Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

hmm nespravil on nejaky preklep v cene??.. sak to je kus srotu... sak libor predava nedoskladanu za 40 ceskych... auto je kompletne len ho treba doskladat...

Odesláno

Hmmm predava to dva roky(myslim, neviem presny pribeh toho auta, jeden cas som pisal zo znamym z KE a vravel ze do toho daju obyc. Mi16 motor ale nakoniec z toho zislo asi) tak to este moze predavat dalsie 2 roky za taku cenu... hmm zaujimalo by ma v jakej \"rally\" masine skoncil ten motor....

Odesláno

no a cena okolo 500€ by byla akceptovatelna , ne? Ale snad jen v pripade, ze to bude ve stavu jako na fotkach.

Je tam naprava, prevodovka, rozvodovka, ovladani spojky mozna funkcni. Jinak nic hodnotneho...no.. mozna brzdy.

co myslite

Odesláno

No fotky jsem dostal už před tím rokem přesně tyto a je jich víc... Pár věcí co bych potřeboval k oživení toho svého by se tam určitě našlo, ale za tyto prachy eee :bojim

Odesláno

Tak pánové, jak jste oslavili slunozvrat?

Já si dal libovku v podobě Rožnov - Praha via Palačov - Bělotín - Bruntál - Šumperk - Červená voda - Žamberk - Vamberk - HK a pak už nuda po dálnici. Parádní točky jsou na tom Jesenicku :-mnam:super:mrk:P:D;):papa:super:super

Odesláno

tak ja ho ztravil lezenim pod Téčkem protoze poprve zastavkovolo a to jakoze poradne rozstrelil se mezinapravovy diferak takze tecko je nepojizdne uz ho mam venku a je rozdelany a po prvnim ohledani uz bude asi nepouzitelny tak ted jsem zvedavy kdo mi poradi s koupi druheho pac bych spise chtel origo t16 nez mi16*4 nebo kdyby se nekomu valel doma byl bych moc rad

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...