Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: voštík

hele cece mel, ale je to jako obvykle :(

A navic prijeli kamosi z UK a trosku se tu \"zdrzeli\" ;)

Za pul hodky zase do prace :( uf :bojim:grr:mad:

No tak to jó. Holt UK nejni za rohem jako já :D

Jinak pejpry budou tenhle tejden tak už začni přemejšlet kde uděláme T16 battle :mrk

Odesláno

Hoj Vostiku, smutna zprava. Ty chladice jsou rozcmrndly oba. Pokud potrebujes nutne tak kontaktuj Mehranga obcas se u nej po \"rabovackach\" T16 najdou vjeci , ale chce za ne sve nemale penize. Ja jsem original veci za vyrazne mene penez (cca -40%) nez u Pazoutu koupil u Oliviera Trinidada nebo tak nejak se jmenuje (from T16 forum). U nej jsem koupil 1320 01 RADIATOR NEW za 300EUR.

Kupoval jsem i ty MAP senzory a koukam ze z diskuze vyplynulo ze jsem nemusel :grr i kdyz byli \"jen\" za 70EUR proti cca 120 u Peu.

Co se tyce \"bazmeku na BAT\", co to je? Je to Electro Valve Elektro ventil 038257? Taky aktualne shanim.

Jo, a s tim baattlem pockejte, uz to mam za par a budu taky jezdit :mrk

[upravil dne 22/8/05 KasoMakac]

Odesláno
Původně zaslal: KasoMakac

Hoj Vostiku, smutna zprava. Ty chladice jsou rozcmrndly oba. Pokud potrebujes nutne tak kontaktuj Mehranga obcas se u nej po \"rabovackach\" T16 najdou vjeci , ale chce za ne sve nemale penize. Ja jsem original veci za vyrazne mene penez (cca -40%) nez u Pazoutu koupil u Oliviera Trinidada nebo tak nejak se jmenuje (from T16 forum). U nej jsem koupil 1320 01 RADIATOR NEW za 300EUR.

Kupoval jsem i ty MAP senzory a koukam ze z diskuze vyplynulo ze jsem nemusel :grr i kdyz byli \"jen\" za 70EUR proti cca 120 u Peu.

Co se tyce \"bazmeku na BAT\", co to je? Je to Electro Valve Elektro ventil 038257? Taky aktualne shanim.

[upravil dne 22/8/05 KasoMakac]

Jojo tem \"bazmekt na bat\" je elektro ventil řízení turba.

Já už je mam taky nějaký vorezlý

Odesláno

Jeste k chladici. Pokud budes MOD-ovat tak me jenom napadlo ze se dodavji i chladice pro \"Hot-countries\" (myslim ze jsem to nasel i u Mi-cka) a f tom pripadku luskni maleho nad \"power-steering\" chladic za mrizku se lvickem. Tak nejak doporucuji umisteni dodatecneho chladice na foru. Jsou tam primo fotky umisteni od Mehranga i VeliPekky. Ti to ale delali kvuli oddeleni okruhu IC.

Odesláno

Kasouš: JJ, tohle jsem taky videl, ti lidi tam jsou fakt silenci, ale strasne sympaticti a tvari se jako odbornici...

Olivier by mohla byt posledni zachrana, prtz tech chladic by stal asi 1000€, coz je teda jako sebevrazda a urcite ty prachy za nej nedam. Z 90% (pokud bude rozmrcasenej ten chladak) pujdu cestou MOD - presne jak rikas - Hot country Micko - a ten ICcooler nad chladicek serva....

Ono to ani jinam asi dat stejne nejde, pokud teda nejdeme cestou vetsich laminatovych uprav - nechceme.....

Mehrang ted jednu T16ku rozprodava, ale soude dle motoru s prevodovkou za 3000€ bez elektriky by i za ten cooler chtel dost moc penez.

Nevite nekdo co znamena ta zkratka VA v souvislosti s tim rizenim turba? minimalne 1 ventil me asi taky ceka.. pokud to teda neni chyba treba na WG nebo jejiho actuatoru :):( :(

Odesláno
Původně zaslal: DjBoom

Ale jinak mam dojem že částečný samosvory T16 má jinak si to chování nedokážu vysvětlit.

No myslim, ze tak maximalne zadni, ale dopredu by to chtelo taky nejak sevrit, at je to spis pretacivy - ted je Tecko pomerne nedotacivy :( ale da se to docela dobre dohnat brzdenim levou :D jen se to naucit :D asi si dam nejakou Sosnovou nebo Most :) az teda budu moct :(

Odesláno

Nevite nekdo co znamena ta zkratka VA v souvislosti s tim rizenim turba? minimalne 1 ventil me asi taky ceka.. pokud to teda neni chyba treba na WG nebo jejiho actuatoru :):( :(

A nemyslíš ty náhodou VA jako Variable area ?

Je to vlastně z názvu VAT 25 že.. Variable area turbine :D

Odesláno

No myslim, ze tak maximalne zadni, ale dopredu by to chtelo taky nejak sevrit, at je to spis pretacivy - ted je Tecko pomerne nedotacivy :( ale da se to docela dobre dohnat brzdenim levou :D jen se to naucit :D asi si dam nejakou Sosnovou nebo Most :) az teda budu moct :(

No jo ale na písku se to moc nepozná...

to je pak každý auto nedotáčivý :D:D:D

Odesláno

No jo:bojim:grr ale ja to vypozoroval i na suchu, takze \"vim o cem mluvim\" :)

Odesláno

Ja moc zkusenosti s nedotacenim a pretacenim nemam ale na snehu stacilo seslapnout plyn a hnedka se to pretacelo :D nestaci jenom tocit volantem :super

Nejvetsi zazitek jsem mel na nasimi cestari (ne)udrzovane silnicce, kdy se mi do hezkeho stoupaku hrnul snih pres kapotu ze sterace nestihali a musel jsem dat i jednotku a ono to stale jelo :roker Proc jsem si ty retezy vubec kupoval? :aut No v zime v Rakousich a na Martinske Hole jsou pry povinne :aut

A k tem Torsenum, kde vlastne jsou? Ja mel pocit ze i na predku :myslim

Objasnete mi to prosim, mate nekde overitelne informace?

VAT - laicky si myslim ze je to neco s natacenim lopatky(ek) kompresorove casti turba nebo nejaka jina zmena geometrie na te kompresorove casti posuvem, natacenim jine lopatky tesne za turbinou. Videl jsem to na nejakem obrazku a nemuzu to ted najit.

Odesláno

A k tem Torsenum, kde vlastne jsou? Ja mel pocit ze i na predku :myslim

Objasnete mi to prosim, mate nekde overitelne informace?

VAT - laicky si myslim ze je to neco s natacenim lopatky(ek) kompresorove casti turba nebo nejaka jina zmena geometrie na te kompresorove casti posuvem, natacenim jine lopatky tesne za turbinou. Videl jsem to na nejakem obrazku a nemuzu to ted najit.

Jojo tak Torsen je jenom vzádu a typové označení je PC 7.

Mam pocit že na předku je částečný samosvor.

A když už mam tu knížku v ruce tak vícelamelová spojka má označení TK2BR.

Odesláno

No jo:bojim:grr ale ja to vypozoroval i na suchu, takze \"vim o cem mluvim\" :)

No jo tak to už je ale tim že máme motor ve předu.

Holt do zatáčky držet ve votáčkách a nebát se pořádně Téčku šlápnout na krk. Já špatný zkušenosti nemam :D

Odesláno

Co to mas za zazracnou knizecku? :o

No mam klasický šedivý gumový desky se lvem a v nich je manuál ke 405, manuál \"specielt for T16\" a servisní knížka.

Bez toho bych téčko nekupoval

Odesláno

beru fotak a fotim :D pak posilam na vsechny strany :D jen se k tobe kua dostat, dneska jsem byxl zase v OBI :( zase pracovne :(

Hehe jak? No musíš jako k auto esa ale od obi to nejde :aut

Odesláno

To mne tecko jezdilo i bez knizecky. Ja ji ke svemu vubec nemam. Co s tim? ;)

Hlavne by mne zajimala specialitka k T16. Vostiku to s tim fotakem je kvuli knizeckam? Pokud ano tak nezapomen rozeslat i na mou stranu. :aut

Ja napriklad na svem nemel rozbehlej immobilizer a ani jsem nevedel jak na to. Rad bych to na spravenem aute nastavil corkari jsou fsude :bojim

Odesláno

Jo kuci. Technicko-nakupni dotaz.

Potrebuji sehnat homokineticke klouby )doufam ze se tomu tak rika) na predni napravu, ty u kol, s krouzkama pro ABS s 29 zuby pro jednotku BOSCH. Pazouti prodavaji, nebo jsem v katalogu nasel, jenom komplet poloosy. Nevite k tomu neco? Nebo kde se zeptat?

Odesláno

Jo kuci. Technicko-nakupni dotaz.

Potrebuji sehnat homokineticke klouby )doufam ze se tomu tak rika) na predni napravu, ty u kol, s krouzkama pro ABS s 29 zuby pro jednotku BOSCH. Pazouti prodavaji, nebo jsem v katalogu nasel, jenom komplet poloosy. Nevite k tomu neco? Nebo kde se zeptat?

No mam tu kloub od Löbro což je dobrá firma akorát někde mi to hází že je i na T16 a někde že je jenom na Mi16 tak nevim. Píšu ti míry:

Vnější ozubení 25

Vnitřní ozubení 34

Průměr těsnícího kroužku 55.5 mm

Průměr kloubu 87mm

ABS kroužek, počet zubů 29

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...