voštík Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 myslim, ze i presto je moje paodpoved spravna Ale mozna si vybavuju neco okolo 200kW, ale to jen matne lovim v pameti, ze mozna tohle cislo jsem videl v tehle souvislosti Citovat
Hasis Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 mluvis o tedle? http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/peugeot/405/7877823 mozna si zase ja pletu, ze todle je liborova byvalka:) Citovat
Peca24 Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 nepletes se byla liborova ale ten vykon ti nikdo nerekne protoze co vim tak porad tam s necim laboroval predelaval a byl pokazde jiny a myslim si ze nikdy nebyl presne zmereny takze to cislo co se vzdy nekde objevilo byl jen odhad Citovat
309GT Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 To téčko je už na prodej docela dost dlouho,kdo ví proč.... Citovat
oni Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 tome a tohle se dela na jake modely peugeota? to zni zajimave, to se da misto origo pruziny na origo tlumic? Citovat
voštík Odesláno 16. květen 2010 Odesláno 16. květen 2010 jeeee, hele, voni se tam přivtěřili chlapci A fotili jste to kdy todleto?... si dneska ráno co? Za sebe můžu říct, že tam byla fakt silná účast našich pokladniček, co? Evidentně snad i dojely zpátky v pořádku Citovat
Peca24 Odesláno 16. květen 2010 Odesláno 16. květen 2010 no tak aspon ja dojel v pohode a bez problemu jinak foceno vcera tak v 7 a kde jsi byl ty tou dobou netusim Citovat
voštík Odesláno 16. květen 2010 Odesláno 16. květen 2010 no kde bych byl.... nekde v kempu... asi u píwa nebo na večeři Citovat
BiFF Odesláno 16. květen 2010 Odesláno 16. květen 2010 Ja jsem taky dojel v pohode rano jsem zjistil proc delalo bordel to cerpadlo :-D byla to pekna ko......tina Citovat
voštík Odesláno 16. květen 2010 Odesláno 16. květen 2010 jaky cerpadlo? ktery cerpadlo? Co to bylo? jsem pres samy chlemtani ani nemel cas radne pokecat. kuaaaa Citovat
BiFF Odesláno 17. květen 2010 Odesláno 17. květen 2010 Cus ee jak jsem prijel po tech projizdkach a chcala mi ta spodni hadice na te nadobce na vodu tak to bylo tim jelikoz ta nadobka ma ten spodni vstup ne 12 hadici a ja mel 19mm hadici tak jsem to vzal omotal izolepou a dal tam tu 19 hadici , ale ono jak jsem tomu daval tak to bylo teple a ta svine jakoby sjela pred ten vstup do te nadobky a ta voda nemela jak cirkulovat dal proto sebou tak skubalo , rano jsem odelal hadici co vedla z IC do te nadobky abych zjistil jestli nemam treba nejak ucpany okruh(coz je blbost) a jak jsem to videl bylo mi to jasne takze nastesti jenom takova ko..tina Citovat
Kvasky Odesláno 17. květen 2010 Odesláno 17. květen 2010 čili dáš nádobku na vodu s větším vstupem a výstupem a vyřešeno, ne? Citovat
BiFF Odesláno 17. květen 2010 Odesláno 17. květen 2010 No bud nam jinaci nadobku nebo upravim ten vstup aby byl na vetsi hadici! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.