně půjde, taky jsem musel vyndat tu zadní část, protože na ní drží to středové uložení. Ta zadní část kardanu se sundavá mnohem lépe než ta přední - je u ní lepší přístup k těm 4 šroubům, takže se toho zas tak neboj To "nové" ložisko má na 405 4x4 kamarád, který bude to auto rozprodávat na díly, takže cena je smluvní, ale těch 1000 je celkem reálná nabídka. Citovat
Whitetiger Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 bohouš- tak mi to skusis u neho zistit? radsej by som zobral origo ložisko- aspon by som sa nemusel trapi s jeho upravovaním. tak ak daj mi vediet- vdaka. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.