Guest KoldasS16 Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 jj 2x sakra ty přijdeš navše,vlastně ty seš ten ten :D:D Citovat
voštík Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 protoze sSyčí ne? KoldasS: na míčkový křídlo ti prdím, zkoušíš to hezky Kdybych nechtěl nalakovat to originalní, tak bych to lakování vůbec neřešil Míčkovýho už mám dost, vozí ho každej oas Citovat
KoldasT16 Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 a jakej je v tom rozdíl??ve váze..já jsem je ještě neporivnával....??? ale to originál je teda dost těžký,jak jsem je sundával,tak se pak někdy domluvíme...ajooo,já už vím,konce jsou až dolů ke kufru,ahha tak už jsem zas chytřejší sakra Citovat
voštík Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 tester mojich nervůůůůů a já to křídlo sháněl celkem dlouho.... Citovat
BiFF Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 White: Delam bezdratovy net tak montuju anteny apod Citovat
KoldasT16 Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 voštík: ale fak já to neveděl,tak jakej je v tom rozdíl???já vím akorát že je dost těžký,jak jsem je oddělál,tak mi to mále vyrazilo zuby,jak to víko vystřelilo a jak jsem je oddělával,tak vím,že bylo ještě koncama přilepený v hraně..... jinak nezzůůřřř Citovat
Whitetiger Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 koldas- ja pridem na vsetko- - biff - to ti vobec nezavidim v takej zime. brrrrrr:( Citovat
voštík Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 biff: posli mi sem symetricky 4 mego zadara to půjde ne? Dobrj xeft, co? Koldas - mě tak těžký nepřijde, to míčkový je těžší a to docela dost mi prijde. Mm nějaký slabý péro na kufru, tak tomu musím vždycky pomoct. Citovat
BiFF Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 KOldas: T16 kridlo ma takovy nabeh na sebe kdezto Mi16 ho nema proste jak si je das vedle sebe uvidis Citovat
Whitetiger Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 vost- to s pou spotrebou to ozaj len 10,2? to ju tlacis aj hore kopcom? Citovat
KoldasT16 Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 právě že bez teho křídla to je katapult Citovat
BiFF Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 koldas : taky mi to malem vyrazilo zuby jak jsem sundal na micku kridlo a pak otevrel kufr , kurva to byla rychlost jsem nestihal Citovat
voštík Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 sranda White: ve skutečnosti je to spíše 11. Mám ještě málo najeto a na 2 tankováních jsem to odhadl - paradoxně na těch před totalní GO , ale jinak to moc nehoním. Ikdyž na spotřebu taky úplně nejezdím... To tam asi opravím Citovat
Whitetiger Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: voštík sranda White: ve skutečnosti je to spíše 11. Mám ještě málo najeto a na 2 tankováních jsem to odhadl - paradoxně na těch před totalní GO , ale jinak to moc nehoním. Ikdyž na spotřebu taky úplně nejezdím... To tam asi opravím vost to bolo dobre.:D:D Citovat
voštík Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 opravíno a hned jsem na tom o 7 decinek \"hůř\" Citovat
voštík Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 kurna ale ted je to fakt presne Nekcam.... mam lehkou nohu a brzdu na miste spolujezdce cituji: Q: Nejedes honzi nejak rychle? A: Tak nějak akorat Q: Mě se to zdá moc A: co se zdá je sen Q: nemuzes jet pomalejc, me se dela spatne... a uznejte, ze si prece nenecham poblit alcantru Soni, jestli to čteš tak nic z toho neni pravda .... Citovat
jiri.wolf Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: KoldasT16 lak si dělám v práci,pač dělám v lakovně ...ale levná nevím,spíš jen pro svoji potřebu..a jen materiál na moje tééčko stál 14tisíc...Spies Hecker Ajé SpiesHecker - pán je labužník... Stavím se tedy do fronty, tak se mnou někdy počítej Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.