Bohouš Odesláno 5. prosinec 2007 Odesláno 5. prosinec 2007 Původně zaslal: aka ehmmm..jaky je idelani pocet vlastennych Tecek? 2x - Obě ve 100% stavu - jedno na ježdění a druhé rezervní na náhradní díly Citovat
voštík Odesláno 5. prosinec 2007 Odesláno 5. prosinec 2007 1 na ježdění 1 na díly 1 na opravování a zbývá ještě 1 na prodej Takže podtrženo, sečteno.... 4 PS: není náhodou ve čtvrtek srazík? Citovat
Neon Odesláno 5. prosinec 2007 Odesláno 5. prosinec 2007 Původně zaslal: voštík 1 na ježdění 1 na díly 1 na opravování a zbývá ještě 1 na prodej Takže podtrženo, sečteno.... 4 PS: není náhodou ve čtvrtek srazík? A hafo kardanů, spojek, turbín atp... k tomu a dá se s tím jezdit denně ... Srazík? Jo, klidně, vem si montérky a v 16:00 na Jahodě ... budem dělat podlahu ... :D Jinak je až ten Vánoční 15.12 Citovat
Hasis Odesláno 5. prosinec 2007 Odesláno 5. prosinec 2007 kolik tak stoji T16 v slusnem stavu a jakou to ma spotrebu? Citovat
Bohouš Odesláno 6. prosinec 2007 Odesláno 6. prosinec 2007 Hasis - tady jich pár máš http://www.webmycar.com/zonecar/webacar.nsf/annonces-auto?openform&cat=VENTE%20VEHICULE%24PEUGEOT%24405%20T16 Spotřebu počítej tak kolem 13 / 100. Citovat
Bohouš Odesláno 6. prosinec 2007 Odesláno 6. prosinec 2007 Neon - když se k tomu autu chováš tak jak potřebuje, tak to není tak hrozné......:P Citovat
Whitetiger Odesláno 24. prosinec 2007 Odesláno 24. prosinec 2007 potrebujem poradit-vymenil som na zadnej náprave svojej T16 hydraulické čerpadlo - to vymenené ide- resp. hučí ale zadok auta to nedvihne. akoby nerobilo potrebný tlak. nevie mi s tým niekto poradit? Citovat
voštík Odesláno 26. prosinec 2007 Odesláno 26. prosinec 2007 no... težko z vody vařiti, ale: 1: Co koule - je OK? 2: co snímač polohy nápravy? Je OK? 3: Co ty hydraulické tlumiče - jsou OK? 4: LHM jsi měnil? Je jí tam dost? Citovat
Whitetiger Odesláno 26. prosinec 2007 Odesláno 26. prosinec 2007 Guľa je OK, snímač je tiež v poriadku- ten som vymenil a vyskušal, tlmiče neteču a LHM je dosť. ono to všetko fungovalo no potom prestalo isť čerpadlo. tak som ho vymenil a po výmene auto ostalo dole a nedá sa dvihnúť. čerpadlo je počuť no zadok to nedvihne. Citovat
Bohouš Odesláno 27. prosinec 2007 Odesláno 27. prosinec 2007 Hele možná blbost, ale mě se něco podobného stalo na mé bývalé Mi16x4. Praskla mě trubička, vytekla LHM. Po opravě a znovu naplnění, čerpadlo vrčelo, ale auto nic. Pomohlo vzít hever a zvednout zadek. :roker Citovat
Bohouš Odesláno 27. prosinec 2007 Odesláno 27. prosinec 2007 Jo a pokud tě to přestane bavit, tak bych od tebe odkoupil speed sensor :D:D Citovat
Whitetiger Odesláno 27. prosinec 2007 Odesláno 27. prosinec 2007 no mal som to zapnute aj ked som mal auto zdvihnuté heverom - hučalo to no náprava sa nepohla- takže ani tak to asi nepojde Citovat
Whitetiger Odesláno 27. prosinec 2007 Odesláno 27. prosinec 2007 ako T16 ked ma prestane bavit? no to asi nie. uz to s nou taham cez dva roky a je to moj detský sen. Citovat
Bohouš Odesláno 27. prosinec 2007 Odesláno 27. prosinec 2007 whitetiger - hmmmm tak to fakt pak nevím. Je pravda, že já jsem to už pomalu také vzdával, ale naštěstí se mě to tenkrát chytlo..... Jo jo přesně tak.......a nebo pokud máš náhradní speed sensor v šuplíku, tak tě nemusí ani přestat bavit Citovat
Whitetiger Odesláno 27. prosinec 2007 Odesláno 27. prosinec 2007 bohužial nemám. mile rad by som pomohol. Citovat
voštík Odesláno 28. prosinec 2007 Odesláno 28. prosinec 2007 No a ještě mě napadá, jestli tam není nějaká ta hadice ucpaná bordelem? Pokud je tedy všecko OK jak píšeš Jinak jsem tedy taky s rozumem v koncích. Citovat
Whitetiger Odesláno 28. prosinec 2007 Odesláno 28. prosinec 2007 no nakoniec to asi bude to " nové " čerpadlo. sice hučí ale tlak nerobí- to stare ano tak to vymením znova za to stare a uvidím. dufam že to uz bude ok- lebo fakt tam uz iná chyba nemože byt. Citovat
Whitetiger Odesláno 5. leden 2008 Odesláno 5. leden 2008 hura- uz to funguje- bolo to to čerpadlo. vymenil som ho a uz to zazračne funguje. :-))) nemá niekto z vás nahodou ovladaci motorček klapky vonkajsieho vzduchu kurenia? Citovat
Bohouš Odesláno 7. leden 2008 Odesláno 7. leden 2008 No vidíš, že jsi na to přišel Jinak klapku by měl mít David Gardoň (bude prodávat míčko na díly). Má sice starý model, ale ten motorek by snad měl být stejný - starý X nový model. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.