Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest KoldasS16
Odesláno

jj 2x :D sakra ty přijdeš navše,vlastně ty seš ten ten :D:D:D

Odesláno

protoze sSyčí ne? :)

KoldasS: na míčkový křídlo ti prdím, zkoušíš to hezky :bacha Kdybych nechtěl nalakovat to originalní, tak bych to lakování vůbec neřešil :):papa Míčkovýho už mám dost, vozí ho každej oas

Odesláno

a jakej je v tom rozdíl??ve váze..já jsem je ještě neporivnával....???:myslim ale to originál je teda dost těžký,jak jsem je sundával,tak se pak někdy domluvíme...ajooo,já už vím,konce jsou až dolů ke kufru,ahha tak už jsem zas chytřejší sakra

:aut

Odesláno

voštík: ale fak já to neveděl,tak jakej je v tom rozdíl???já vím akorát že je dost těžký,jak jsem je oddělál,tak mi to mále vyrazilo zuby,jak to víko vystřelilo a jak jsem je oddělával,tak vím,že bylo ještě koncama přilepený v hraně.....:mrk jinak nezzůůřřř

Odesláno

biff: posli mi sem symetricky 4 mego :) zadara to půjde ne? Dobrj xeft, co?

Koldas - mě tak těžký nepřijde, to míčkový je těžší a to docela dost mi prijde. Mm nějaký slabý péro na kufru, tak tomu musím vždycky pomoct.

Odesláno

sranda :)

White: ve skutečnosti je to spíše 11. Mám ještě málo najeto a na 2 tankováních jsem to odhadl - paradoxně na těch před totalní GO , ale jinak to moc nehoním. Ikdyž na spotřebu taky úplně nejezdím... To tam asi opravím :)

Odesláno
Původně zaslal: voštík

sranda :)

White: ve skutečnosti je to spíše 11. Mám ještě málo najeto a na 2 tankováních jsem to odhadl - paradoxně na těch před totalní GO , ale jinak to moc nehoním. Ikdyž na spotřebu taky úplně nejezdím... To tam asi opravím :)

vost to bolo dobre.:D:D:D

Odesláno

kurna ale ted je to fakt presne :) Nekcam.... mam lehkou nohu a brzdu na miste spolujezdce :)

cituji:

Q: Nejedes honzi nejak rychle?

A: Tak nějak akorat

Q: Mě se to zdá moc

A: co se zdá je sen

Q: nemuzes jet pomalejc, me se dela spatne...

a uznejte, ze si prece nenecham poblit alcantru :)

Soni, jestli to čteš tak nic z toho neni pravda .... :blicismajlik

Odesláno
Původně zaslal: KoldasT16

lak si dělám v práci,pač dělám v lakovně :D...ale levná nevím,spíš jen pro svoji potřebu..a jen materiál na moje tééčko stál 14tisíc...Spies Hecker

Ajé SpiesHecker - pán je labužník... Stavím se tedy do fronty, tak se mnou někdy počítej :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...