Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

myslim, ze i presto je moje paodpoved spravna :) Ale mozna si vybavuju neco okolo 200kW, ale to jen matne lovim v pameti, ze mozna tohle cislo jsem videl v tehle souvislosti

Odesláno

nepletes se byla liborova ale ten vykon ti nikdo nerekne protoze co vim tak porad tam s necim laboroval predelaval a byl pokazde jiny a myslim si ze nikdy nebyl presne zmereny takze to cislo co se vzdy nekde objevilo byl jen odhad

• O 2 týdny později...
Odesláno

jeeee, hele, voni se tam přivtěřili chlapci :)

A fotili jste to kdy todleto?... si dneska ráno co?

Za sebe můžu říct, že tam byla fakt silná účast našich pokladniček, co? Evidentně snad i dojely zpátky v pořádku

Odesláno

Cus ee jak jsem prijel po tech projizdkach a chcala mi ta spodni hadice na te nadobce na vodu tak to bylo tim jelikoz ta nadobka ma ten spodni vstup ne 12 hadici a ja mel 19mm hadici tak jsem to vzal omotal izolepou a dal tam tu 19 hadici , ale ono jak jsem tomu daval tak to bylo teple a ta svine jakoby sjela pred ten vstup do te nadobky a ta voda nemela jak cirkulovat dal proto sebou tak skubalo , rano jsem odelal hadici co vedla z IC do te nadobky abych zjistil jestli nemam treba nejak ucpany okruh(coz je blbost) a jak jsem to videl bylo mi to jasne ;) takze nastesti jenom takova ko..tina :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...