Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: voštík

1 na ježdění

1 na díly

1 na opravování

a zbývá ještě 1 na prodej

Takže podtrženo, sečteno.... 4 :D

PS: není náhodou ve čtvrtek srazík?

A hafo kardanů, spojek, turbín atp... k tomu a dá se s tím jezdit denně ... :P:D

Srazík? Jo, klidně, vem si montérky a v 16:00 na Jahodě ... budem dělat podlahu ... :mrk:D:D Jinak je až ten Vánoční 15.12 ;)

• O 3 týdny později...
Odesláno

potrebujem poradit-vymenil som na zadnej náprave svojej T16 hydraulické čerpadlo - to vymenené ide- resp. hučí ale zadok auta to nedvihne. akoby nerobilo potrebný tlak. nevie mi s tým niekto poradit?

Odesláno

no... težko z vody vařiti, ale:

1: Co koule - je OK?

2: co snímač polohy nápravy? Je OK?

3: Co ty hydraulické tlumiče - jsou OK?

4: LHM jsi měnil? Je jí tam dost?

Odesláno

Guľa je OK, snímač je tiež v poriadku- ten som vymenil a vyskušal, tlmiče neteču a LHM je dosť. ono to všetko fungovalo no potom prestalo isť čerpadlo. tak som ho vymenil a po výmene auto ostalo dole a nedá sa dvihnúť. čerpadlo je počuť no zadok to nedvihne.

Odesláno

Hele možná blbost, ale mě se něco podobného stalo na mé bývalé Mi16x4.

Praskla mě trubička, vytekla LHM. Po opravě a znovu naplnění, čerpadlo vrčelo, ale auto nic. Pomohlo vzít hever a zvednout zadek. :roker:roker

Odesláno

whitetiger - hmmmm tak to fakt pak nevím. Je pravda, že já jsem to už pomalu také vzdával, ale naštěstí se mě to tenkrát chytlo.....

Jo jo přesně tak.......a nebo pokud máš náhradní speed sensor v šuplíku, tak tě nemusí ani přestat bavit ;):papa

Odesláno

No a ještě mě napadá, jestli tam není nějaká ta hadice ucpaná bordelem? Pokud je tedy všecko OK jak píšeš

Jinak jsem tedy taky s rozumem v koncích.

Odesláno

no nakoniec to asi bude to " nové " čerpadlo. sice hučí ale tlak nerobí- to stare ano tak to vymením znova za to stare a uvidím. dufam že to uz bude ok- lebo fakt tam uz iná chyba nemože byt.

• O 2 týdny později...
Odesláno

No vidíš, že jsi na to přišel ;)

Jinak klapku by měl mít David Gardoň (bude prodávat míčko na díly). Má sice starý model, ale ten motorek by snad měl být stejný - starý X nový model.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...